Προς το περιεχόμενο

Με ποια κριτηρια αξιολογειτε μια ταινια;

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lazare min akous kanenan. kane mono auto pou ksereis kai niwtheis.

to pio eytyxismeno paidi pou exw gnwrisei egw,

itan enas nearos pou pisteue oti i gi einai epipedi kai oti o aeras den

einai ena fysiko fainomeno pou ofeiletai stin diafora piesis, alla mia theotita

as poume.(sovarologw)

kane o,ti katalavaineis.den tha se peisw egw i kanenas na deis kubrick,

symvoules sou dinoume mono.

ama omws aporripteis eukola kati pou de gnwrizeis otan malista 10 pio empeiroi

sou lene 2 pragmata gi'ayto, tote thes na to paikseis kserokefalos+mono. krima.

an i frasi pou se xaraktirizei einai ''ignorance is bliss'', tote epivevaiwse to

kai des posoi tha synexisoun apo edw n' asxolountai.

(na deis poses symvoules tha exeis na perimeneis akomi, px. apo ton Manuel)

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lazare min akous kanenan. kane mono auto pou ksereis kai niwtheis.

to pio eytyxismeno paidi pou exw gnwrisei egw,

itan enas nearos pou pisteue oti i gi einai epipedi kai oti o aeras den

einai ena fysiko fainomeno pou ofeiletai stin diafora piesis, alla mia theotita

as poume.(sovarologw)

kane o,ti katalavaineis.den tha se peisw egw i kanenas na deis kubrick,

symvoules sou dinoume mono.

ama omws aporripteis eukola kati pou de gnwrizeis otan malista 10 pio empeiroi

sou lene 2 pragmata gi'ayto, tote thes na to paikseis kserokefalos+mono. krima.

an i frasi pou se xaraktirizei einai ''ignorance is bliss'', tote epivevaiwse to

kai des posoi tha synexisoun apo edw n' asxolountai.

Δημοσ.

παντως δεν ανοιξα το θεμα για να παρω ουτε για να δωσω καμμια συμβουλη.. κινηματογραφος ειναι ολες οι ταινιες, οχι μονο πεντε,δεκα.

Δημοσ.

παντως δεν ανοιξα το θεμα για να παρω ουτε για να δωσω καμμια συμβουλη.. κινηματογραφος ειναι ολες οι ταινιες, οχι μονο πεντε,δεκα.

Δημοσ.

Hey! Εγώ πρώτος είπα "ίσως να μη γίνεις ποτέ κουλτουριάρης. Δεν είναι αυτό το θέμα", γιατί και εγώ πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να είναι αυτό που είναι. Δεν πιστεύω ότι ο στόχος του ανθρώπου είναι να αποκτήσει κουλτούρα και να γίνει πάνσοφος. Βλέπε Φάουστ (το αγαπημένο μου ίσως έργο).

Εγώ όσα έγραψα τα έγραψα για να μπορέσω να δείξω α) στον Λάζαρο γιατί εμείς βλέπουμε αυτές τις ταινίες και γιατί τις λατρεύουμε (κάτι για το οποίο ο ίδιος ρώτησε να μάθει) αλλά και β) για να δείξω στους υπόλοιπους γιατί δεν έχει νόημα να κατηγορούν το Λάζαρο για τις ταινίες που βλέπει και τις απόψεις του.

Ο καθένας έχει ένα τρόπο που σκέφτεται και κάπου βασίζεται η λογική του.

Σε κανένα σημείο δε συμβούλεψα το Λάζαρο να αλλάξει τις ταινίες που βλέπει ούτε και οτιδήποτε άλλο. Που τις είδατε τις συμβουλές βρε παιδιά; Απλά αναλύω την κατάσταση, μπας και βοηθήσω κάποιον να σκεφτεί καλύτερα.

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν τα πολυκατάφερα, γιατί δε βλέπω καμία κίνηση σε σχέση με αυτά που γράφω, οπότε μάλλον δεν πείθω κανέναν :sad:

Akujin απλά εκμεταλλεύτηκα αυτό που έγραψες. Δεν απαντάω σε σένα ;-)

Δημοσ.

Hey! Εγώ πρώτος είπα "ίσως να μη γίνεις ποτέ κουλτουριάρης. Δεν είναι αυτό το θέμα", γιατί και εγώ πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να είναι αυτό που είναι. Δεν πιστεύω ότι ο στόχος του ανθρώπου είναι να αποκτήσει κουλτούρα και να γίνει πάνσοφος. Βλέπε Φάουστ (το αγαπημένο μου ίσως έργο).

Εγώ όσα έγραψα τα έγραψα για να μπορέσω να δείξω α) στον Λάζαρο γιατί εμείς βλέπουμε αυτές τις ταινίες και γιατί τις λατρεύουμε (κάτι για το οποίο ο ίδιος ρώτησε να μάθει) αλλά και β) για να δείξω στους υπόλοιπους γιατί δεν έχει νόημα να κατηγορούν το Λάζαρο για τις ταινίες που βλέπει και τις απόψεις του.

Ο καθένας έχει ένα τρόπο που σκέφτεται και κάπου βασίζεται η λογική του.

Σε κανένα σημείο δε συμβούλεψα το Λάζαρο να αλλάξει τις ταινίες που βλέπει ούτε και οτιδήποτε άλλο. Που τις είδατε τις συμβουλές βρε παιδιά; Απλά αναλύω την κατάσταση, μπας και βοηθήσω κάποιον να σκεφτεί καλύτερα.

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν τα πολυκατάφερα, γιατί δε βλέπω καμία κίνηση σε σχέση με αυτά που γράφω, οπότε μάλλον δεν πείθω κανέναν :sad:

Akujin απλά εκμεταλλεύτηκα αυτό που έγραψες. Δεν απαντάω σε σένα ;-)

Δημοσ.

apla to styl pou mou bgazei o lazaros(mporei na kanw lathos)

einai kapws etsi: sou leei, thelw na vapsw to dwmatio mou. esy to exeis ksanavapsei?

nai tou les. kai 10 fores mporei. wraia sou leei: ti xrwma les na to vapsw loipon? ti les na tairiazei ston xwro? mple tou les. mpa to mple einai etsi. kafe. mpa to kafe einai alliws. mpla mpla... kai sto telos sou leei egw kitrino tha to evafa o,ti kai na leges pantws.

isws ginomai ypervolikos, anyway plaka exoun auta. alatopipero gia to insomnia. ;)

Δημοσ.

apla to styl pou mou bgazei o lazaros(mporei na kanw lathos)

einai kapws etsi: sou leei, thelw na vapsw to dwmatio mou. esy to exeis ksanavapsei?

nai tou les. kai 10 fores mporei. wraia sou leei: ti xrwma les na to vapsw loipon? ti les na tairiazei ston xwro? mple tou les. mpa to mple einai etsi. kafe. mpa to kafe einai alliws. mpla mpla... kai sto telos sou leei egw kitrino tha to evafa o,ti kai na leges pantws.

isws ginomai ypervolikos, anyway plaka exoun auta. alatopipero gia to insomnia. ;)

Δημοσ.

βεβαια,δε λεμε να αλλαξει τα γουστα του εντελως αλλα ας δει και 5-10 κλασικες ταινιες και μετα να τις θαψει...ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ!!!

Δημοσ.

βεβαια,δε λεμε να αλλαξει τα γουστα του εντελως αλλα ας δει και 5-10 κλασικες ταινιες και μετα να τις θαψει...ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...