Προς το περιεχόμενο

Winamp Counter

de173

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, το winamp πλέον το χρησιμοποιούν πολλοί και για διάφορους λόγους (mp3, video, audio κτλ.). Αυτό που μου ήρθε στο μυαλό είναι η ύπαρξη ενός counter (μετρητή) ο οποίος θα μετράει πόσες φορές έχουμε κάνει κλικ σε ένα τραγούδι για να παίξει μέσα σε μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο όπως επίσης να μετράει ξεχωριστά και τα τραγούδια που παίζουν (είτε σε συνεχή σειρά είτε σε shuffle) επειδή αφήνουμε το winamp ανοιχτό και παίζει μόνο του :) Καμμία ιδέα;

Δημοσ.

Ποια έκδοση έχεις? Από την 5 και μετά υπάρχει menu "most played" και μετράει πόσες φορές έχει παιχτεί το κάθε τραγούδι, αρκεί να το έχεις προσθέσει στη media library...

Δημοσ.

version 2.91.. απλή έκδοση με όχι πολλά πολλά καλούδια επάνω. απλά να παίζει τα mp3 :)

Δημοσ.

Εγω δεν ξέρω πως είναι δυνατόν να κρατάς τον Play Counter και τα Ratings που έχεις κάνει στα mp3 σου μετά απο format/reinstall του winamp γιατι δυστυχώς χάνονται...

Δημοσ.

Δηλαδη υποστηριζετε οτι το winamp 5 ειναι πιο βαρυ απο το 2.9? Το ιδιο πραγμα ειναι αρκει να βαλεις classic skin στο 5... Απενεργοποιηστε και κανα δυο σαχλαμαριτσες του media library (watch folders) και ειναι ελαφρυ σα το 2.

Δημοσ.

gspock το θέμα είναι να είναι ελαφρύ από την μαμά του. Ακόμα και με τα visualizations είναι ελαφρύ από όλες τις άλλες εκδόσεις του winamp. Τέσπα, τον counter ακόμα να τον βρούμε.. Να διευκρινίσω ότι ψάχνω κάτι πιο συγκεκριμένα από ένα "most rating" ή "less rating" μήνυμα.. Κάτι σαν "το τραγούδι αυτό το πατάς 12 φορές τον μήνα με ΧΧ% ποσοστό ανά μήνα και 35 φορές τον χρόνο με ΧΧ% ποσοστό ανά χρόνο"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...