nikosabelokipi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Χαίρετε...Πριν λίγες μέρες πήρα ένα χειριστήριο logitech για pc,ώστε να παίζω διπλό iss pro evolution με τον αδερφό μου.Έτσι θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιά παιχνίδια μπορούν να παιχτούν διπλό από τον ίδιο υπολογιστή.Ξέρω βέβαια ότι τα περισσότερα σπορ και ο άρχοντας των δαχτυλιδιών κάνουν για διπλό.Ψάχνω όμως κάτι διαφορετικό όπως fighting,adventure,1st person shooting κλπ,κλπ.Καμιά ιδέα?????Ευχαριστώ προκαταβολικά.
lazaross Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 το heroes of might and magic III παιζεται διπλο. καλη φαση, αλλα παιρνει πολυ ωρα μεχρι να κανει ο καθενας τις κινησεις του.. και επισης ενα ακομα μειονεκτημα ειναι οτι βλεπεις τι κανει ο αλλος, εκτος και αν του πεις να γυρισει την πλατη. δεν ξερω αν ειναι απο τα παιχνιδια που ζητας, καθως εδω δεν παιζουν ταυτοχρονα 2 παικτες, αλλα ενας-ενας.. σε γενικες γραμμες εκτος απο τα αθλητικα παιχνιδια πολυ λιγα ειναι αυτα που παιζονται διπλο απο τον ιδιο υπολογιστη. εχω πανω απο 100 παιχνιδια και μονο το Heroes παιζεται διπλο.. τωρα που βλεπω τα cds επισης διπλο παιζουν τα Maximum Pool, Risk 2 και Worms World Party. εχω ψιλοαμφιβολιες για τα commandos, αλλα δεν πρεπει να παιζουν..το ιδιο και σε αυτα παιζουν ενας-ενας... δηλαδη ψοφια πραματα φιλε. τα fighting χωρις να εχω καποιο, λογικα υποστηριζουν παιχνιδι για 2 παικτες. τα adventure οχι, και πολυ σπανια τα 1st person..
nikosabelokipi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Καλώς.Ευχαριστώ πολύ.Θα το ψάξω και εγώ περισσότερο.
polaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 τα παιχνίδια 2 παικτών ήταν παλιά όπως ειναι τώρα τα multiplayer, ίσως το 95% των ωρών που έχω αφιερώσει στην Amiga 500 παλιά ήταν με το αδερφάκι μου απο δίπλα... Τώρα πολυ δυσκολα να βρεις κάποιο, σε κονσόλες μόνο!
Erunildo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Το Serious Sam παιζεται διπλο(στο ιδιο πληκτρολογιο). Φυσικα ο ενας πρεπει αντι γι ποντικι να χρησιμοποιει βελακια αλλα για διπλο με φιλαρακι εχει φαση...Ετσι και αλλιως το SS δεν θελει και τρομερη ακριβεια στις βολες σου, παιρνεις το αυτοματα με απειρες σφαιρες και κοπανας
thanjohn Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 double dragon LOL ego pali proteino rick dangerous!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.