Προς το περιεχόμενο

Καλυτερο προγραμμα για γραψιμο DVD On fly;

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.. μπορει να φταιει και το γεγονος οτι δεν μπορει να δεχθει λεξεις με τρια γραμματα ή λιγοτερα ( DVD, on fly )

το nero express δεν μου φαινεται καθολου καλο. και κανει πολυ ωρα και στο τελος δεν τα αντιγραφει καλα. το clone DVD δεν εχει δυνατοτητα για αντιγραφη on fly. τι μου προτεινετε; αναφερομαι για αντιγραφη DVD ταινιων για backup αλλα και Παιχνιδιων. το DVD Shrink ή το DVD decrypter δεν με ενδιαφερουν, καθως δεν θελω να τα κανω rip, γιατι ειναι ηδη ριπαρισμενα. θελω να ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το nero, που να κανει καλη δουλεια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Περίεργως, το CloneDVD το χρησιμοποιώ με επιτυχία για τις on-the-fly αντιγραφές μου. Ίσως ευθύνεται το γεγονός ότι έχω 2 DVD συσκευές στο σύστημα: μία απλή DVD player και μία DVD-R.

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Record Now της Sonic, έχω κάνει on fly αντιγραφή και δε βρήκα πρόβλημα! Είναι και αρκετά ελαφρύ σαν πρόγραμμα, οπότε λογικά θα σε βολέψει.

Δημοσ.

το προβλημα μπορει να βρισκεται και στο DVD ROM μου. επειδη εκανα δοκιμες για να δω τι συμβαινει και μου βγαζει σφαλματα. αρχισα να δημιουργω Images με το NERO πρωτα απο το DVD ROM και μετα απο το DVD RW. αλλα με το DVD ROM εβγαζε σφαλμα στο 99% + εκανε περιπου διπλασιο χρονο ( μπορει να οφειλεται στο οτι ειναι παλιο ).

βεβαια το αλλο παραξενο ειναι οτι αν και βγαζει σφαλμα στο 99% το image δουλευει μια χαρα και εχει το ιδιο μεγεθος με το πρωτοτυπο.. δεν ξερω αν απλως βγαζει σφαλμα, ετσι για να υπαρχει ή παιζει κατι αλλο.

το DVD ROM μου ειναι αυτο και το DVD RW ειναι αυτο. οπως και να'χει ειναι παλιο τo DVD ROM, Οποτε αν θελω να εχω καλα αποτελεσματα και γρηγορα τοτε θα πρεπει να φτιαχνει images και να τα αντιγραφει το DVD RW, οπου και αυτο κανω τωρα..

Περίεργως, το CloneDVD το χρησιμοποιώ με επιτυχία για τις on-the-fly αντιγραφές μου.
να πω οτι θελω να ειναι on the fly ( quick copy ). το CLONE DVD δεν υποστηριζει quick copy. επισης οτι τωρα αυτα τα DVD θα τα γραψω για ενα παιδι, οποτε δεν με πολυενδιαφερει αν θα εχουν καλη ποιοτητα μετα την εγγραφη ή οχι :D ( δεν φτανει που του τα γραφω τζαμπε; )

το alcohol 120% λεει τιποτα; υπαρχει επιλογη για quick copy; με το decrypter μηπως αν εβαζα στα modes iso read και μετα iso write να γινοταν κατι; γιατι μου το προτεινε καποιος για τα DVD games. ισχυει και για τις DVD ταινιες;

Gia na leitourgisei sosta to "on the fly" prepei oi siskeves na einai se xsexosisto kanali ide
εμενα ειναι στο ιδιο. αλλα γιατι πρεπει να γινει ετσι;

και κατι αλλο για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. πολλες φορες οταν βαζω σε μια DVD συσκευη cd ή dvd δεν το τρεχει, οποτε πρεπει να το ξαναβαλω, ειτε να το βαλω στην αλλλη DVD συσκευη. γιατι;

δειτε και τι γινεται στο Nero CD-DVD Speed. το σφαλμα αναφερεται στο DVD-ROM. το διαγραμα ειναι για το DVD-RW και μου φενονται πολυ χαμηλες οι τιμες.. dw3ow.th.jpg

δειτε και εδω ενα αλλο test καποιου αλλου.. μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα.

εκτος και αν στο test παιζει ρολο και το DVD Που βαζεις. δλδ αν ειναι 2X/4X κτλ..

Δημοσ.

