Προς το περιεχόμενο

s/b audigy platinum+winamp+shutdown!

HQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon insomniacs thelo protaseis sas.opos boreite na diakrinete stin ipografi mou exo mia s/b audigy platinum kai exo to eksis provlima pou distixos theoro poli megalo . otan vazo na akouso mousiki apo to winamp paizei gia kabosi ora kai meta kanei restart! episis auto to prob to exei kanei kai stin enarxi diaforon paxnidion ! an vgalo tin karta ola ok .an pekso me tin onboard mou ola teleia ...ela mou da pou distixos den eksipireti i on board! to sistima exei teleuteous drivers gia tin creative . auta!

Δημοσ.

episis gia na prolavo isos kapia lathos diagnosi na po pos to trofodotiko einai 400w kai pos otan kanei restart to mixanima den einai anagaio na exei kai alla progs tautoxrona . eite paizei mono tou to winamp eite me dvd rip apo piso ta idia .

Δημοσ.

ta 2 prota exoun gini to 3 den ginete . siblirono oti to fenemeno de exei paratirithi oute me windows media players 10 (kai piso...) oute me media player classic kai genikos me kanenan allo player

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι όταν είναι συνδεδεμένη η audigy έχεις απενεργοιποιημένη την on-board sound card..... Έχεις την τελευταία έκδοση του winamp? Κοίταξες για conflict των utilities της audigy με τον winamp?

Δημοσ.

i onboard einai apenergopiimeni ontos. na episimano oti se diarofa fora pou epsaksa se ksena site klp vrika paromia aneksigita restart apo tin karta kai tin sinergasia tis me winamp . alla den vrika lisi apo kanenan

Δημοσ.

Κι εγω Audigy Platinum με winamp εχω (WinXP SP1) και τετοιο προβλημα δεν υπαρχει. Αλλα χρησιμοποιω τους drivers και τα προγραμματα της A2 ZS γιατι ειναι μακραν καλυτερα. Γιατι δε το δοκιμαζεις?

Δημοσ.

super! me tin kainouria ekdosi tou winamp to pc den kanei restart....ti na po mallon o ipologistis mou thimose pou evgala thapsihologika tou sta forum tou internet kai evale mialo...an do tipota periergo edo tha imaste pali thanx gia tin voithia!

Δημοσ.

kathara gia voithia pros to epomeno pou tha exei to idio provlima na anafero pos oute i kaliteri eksdosi tou winamp ekane kati .to benchmark alla edeikse . I LISI VRETHIKE me tous enalaktikous drivers pou proteinan parapano ta paidia .na toniso ostoso pos to download ton arxeion auton katestei kourastiko kai diskolo .fantazomai einai provlima tou host server tous. diatitheme loipon an iparxi kapios pou tous thelei alla antimetopizei provlima me to download tous .....na tou tous steilo ego .

.- topic end!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...