chaoz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Exw ena disko WDC 40 GB. O opoios den 3erw ti epa8e 3afnika alla den mporw na diavasw tipota apo auton. Ton evala panw se ena sistima me windows na dw an ton vlepei alla otan paw na mpw ston disko mou zitaei na ginei diamorfwsi. Pws ginete na iparxoun arxeia mesa kai na min einai diamorfomenos afou douleua panw s'auton toso kairo? Exw dokimasei apeira programma gia Recovery alla mou vgazoun ola errors epeidi den mporoun na ton diavasoun. Xreiazomai epigontos voi8eia giati o diskos periexei douleies xronwn...
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Ποια προγραμματα δοκιμασες?Εasy reconery pro η δικια μου προταση και κανε και ενα search,θα βρεις πολλα αντιστοιχα θεματα!
cirrus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Ο δίσκος Φαίνεται στο BIOS? Μήπως κάνει τίποτα περίεργους ήχους (γριιν γριιν γριιν τρρρττ τρρρτ τρρτ και γενικά διάφορους ήχους που να θυμίζουν γρατζούνισμα) όταν ανάβεις το pc? Αν ναι, μάλλον τον πήρες στα χέρια και πιθανότατα δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα.
sboo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Ποια προγραμματα δοκιμασες?Εasy reconery pro η δικια μου προταση και κανε και ενα search,θα βρεις πολλα αντιστοιχα θεματα! το Εasy reconery pro με έχει σώσει κι εμένα σε 2-3 περιπτώσεις είναι όντως η καλύτερη λύση...
salaman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 kalispera se oloys. to idio akribos epatha kai ego apopse. terxo ena programa[edata unerase] kai mexri tora exei kanei recover 15000 file. otan teliosei tha stilo to apotelesma
tromeros dennis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 για προσπαθηστε το GetDataBack (για fat32 η ntfs http://www.runtime.org/). Εγω επαθα τελευταια εβδομαδα μια τεραστια ζημια με 2 sata δισκους και με το GetDataBack μπορουσα να σοσω μερικα, ειναι πολη καλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.