kallahan77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 kapoio programma opos to norton ghost na mporeis na exeis ena recovery dvd apo to skliro soy?stin apple moy eipan sto toast 7 to opoio to exo alla den ksero poia epilogh einai?gnorizei kapios kati analogo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnramos0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Όσον αφορά το Toast που σου πρότειναν θα ενοούσαν το De Ja Vu. Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δουλέψει ακόμα. Αυτό που προτείνω πάντα και χρησιμοποιώ από την εποχή του Classic είναι το Retrospect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μήπως ψάχνεις κάτι σαν αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallahan77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Psaxno kati antistixo toy ghost an yparxei.na glitono ta instalation kai genikos updates .gnorizeis kapoios kati? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μήπως ψάχνεις κάτι σαν αυτό[/url']; Το παραπανω σιγουρα σου κανει, καθως επισης και το Disk Utility της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Άκουσα* πολύ καλά λόγια για το SuperDuper!. Λένε ότι είναι καλύτερο από το Carbon Copy Cloner. Για ρίχτε μια ματιά. -------------------- *Σε ένα καφενείο που συχνάζει ο αγαπημένος μου θείος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loucas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 ρίξε μια ματιά και σε αυτό http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/15464 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Το post που αφορούσε Retrospect και... Windows XP (μπλιαχ!), μεταφέρθηκε σε δικό του topic: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=166637 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george41982 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Έχω Win ΧΡ pro και χτύπησε ο σκληρός. Κρατούσα back up με το Retrospect και έχω το ακριβές αντίγραφο του C? Πως μπορώ να κάνω restore operating system και όλων των δεδομένων μου? Ή μπορώ να κάνω ένα boot cb μέσω του Retrospect? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Έχω Win ΧΡ pro και χτύπησε ο σκληρός. Κρατούσα back up με το Retrospect και έχω το ακριβές αντίγραφο του C? Πως μπορώ να κάνω restore operating system και όλων των δεδομένων μου? Ή μπορώ να κάνω ένα boot cb μέσω του Retrospect? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Το παραπάνω μήνυμα αφορά εσένα. Εδώ συζητάμε μόνο προγράμματα για MacOS, όχι για Windows. Μετέφερα ήδη το μήνυμά σου εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=166637 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Παντως οποιος δεν εχει αμεση αναγκη, δεν θα ηταν καλυτερο να περιμενει το leopard που θα εχει ενσωματωμενο το time machine? Ή καποιο απο αυτα τα προγραμματα που ειπατε θα ειναι καλυτερο και θα εχει πιο πολλες λειτουργιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrettyPolly Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Na perimeneis to Leopard pou tha exei Time Machine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 offtopic: Μιας και είπαμε time machine, είναι οι λίγες φορές που κάτι το έκανε πρώτα η microsoft (system restore) και μετά η Apple!! Βέβαια το time machine θα είναι καλύτερο και θα κάνει πιο πολλά πράγματα, άσε που τα mac δεν αντιμετωπίζουν τόσο συχνά προβλήματα ώστε να χρειάζονται system restore!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.