Daredevil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Ena filaraki mou 8yma tis eplhktikhs poiothtas kataskeyhs ayths tis konsolas bre8hke gia 2h fora me kammeno laser,mhpws 3erei kaneis pou 8a mporouse na brei replacement sthn krhth kata kyrio logo? PS.to montelo einai leei 3004 ver 3
DIMERR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 edw tha breis: http://www.modchip.gr/catalog/index.php?cPath=22_45
Daredevil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 thnx re dimmer alla exei mono gia to slim
gerontas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Καλημέρα. Για Κρήτη δεν ξέρω, αλλά ίσως βρεθεί 1. Εδώ ή 2. Εδώ ή 3. Εδώ Από τα καταστήματα (1) και (2) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος -αν και ο (2) φαίνεται να έχει έλλειψη αυτή τη στιγμή-, για τον (3) έχω διαβάσει πολλά θετικά, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Από Ελλάδα: Εχοντας αναλάβει (θέλοντας και μη) τη συντήρηση των παιχνιδομηχανών της παρέας των γιών μου, έχω να πω τα καλύτερα για τη δουλειά αυτού του εργαστηρίου σε ένα XBOX που δίστασα ν' αναλάβω. Αν κάνει την ίδια δουλειά στα PS2 (η αλλαγή laser δεν είναι ότι πιό απλό), θα του εμπιστευόμουνα την κονσόλα.
Daredevil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 thnx geronta 8a tsekarw to teleytaio molis katebw ellada mpas kai tsiparw kai to gc mou
ANEMOS-V Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 sto ebuy mporeis na vreis eukola http://www.ebay.co.uk pantos to ps2 mou exei pexei 1000ades tainies dvd 100 games kai de exei pathei tipota eos tora ftou!! na mi to matiakso
Kraken Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Ena filaraki mou 8yma tis eplhktikhs poiothtas kataskeyhs ayths tis konsolas bre8hke gia 2h fora me kammeno laser' date='mhpws 3erei kaneis pou 8a mporouse na brei replacement sthn krhth kata kyrio logo? PS.to montelo einai leei 3004 ver 3[/quote'] Μήπως φταίει τπτ άλλο πλήν της τρομερής ποιότητας?Αν και η κονσόλα είναι υπερβολικά παλιά (αλήθεια, η Sony την θυμάται?). Anyway, κάπου είχα βρεί κάτι σχέδια με τα οποία πείραζεις στην mobo, ώστε να μπορείς να βάλεις laser απο άλλη κονσόλα. Εάν το βρώ θα σου το πώ, μήπως και δεν βρίσκεις laser.
Daredevil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 nai alla prin 12 mhnes akribws eixe balei kainourio laser tis koutas pou leme,allwste thn palaiothta den thn dexomai san dikaiologia afou ola ta cd-dvd palyers apo konsoles kai mh pou exoun perasei toulaxiston apo ta dika mou xeria pou den eimai kai idiatera prosektikos den exoun pa8ei tpt. To tsipaki pou exei einai ena dms3 ap oti eida. Εάν το βρώ θα σου το πώ, μήπως και δεν βρίσκεις laser. thnx kraken an kai mena h apopsh mou einai na parei ena kainourio kai na tou balei ena infinity alla bgainei akriba
kallair Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 den ksero an voithisei alla rikse tou ena diavasma... http://www.ps2-scene.org/forums/showthread.php?t=34830
Kraken Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 nai alla prin 12 mhnes akribws eixe balei kainourio laser tis koutas pou leme,( Της κούτας έχουν βάλει και πολλοί γνωστοί μου, αλλά τα china made lasers αυτά που αγοράζεις 10 και δουλεύει το ένα.Μπορεί να γράφουν sony στο κουτί αλλά sony δεν είναι (Sony γράφω και εγώ σε ένα κουτί πχ). Τώρα για καινούριο συμφέρει καλύτερα πιστεύω και εγώ.
Kraken Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 nai alla prin 12 mhnes akribws eixe balei kainourio laser tis koutas pou leme,( Της κούτας έχουν βάλει και πολλοί γνωστοί μου, αλλά τα china made lasers αυτά που αγοράζεις 10 και δουλεύει το ένα.Μπορεί να γράφουν sony στο κουτί αλλά sony δεν είναι (Sony γράφω και εγώ σε ένα κουτί πχ). Τώρα για καινούριο συμφέρει καλύτερα πιστεύω και εγώ.
gherudos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 an den vrhkes akoma steile mou ena pm,tha sou pw pou akrivws tha vreis
Ancientlight13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Exo ps2 chiparismeno ena xrono peripou, olo afto ton kairo leitourgouse apsoga. Prosfatos pira to PE4 kai afou to etrexa kanonika gia ena 2mero ksafika arxise na kathisterei sta loadarismata anamesa stis skines kata tin diarkeia tou paixnidiou, eos otou eftase sto oriako simeio na mou kolisei to paixnidi. Ektote to ps2 den diavazei tipota. Pos mporo na ksero an exei kaei to mataki, i thelei rithmisma? Dokimasa na trekso afthentiko dvd se sxedon oles tis theseis pou prosferoun ta granazia pou elegxoun to ipsos tou lens alla tipota. Timi kai doksa sto I.S.S. deluxe
Kraken Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Απ'όσο γνωρίζω απο δοκιμές και φυσικά και λειτουργία τους, τα μοντέλα που χαλάνε έτσι αμέσως είναι τα v9&10 (δεν θα πώ για τα Slim που εννοείτε). Αν και δεν λες μοντέλο, κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν έχεις "απλό" chip και δουλεύεις ή "απλά" δισκάκια ή γενικά το "ζορίσεις". Ποιό μοντέλο είναι? ------- Και κάτι άλλο.ΜΗΝ ακούτε όσους σας λένε να πάρετε Lasers απο αυτούς ή να πάρετε απο μαγαζιά γνωστά τους. Το λέω αυτό γιατί και έχω ακούσει απο γνωστούς αλλά και στο net, τους παίρνουν 100+? και τους δίνουν μούφα πράμα. Εάν δεν θέλετε να πάρετε Κινέζικο laser και να το κλαίτε μετά απο μερικούς μήνες, μπορείτε να: -Πάρετε μέσο net και απο έμπιστο site σας κάποιο καλό laser ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ το ΕΣΕΙΣ.Δεν απαιτεί και να έχει κάποιος πτυχίο και (εάν δεν ξέρετε) pm me και θα σας πώ βήμα βήμα. -ΝΑ το στείλετε το PS2 σας στο επίσημο service της Sony (Cometron αν δεν κάνω λάθος), αφού του βγάλετε το chip και θα σας το αντικαταστήσουν με 90? περίπου. Το λέω αυτό γιατί αρκετά με τους "έξυπνους" που θέλουν να κάνουν λεφτά κοροϊδεύοντας όσους τους εμπιστεύοντε βάζωντας τους μαπέ chip και lasers χρεώνοντας τα για χρυσό. Δεν εννοείτε σήμερα που το internet υπάρχει και στα κινητά να την πατάμε. Εάν σας γράψω τι περιπτώσεις ακούω συχνά δεν θα πιστεύετε.. Sorry για το μεγάλο post...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.