dkalam Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Την παρέλαβα το απόγευμα αλλά δυστηχώς δεν είχα την ψηφιακή φωτογραφική μου μαζί οπότε αρκέστηκα στην κάμερα του κινητού μου (Nokia 6230). Επιφυλλάσομαι για αύριο με περισσότερες και καλύτερες φωτογραφίες από την Viewsonic 191s (8ms).... Υ.Γ. Τέλεια χρώματα, πάρα πολύ φωτεινή, 0 dead pixels!! H TFT που φαίνεται δίπλα στο "θεριό" είναι μια ταπεινή Samsung 172V 17 inch που εκτελεί χρέη secondary monitor.... Τις φωτογραφίες θα τις βρείτε εδώ.
reo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Καλορίζικη....φαίνεται πολύ καλή... Απο που την πήρες?..Ελλάδα ή εξωτερικό?..και τιμούλα..?
nk_surfer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Η viewsonic είναι η αγαπημένη μου εταιρία για monitor ... Καλορίζικη ... Με 0 dead pixel δεν νομίζω πλέον να υπάρχει θέμα αγοράς άλλης μάρκας..... Για πες τιμή .....
dkalam Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Τιμή 620? από γνωστό μου ... μείον το ΦΠΑ 19% = 521? λόγω του γεγονότος ότι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας....
reo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μάλιστα..και εγω ελεύθερος επαγγελματίας είμαι...θα σου επιστραφεί το φπα του τριμήνου ε?.. Μαμοτο..στο εξωτερικό έχει 500 με φπα..
dkalam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δεν σου επιστρέφεται ο ΦΠΑ... απλώς δεν τον αποδίδεις Για αγορά από το εξωτερικό πρέπει να δηλώσεις ενδοκοινοτική συναλλαγή στην εφορία και έχει αρκετή γραφειοκρατία... (με λίγα λόγια κανείς ελ. επαγγελματίας δεν μπλέκει για τέτοιου είδους συναλλαγές με την εφορία... μόνο οι έμποροι) .. άρα ξεχνάς την ιστορία με τον ΦΠΑ για τις αγορές από το εξωτερικό
206CC Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 kalorizikh ego thn perimeno akoma apo eksoteriko mou eftase sta 500 euro me ta metaforika
dkalam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Αντε με το καλό να σου έρθει... είναι αστέρι πάντως..... ..και με ένα καλό calibration θα καταλάβεις ότι έκανες την σωστή επιλογή!
reo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Παλικάρια..περιμένουμε τις εντυπώσεις και τα review σας
dkalam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Για review δυστηχώς δεν υπάρχει χρόνος αλλά ότι απορείες έχετε ... μπορείτε να τις εκθέσετε εδώ για να απαντηθούν στο μέτρο του δυνατού... Υπάρχει όμως αναλυτικό φωτορεπορτάζ εδώ .
Papajohn Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Αχ βρε φίλε, βρες λίγο χρόνο και για μας, ετοιμαζόμαστε να δώσουμε 600? και εμείς και δεν έχουμε έναν real user να μας πει εντυπώσεις! Δε με λες, η εγγύηση της Viewsonic στην Ελλάδη για αυτη την οθόνη είναι 0 pixels ή απλά εσένα δεν σου έτυχε κανενα; Και κάτι ακόμα, μιας και δεν έχω βρει μαγαζί στην Αθήνα που να την έχει, μήπως ο γνωστός σου έχει μαγαζί;;
dkalam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Όσον αφορά το review.. τι να πω παραπάνω? Μου έκανε εντύπωση η φωτεινότητα .. λόγω του DVI μου άρεσε το crisp clear των χαρακτήρων Θέλει λίγο χρόνο για το calibration (τα defaults είναι λίγο εκτός τόπου ) και με το OSD αλλά και από το color correction την nvidia Αυτό που παρατήρησα είναι όταν το έχεις vertical χάνει λίγο σε αίσθηση αλλά γιαυτό δεν φταίει το monitor αλλά είναι γενικότερο πρόβλημα.... Κατα τα άλλα όλα καλά.. Όσον αφορά τα zero pixel... εννοούσα το δικού μου monitor Ο γνωστός έχει μαγαζί αλλά η τιμή αυτή ήταν χονδρικής λόγω γενικότερης συνεργασίας που έχουμε... Ότι άλλο θέλετε..
sboo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Οι τιμές λιανικής στην αγορά για την viewsonic παίζουν μεταξυ 550? και 720? όπως δείχνει ο skroutz δείτε εδώ... http://www.skroutz.gr/index.php?lang=GR&keyword=ViewSonic+191s&keyword_or=&limitfrom=&limitto=&page= κι εδώ... http://www.skroutz.gr/index.php?lang=GR&keyword=ViewSonic+191b&keyword_or=&limitfrom=&limitto=&page=
dkalam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Nα προσέξετε γιατί στα μαγαζιά έχουν ακόμα τις Viewsonic 191s ή b με τα 16ms.... γιαυτό και βλέπετε στον skroutz.gr χαμηλές τιμές Όσοι σκέφτεστε για αγορά να απαιτήσετε στο κουτί να έχει το sticker 8ms.... Εψαξα και είδα πριν αγοράσω Πάντως η CPI (επίσημη αντιπρόσωπος της Viewsonic) την προηγούμενη εβδομάδα μόλις έφερε τις καινούργιες με τα 8ms
Papajohn Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Πάντως η CPI (επίσημη αντιπρόσωπος της Viewsonic) την προηγούμενη εβδομάδα μόλις έφερε τις καινούργιες με τα 8ms Επιτέλους, γιατι όντως αυτες που βγάζει το skroutz "μυριζουν" 16ms και όχι 8... Μια ερώτηση, περιστρέφοντας την οθόνη 90°, τα καλώδια γυρνάνε και αυτα μαζί ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.