Προς το περιεχόμενο

Norton Ghost Αναλογο Στο Τiger?

kallahan77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όσον αφορά το Toast που σου πρότειναν θα ενοούσαν το De Ja Vu. Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δουλέψει ακόμα. Αυτό που προτείνω πάντα και χρησιμοποιώ από την εποχή του Classic είναι το Retrospect.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Άκουσα* πολύ καλά λόγια για το SuperDuper!. Λένε ότι είναι καλύτερο από το Carbon Copy Cloner.

Για ρίχτε μια ματιά.

--------------------

*Σε ένα καφενείο που συχνάζει ο αγαπημένος μου θείος

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Super Moderators

Το post που αφορούσε Retrospect και... Windows XP (μπλιαχ!), μεταφέρθηκε σε δικό του topic:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=166637

Έχω Win ΧΡ pro και χτύπησε ο σκληρός. Κρατούσα back up με το Retrospect και έχω το ακριβές αντίγραφο του C? Πως μπορώ να κάνω restore operating system και όλων των δεδομένων μου? Ή μπορώ να κάνω ένα boot cb μέσω του Retrospect? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Super Moderators
Έχω Win ΧΡ pro και χτύπησε ο σκληρός. Κρατούσα back up με το Retrospect και έχω το ακριβές αντίγραφο του C? Πως μπορώ να κάνω restore operating system και όλων των δεδομένων μου? Ή μπορώ να κάνω ένα boot cb μέσω του Retrospect? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το παραπάνω μήνυμα αφορά εσένα.

Εδώ συζητάμε μόνο προγράμματα για MacOS, όχι για Windows.

Μετέφερα ήδη το μήνυμά σου εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=166637

Παντως οποιος δεν εχει αμεση αναγκη, δεν θα ηταν καλυτερο να περιμενει το leopard που θα εχει ενσωματωμενο το time machine? Ή καποιο απο αυτα τα προγραμματα που ειπατε θα ειναι καλυτερο και θα εχει πιο πολλες λειτουργιες?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

offtopic: Μιας και είπαμε time machine, είναι οι λίγες φορές που κάτι το έκανε πρώτα η microsoft (system restore) και μετά η Apple!! Βέβαια το time machine θα είναι καλύτερο και θα κάνει πιο πολλά πράγματα, άσε που τα mac δεν αντιμετωπίζουν τόσο συχνά προβλήματα ώστε να χρειάζονται system restore!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...