tpelek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Έχω 2 PC σε δίκτυο, ο ένας windows xp xp1 και ο άλλος windows xp sp2. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να δει ο ένας τo share του άλλο. Έχω ενεργοποίηση και στους 2 τον χρήστη guest αλλά πάλη τίποτα, παρέκαμψα το πρόβλημα δημιουργώντας χρήστες με το ίδιο όνομα και τον ίδιο κωδικό και στα 2 pc, όλα λειτουργούν καλά άλλα μερικές φορές δεν μπορεί να μπει και ζητάει user name και password όταν πας να κάνεις Access κάποιο Share. Αν πάω στους users και κάνω reset το password και από τα 2 μηχανήματα πάλι δουλεύουν καλά αλλά πάλι μετά από λίγο καιρό κάνει το ίδιο πρόβλημα. Ξέρει κάνεις τι μπορεί να φταίει ; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά τα μηχανήματα περνούν IP με DHCP από ένα ISDN router. Στο δίκτυο δεν είναι κάτι αλό πάνω μόνο τα 2 PC και ο router. Οι IP είναι 192.168.0.ΧΧ
Mithrantir Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Kata pasa pi8anotita prepei na ri8miseis ta passwords na min ginontai expired. Gia dokimase kai kane post ta apotelesmata plz
tpelek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Νομίζω ότι είναι ρυθμισμένο έτσι, δεν μπορώ να το δω τώρα. Παντός δούλευε κανονικά για 1 μήνα και μετά που το ξανά ρύθμισα κρατισέ 2 μέρες. Αλλά και πάλι το να φτιάξεις ίδιο user σε κάθε pc είναι <<πατέντα>> κανονικά αφού είναι ενεργοποιημένος ο guest έπρεπε να έβλεπε τα share. Εδώ έκανα τον guest, administrator στο pc και πάλι τίποτα.
ee3509 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Και γω ρε γμτ κατα περιόδους έχω τέτοια περίεργα προβλήματα. Δοκίμασε να τρέξεις τον Policy editor να δεις λίγο και τα options απο εκεί. Ενα καιρό έπαιζα με advanced file sharing και τελικά έμεινα με την απορία πως γίνεται σε peer2peer περιβάλλον χωρίς Authentication Server να δηλώσεις σε ένα pc ότι σε κάποιο folder θα έχει πρόσβαση ένας χρήστης απο ένα άλλο pc. Δεν είδα κάποιον οφθαλμοφανή τρόπο για να γίνει, μιας και στη user list εμφανίζονται μόνο οι τοπικοί χρήστες. Επίσης κάτι που πρόσεξα στον policy editor είναι οτι by default δεν αφήνει να γίνει remote anonymous login. Το να κάνεις το ίδιο account στα 2 pc δεν μπορεί να είναι λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.