Herculess Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Ένας φίλος μου πουλάει το motorola mpx 200 ολοκαίνουριο γιατι δεν δουλευει με το δίκτιο της ΤΙΜ. Στην αγορα έχει περιπου 160 ευρώ. Με πόσα χρήματα να το πάρω?
Shenlog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Αν είσαι σίγουρος πως είναι καινούριο και δεν έχει καμία βλάβη τότε πάρτο με 150 γιατί με λιγότερο δεν νομίζω να θέλει και με 160 δεν νομίζω να θέλεις εσύ.
Lord_Az Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 shenloq den kaneis gia emporas file mou.. herculess. pes tou 100..8a tsinisei...kai 8a to pareis sta 120 apla mhn ton afhsei na to poluskeftei... filies ktl ta blepw berese
deathlok Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 filies ktl ta blepw berese e nai ola afta einai kseperasmena pragmata.min aporisis an avrio methavrio prospathoun oloi na se koroidepsoun-klepsoun tha einai epeidi den tha sou exei mini kanenas filos.
Shenlog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Ναι η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ήμουν καλός. Αν πάντως είναι καινούριο(1-2 μήνες λειτουργίας) τότε γιατί να του το δώσει με 60 ευρώ κάτω της τιμής που το πείρε; Δεν νομίζω να του το δώσει έτσι φίλε μου. :neutral: Εγώ τουλάχιστον έτσι θα χειριζόμουν τη κατάσταση κι αν δεν ήθελε πότε του ας μην το έπερνε, θα το κρατούσα για ξυπνητήρι.
ZAN DARK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 αν δεν το αγορασεις εσυ να το παρω εγω?εχει ιδιο ενας φιλος μου και ειναι πολυ καλο.το παραξενο ειναι οτι ΤΙΜ εχει και αυτος...
giorgio_g Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Ένας φίλος μου πουλάει το motorola mpx 200 ολοκαίνουριο γιατι δεν δουλευει με το δίκτιο της ΤΙΜ. Στην αγορα έχει περιπου 160 ευρώ. Με πόσα χρήματα να το πάρω? giati den douleui me TIM???? ton rotises???? mexri ke ta vodafon live douleuoun kanonikotata (ke mms,se merika).
polaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Στην αγγλια που ημουν οταν το κινητο ήταν κλεμένο, το δήλωνες και το μπλοκαραν απτο δίκτυα. Δεν το εχω ψάξει αν κατι τετοιο γίνεται και εδω αλλά μου φαινεται παράξενο που δεν παίζει με ΤΙΜ...
polaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 (χωρίς να υπονοώ ότι είναι κλεμμένο ή οτιδήποτε)
Herculess Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 οχι απλά το έφερε απο αμερική. Είναι ολοκαίνουριο και δεν εχει ελληνικά στο μενού ούτε τ9. Επειδή έχει αυτά τα μείων δεν δινω πάνω από 120?
kostas3650 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Πες αρχικά 100 όπως είπε ο φίλος.Πόσο καιρό το έχει;Περιεργάσου το πριν το αγοράσεις,φίλος είναι θα καταλάβει!Πάντως το eshop το δίνει μαζί με την κάμερα 185€,εγώ απο κει το είχα πάρει Υ.Σ: Δεν ήξερα ότι δεν δουλεύει σε ΤΙΜ,περίεργο δεν είναι;
iNCubO Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 οχι απλά το έφερε απο αμερική. Είναι ολοκαίνουριο και δεν εχει ελληνικά στο μενού ούτε τ9. Επειδή έχει αυτά τα μείων δεν δινω πάνω από 120? και αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα δεν έχει ελληνικά..αφού τρέχει wm2002..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.