τελικα το προβλημα ειναι του NERO ή του DVD-ROM; και τι γινεται με το σφαλμα που μου βγαζει στο 99%; το βγαζει απλα για να το βγαζει;

να πω οτι το σφαλμα το βγαζει οταν προσπαθω να κανω on-the fly αλλα οχι quick. δλδ σταματαει στο 99% καθως δημιουργει το image. το ιδιο γινεται και στο CLONE DVD. σταματαει στο 99% καθως δημιουργει το image και το σβηνει! η μονη λυση ειναι να κανω το Image και να το κανω burn με το DVD-RW. βεβαια θα μου πειτε αφου κανω απλο on-the-fly δεν εχει σημασια αν εχω ενα ή δυο drives, αλλα παλι θελω να ξερω γιατι το DVD-ROM mΜου δημιουργει τετοιο προβλημα..

λοιπον και στο θεμα μας γιατι εγω ανοιξα το topic για αλλο λογο. θελω ενα προγραμμα που να κανει burn on-the-fly ( quick ) χωρις να αργει πολυ και να τρωει ολη την CPU, οπως γινεται και με το nero..

* τωρα που δοκιμασα να κανω on-the-fly αλλα quick, ειδα οτι παλι μου βγαζει το προβλημα. οποτε ή το Nero ειναι μαπα ή φταιει το DVD-ROM μου.. *

αν και μου βγαζει προβλημα στο 99% η ταινια παιζει μια χαρα, τουλαχιστον στον υπολογιστη. λετε να υπαρχει προβλημα στο DVD-player; και τι ακριβως ειναι αυτο που δεν γραφεται; παντως το μεγεθος του DVD ειναι το ιδιο με το αρχικο..

EDIT

τωρα που προσπαθησα να κανω αντιγραφη On-the-fly με το alcohol 120% μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρις στο DVD. εχω βαλει DVD απο διαφορετικες μαρκες, αλλα παλι τιποτα.. γιατι;

επισης για το σφαλμα που μου βγαζει παιζει να φταιει το DMA; γιατι ετσι μου απαντησαν εδω. το προβλημα ειναι οτι λογικα δεν υποστηριζει DMA το DVD-ROM. ουτε το αντιγραφικο πρεπει να υποστηριζει.. αν δεν υποστηριζουν το προτυπο UDMA66 ή καπως ετσι σημαινει οτι δεν υποστηριζουν και DMA, σωστα;

πως θα σιγουρευτω οτι υποστηριζουν DMA;

επισης εδω

λεει για τον τροπο που μπορουμε να ενεργοποιησουμε το DMA στα ROMS και στα DRIVES. το προβλημα ειναι οτι στο Device Manager δεν υπαρχει το tab για τα settings με το DMA, ενω οταν κανω το format και αμεσως μετα παω και το βλεπω υπαρχει! κατι πρεπει να γινεται με καποιο προγραμμα ή driver και να βγαινει η επολογη.. τελικα καποιος σιγουρος τροπος για να ενεργοποιησω το DMA; αν φυσικα πρωτα ειναι available. πως θα το μαθω..;

και πειτε μου τι πρεπει να κανω το alcohol για να μου τα αντιγραφει..

Ευχαριστω.

Δημοσ.

παιδες αν μπορει να με βοηθησει καποιος θα του ημουν υποχρεως.. και αν ξερει τι παιζει με το alcohol και μου λεει οτι το DVD δεν εχει τον απαιτουμενο χωρο..

Δημοσ.

Re paidia kati sxetiko posi wra sas kanei na antigrapses apo dvd se dvd "on the fly" se 12x???? emena exw dokimasei polla dvdroms kai ola me to idio nec 3540 dvdrw kai kathe fora poy allaza dvdrom allaze kai o xronos se 3-7 lepta diafora panta se 12x etsi. mporeitai na moy protinetai ena arketa grigoro sto diabasma dvdrom??? an nai poio kai apo poy mporw na to vrw????

Δημοσ.

να τι σφαλματα μου βγαζει.

παντως και τωρα που παρατηρω κολλαει σε πολλα σημεια με το Power DVD! το ξερω οτι φταιει το DVD-ROM αλλα τι μπορω να κανω;; ( !!! ) καμμια βοηθεια; ενταξει μπορω να φτιαχνω Image με το DVD-RW και να τα αντιγραφω με αυτο, αλλα δεν με βολευει..

:( :( :(

λοιπον μολις κοιταξα και το DVD. ειδα οτι μερος της πιφανειας του δεν ειναι γραμμενο. λιγο απο την αρχη και λιγο περισσοτερο στο τελος!!! ΕΛΕΟΣ!

παραμενει το προβλημα με το alcohol..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...