Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με κλείδωμα συσκευής.

Shenlog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μου κλειδώσουν την συσκευή αν δεν βάλω μονάδες στον αριθμό μου για κάποιο χρονικό διάστιμα;

Δημοσ.

απ' οσο ξερω οχι. εγω προσωπικα ειχα να βαλω μοναδες 2 χρονια.. και αν κλειδονωταν κατι αυτο θα ηταν η καρτα sim και οχι το κινητο!

( ;;; )

Δημοσ.

τι συσκευή όχι.... αν όμως είχες πάρει την συσκευή με κάποιο πακέτο καρτοκινητής τότε παίζει να είναι κλειδωμένη να δουλεύει με το συγκεκριμένο δίκτυο... ακόμα και αν ισχύει αυτό όμως μπορείς να πας και να στην ξεκλειδώσουν

Δημοσ.

ΟΚ σας ευχαριστώ.

Το κινητό το πείρα απο TIM και τώρα έβαλα κάρτα Cosmote και δεν είναι κλειδωμένο.

Απο ότι λέτε δεν υπάρχει φόβος άρα θα μένουν και λεφτά στην τσέπη.

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να μου κλειδώσουν την συσκευή αν δεν βάλω μονάδες στον αριθμό μου για κάποιο χρονικό διάστιμα;

Επειδή αναφέρθηκαν δύο διαφορετικά πράγματα στην ερώτηση σου, να σου διευκρινίσω οτι η ανανέωση χρόνου δεν έχει σχέση με το κλείδωμα της συσκευής σου αλλά με την απενεργοποίηση της γραμμής:

στα καρτοκινητά της Voda και της παλιάς Telestet, αν λήξει η διάρκεια της κάρτας ανανέωσης (συνήθως ένας χρόνος) υπάρχει περίπτωση να σου πάρουν το νούμερο, να απενεργοποιηθεί δηλαδή η γραμμή και να πρέπει να αγοράσεις καινούργια.

Το κλείδωμα της συσκευής έχει να κάνει με το αν επιτρέπει να βάλεις κάρτα άλλου δικτύου, αλλά νομίζω δεν το κάνουν πιά...

Δημοσ.

Πέτρο σε ευχαριστώ. Τώρα άρχησα να βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα. Αυτό που είπες συμβαίνει και στην Cosmote; Αν είναι έτσι μια καρτούλα το χρόνο θα του πέρνω standar δεν υπάρχει περίπτωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...