lazaross Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 να τι σφαλματα μου βγαζει. παντως και τωρα που παρατηρω κολλαει σε πολλα σημεια με το Power DVD! το ξερω οτι φταιει το DVD-ROM αλλα τι μπορω να κανω;; ( !!! ) καμμια βοηθεια; ενταξει μπορω να φτιαχνω Image με το DVD-RW και να τα αντιγραφω με αυτο, αλλα δεν με βολευει.. :( λοιπον μολις κοιταξα και το DVD. ειδα οτι μερος της πιφανειας του δεν ειναι γραμμενο. λιγο απο την αρχη και λιγο περισσοτερο στο τελος!!! ΕΛΕΟΣ! παραμενει το προβλημα με το alcohol..
MariaTs. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Σκέφτηκες να κάνεις κάνα καθάρισμα της μονάδας εγγραφής; Στην αγορά θα βρεις σιντί γι'αυτή την δουλειά!
MariaTs. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Σκέφτηκες να κάνεις κάνα καθάρισμα της μονάδας εγγραφής; Στην αγορά θα βρεις σιντί γι'αυτή την δουλειά!
lazaross Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 εχω τετοιο cd. δεν γινεται τιποτα. τελοσπαντως. δεν θα χρησιμοποιω καθολου το DVD-ROM για αντιγραφες on-the-fly.. εξαλλου αν το σκεφτω κανει και περισσοτερη ωρα... απλα θελω να ξερω γιατι δημιουργει τετοια προβληματα.. αλλα θα μου πειτε ειναι και παμπαλαιο!
lazaross Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 εχω τετοιο cd. δεν γινεται τιποτα. τελοσπαντως. δεν θα χρησιμοποιω καθολου το DVD-ROM για αντιγραφες on-the-fly.. εξαλλου αν το σκεφτω κανει και περισσοτερη ωρα... απλα θελω να ξερω γιατι δημιουργει τετοια προβληματα.. αλλα θα μου πειτε ειναι και παμπαλαιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.