Προς το περιεχόμενο

Αυτόματες ενημερώσεις

Snow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο παράθυρο που ανοίγει πατώντας το εικονίδιο "αυτόματες ενημερώσεις" βλέπω ότι υπάρχουν καμιά 20αριά αρχεία "ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για windows". Για να ενημερωθεί το σύστημα πρέπει να τις κατεβάσω όλες ή αρκεί να κατεβάσω την τελευταία ?? :neutral: ?

Δημοσ.

Αυτες ειναι κρισιμες ενημερωσεις ή απλα ενημερωσεις ?

Εγω τις κρισιμες τις κατεβαζω ολες .

Απο τις απλες , κατεβαζω αυτες που μου χρειαζονται .

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να ενημερωθούν τα Windows πρέπει να κατεβούν όλες οι ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας.

Δημοσ.

Παρεδωσε μερικες δεν χρειαζονται .

Για να το πω καλυτερα , υπαρχουν οι high priority updates (που επιβαλλεται να γινουν ) και υπαρχουν και οι optional ( που κανεις αυτες που θες) .

* Απο οτι εχω καταλαβει δλδ , ετσι ειναι

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα, ο paredwse εννοει οτι ο υπολογιστης πρεπει να εχει ολα τα Updates, ειτε κρισιμα, ειτε οχι, για να ενημερωθει ο υπολογιστης και να μην βγαζει μηνυματα για updates.

παντως ειτε κρισιμα ειτε οχι, εγω μεχρι στιγμης δεν εχω παθει τιποτα.. εξαλλου αφου χρησιμοποιω firefox, τοτε ειμαι μια χαρα.. τα updates επιβαλλεται να τα κανουν στις επιχειρησεις ή σε δικτυα. αν δεν τα κανω εγω, αλλα ξερω πως να προστατευτω, τοτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα..

και μια ερωτηση. γιατι σχεδον ολα τα Updates εχουν το ιδιο μεγεθος; καθαρη τυχη;

Δημοσ.
...παντως ειτε κρισιμα ειτε οχι, εγω μεχρι στιγμης δεν εχω παθει τιποτα.. εξαλλου αφου χρησιμοποιω firefox, τοτε ειμαι μια χαρα..

Αυτό που κολλάει βρε Λάζαρε με τις αυτόματες ενημερώσεις; Τι δουλειά έχει ο browser; Έχεις firefox και έλυσες όλα σου τα προβλήματα! :neutral:

Και πως είναι δυνατόν να έχεις κάνει ένα σωρό φορμάτ στη διάρκεια μιας βδομάδας, αφού έχεις firefox; :razz:

τα updates επιβαλλεται να τα κανουν στις επιχειρησεις ή σε δικτυα. αν δεν τα κανω εγω, αλλα ξερω πως να προστατευτω, τοτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα..

Δεν είναι μόνο θέμα προστασίας οι αυτόματες ενημερώσεις, αλλά έχουν να κάνουν με όλα τα της Microsoft που είναι στον υπολογιστή. Και είναι για όλους, δεν κάνουν διαχωρισμό επαγγέλματος οι ενημερώσεις! Εκτός αν το λειτουργικό σου είναι μαιμού και γι'αυτό δεν έχεις ενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις. Είσαι με τον φόβο του κλειδώματος! :wink:

Δημοσ.
.και αν η γιαγιά μου είχε γκόμενο τον Ωνάση,θα έκανα διακοπές στον Σκορπιό.
???

Και πως είναι δυνατόν να έχεις κάνει ένα σωρό φορμάτ στη διάρκεια μιας βδομάδας, αφού έχεις firefox;
επειδη ειχα κατεβασει τα updates! ( ;) ) και εξαλλου τα format τα εκανα για την καρτα γραφικων. δεν εχουν καμμια σχεση τα updates. δεν εχω κανει ποτε format για ιο, επειδη ποτε δεν πηρα ιο.. και αν θυμασαι καλα το πρωτο format που εκανα εγινε τζαμπα. kaspersky...

Αυτό που κολλάει βρε Λάζαρε με τις αυτόματες ενημερώσεις;
κολλαει και πολυ μαλιστα. πολλες ενημερωσεις προσπαθουν να κλεισουν τα τεραστια κενα ασφαλειας που εχει ο Internet Explorer.

Είσαι με τον φόβο του κλειδώματος!
δεν νομιζω οτι το πιστευεις. δεν υπαρχουν κλειδωματα. ολα αυτα ειναι φαντασιες καποιων που αρχισαν να διαδιδονται worldwide..
  • Super Moderators
Δημοσ.
Παρεδωσε μερικες δεν χρειαζονται .

Για να το πω καλυτερα ' date=' υπαρχουν οι high priority updates (που επιβαλλεται να γινουν ) και υπαρχουν και οι optional ( που κανεις αυτες που θες) .

* Απο οτι εχω καταλαβει δλδ , ετσι ειναι[/quote']

Αν προσέξεις τι ακριβώς έγραψα, δεν θα έγραφες αυτό το Post.

Για να ενημερωθούν τα Windows πρέπει να κατεβούν όλες οι ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας

Εκδόσεις ασφαλείας: high priority

;)

Δημοσ.

Paredwse νομιζω οτι δεν ειναι ετσι .

Οι ενημερωμενες εκδοσεις ασφαλειας ειναι ολες , και οι high priority και οι optional .

Aπλως οι προαιρετικες ειναι δευτερευουσας σημασιας αλλα αυτο δεν τις κανει να μην ανηκουν στο πακετο .

Δημοσ.
Paredwse νομιζω οτι δεν ειναι ετσι .

Οι ενημερωμενες εκδοσεις ασφαλειας ειναι ολες ' date=' και οι high priority και οι optional .

Aπλως οι προαιρετικες ειναι δευτερευουσας σημασιας αλλα αυτο δεν τις κανει να μην ανηκουν στο πακετο .[/quote']

Paschalia ρίξε μια ματιά στο windows update κ θα καταλάβεις πόσο σωστά τα λέει ο paredwse. Όταν επιλέξεις express κατεβαίνουν κ γίνονται εγκατάσταση τα high priority updates, όπερ εκδόσεις ασφαλείας. Το ίδιο συμβαίνει κ όταν το έχεις ρυθμισμένο στο αυτόματο.

Δοκίμασε τώρα να πας από Start=> All programs => Windows Update κ να επιλέξεις custom. Εκεί στην αριστερή στήλη σου δίνει επιλογή για τα optional updates. Αυτά δεν έχουν σχέση με την ασφάλεια των windows σου αλλά με την λειτουργικότητα του, ή τις επιδόσεις, ανάλογα το update.

Για να μην σε ειδοποιεί για νέα updates θα πρέπει να είναι εγκατεστημένα όλα τα high priority (εκδόσεις ασφαλείας) όπως το είπε κ o paredwse δηλ. Στα optionals επιλέγεις κατά βούληση αυτά που πιστεύεις ότι σε εξυπηρετούν.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...