Προς το περιεχόμενο

Viewsonic 191s (8ms)

dkalam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι όντως γυρνάνε ... αλλά πρόβλημα δεν υπάρχει είναι πίσω από την οθόνη... αν έχουν τον "αέρα" τους η περιστροφή είναι πανεύκολη.

Πολύ μου άρεσε επίσης το τηλεσκοπικό σύστημα που έχει για να αλλάζεις το ύψος της...

λες και έχει κάποιο ελατήριο μέσα και η ανύψωση γίνεται με το ένα δάχτυλο!!

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτι ακόμα, υπάρχει απο της VS κάποιο εργαλείο για το calibrate της οθόνης;

Επίσης η περιστροφή σε portrait γίνεται άνετα; Αλλάζει αυτόματα η απεικόνιση σε κάθετη ή πρέπει να κάνεις χειροκίνητα rotate απο τον driver της VGA;

Επίσης, θα θελα να σε ρωτήσω τι αίσθηση δίνει ως κατασκευή. Εϊναι γερή; Τα πλαστικά της πως είναι; Γενικά in real life είναι ομορφότερη απο τις εικόνες; Γιατι αυτο το "πιγκουίνος" look με χαλάει άγρια... :)

Και όσο έχεις προλάβει να δεις την εικόνα της, είσαι ικανοποιημένος; Σε 2D/3D/video πως είναι;; Τι άλλη εμπειρία είχες απο οθόνες;

Ευχαριστώ όσο δεν φαντάζεσαι για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

Λόγω έλλειψης χρόνου να φανταστείς δεν πρόλαβα να δω καν τα CD :)

H περιστροφή είναι παιχνιδάκι... και την απεικόνιση την αλλάζεις από τον driver της VGA... τώρα που το σκέφτομαι δίνει η VS και ένα CD για το portrait mode που δεν έχω δει ακόμα... το απόγευμα θα ρίξω μια ματιά και θα σου πώ..

Τα πλαστικά και η κατασκευή είναι αρκετά καλή και έχει εύχρηστους μηχανισμούς... (για το πάνω κάτω και την περιστροφή - αυτή γίνεται μόνο κατά μία φορά clockwise-).

Όσο για τα πόδια είναι καθαρά θέμα συνήθειας... και είναι κάτι που δεν σε απασχολεί οταν πλέον δεις την ποιότητα της εικόνας της :)

Παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν μπορώ να σου πώ... και τέλος η εμπειρία μου από TFT ήταν επι το πλείστον με Samsung μέχρι 17'' που θεωρούσα κορυφή μέχρι που είδα και την Viewsonic.

Αν έχεις άνεση χρόνου και δεν βιάζεσαι μπορείς να δείς και την Samsung 193p+ που θα έρθει κάποια στιγμή στην Ελλάδα σε 2-3 μήνες και έχει contrast 1000:1 σε αντίθεση με την VS που έχει 800:1....

Δημοσ.

Κάτι πολύ σημαντικό που το ξέχασα!!

Ποιο το μήκος του καλωδίου DVI της οθόνης;; Γιατι στο δικό μου setup τα 2m πρέπει να είναι οριακά αρκετά... Επίσης ξέρετε αν υπάρχουν μεγαλύτερα καλώδια DVI; Και είπες πως η οθόνη γυρνά σε portrait clockwise, δηλαδή όταν την έχεις κάθετα τα καλώδια ρευματος και σήματος έρχονται στην αριστερή πλευρα ε;; Μακάρι γιατι η μονάδα μου είναι προς αυτη τη κατευθυνση...

Όσο για την Samsung, ίσως να είναι καλύτερη αλλα έχω ακούσει για τιμές πολυ μεγαλύτερες απο την VS, η οποία ήδη ξεπερνά τον προυπολογισμό μου (500?).

Δημοσ.

Καλώδια dvi μπορείς να βρεις στην αγορά μέχρι και μήκους 12m. Το πρόβλημα είναι ότι σε μεγάλα μήκη παρατηρούνται δυσλειτουργίες, οπότε καλό θα είναι να περιορίσεις στο ελάχιστο το μήκος του καλωδίου.

Τα πιο φθηνά καλώδια θα τα βρείς στο http://www.tele.gr και συγκεκριμένα στην σελίδα http://www.tele.gr/html/345.HTM (κοίτα στο τέλος της σελίδας). Τα συγκεκριμένα έχουν δοκιμαστεί και δουλεύουν σίγουρα σε μικρά μεγέθη. Για μεγάλα μεγέθη δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει...

Φυσικά υπάρχουν και καλύτερα αλλά οι τιμές τους είναι αστρονομικές... (π.χ. δες αυτό http://www2.dvigear.com/dvca12me.html )

Δημοσ.

dkalam καλορίζικη η νέα σου οθόνη ..

αλήθεια πως αισθάνεσαι τώρα με 2 οθόνες?? (εγώ όταν χώνω δεύτερη οθόνη στο laptop βρίσκω την χαρά μου )

και πως αισθάνεσαι που έχεις μια 17άρα και μια 19άρα... :P

αα και όσον αφορά τα καλώδια e sorry αλλα έχει διαφορες ποιότητες σε καλώδια και βύσματα που κάνουν την διαφορα (ότι πληρώνεις παίρνεις )

Δημοσ.

Το μήκος πρέπει να είναι κοντά στα 2μ. και τα καλώδια πάνε στην αριστερή πλευρά όταν στρίβει σε portrait...

Ευχαριστώ Σταύρο (BaCkoS) για τις ευχές :)

Όσο για την αίσθηση με τις 2 οθόνες, πράγματι είναι το κάτι άλλο.. :) το μόνο αρνητικό είναι ότι η Samsung δεν μπορεί να ρυθμιστεί καθ'ύψος και έχει κάτσει κάτω από την μπάρα (Viewsonic)

Δημοσ.

Τα 8ms είναι για gray-to-gray, για black-white-black πόσο είναι;Η σελίδα λέει μόνο το πρώτο.Γενικά παρατήρησες καθόλου ghosting;Τα μαγαζιά την φέρνουν;

Δημοσ.

Λογικά έχουν αρχίσει να φέρνουν αφού η αντιπροσωπία τις έφερε πριν 10 μέρες... Οσο για ghosting δεν παρατήρησα τίποτα...

Δες στα site που την έχουν κάνει review...

To tomshardware λέει ότι έχει responce time κάτω από 15ms... αν θες τον πιστεύεις...

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα 8ms είναι για gray-to-gray, για black-white-black πόσο είναι;Η σελίδα λέει μόνο το πρώτο.Γενικά παρατήρησες καθόλου ghosting;Τα μαγαζιά την φέρνουν;

12 h 16ms...oxi parapanw...kai 20ms na htan einai mia xara gia PVA/MVA Panels :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...