Προς το περιεχόμενο

Ο πρώτος λογαριασμός DSL μου φαίνεται περίεργος…

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχετε φαγωθεί με τις "προπληρωμές", έχει προσέξει ποτέ κανείς ποιά περίοδο αφορούν τα πάγια και πότε λήγει ο λογαριασμός; :roll:

Στην περίπτωσή σου, τα πάγια είναι γιά τον Δεκέμβριο (που σχεδόν τελείωσε) και τον Ιανουάριο (που θα έχει φτάσει σχεδόν στη μέση του όταν θα λήγει ο λογαριασμός). Δημιουργούμε μέγα θέμα όταν ο κακός ΟΤΕ μας ζητάει να πληρώσουμε τα πάγια 15-20 μέρες πριν τη λήξη του διμήνου (και ενώ έχουν περάσει τα 3/4 αυτού), αλλά ευχαρίστως προπληρώνουμε τον ISP γιά 3,6 ή και 12 μήνες πριν ακόμα ενεργοποιηθεί η σύνδεση.

Δημοσ.
Επειδή έχετε φαγωθεί με τις "προπληρωμές"' date=' έχει προσέξει ποτέ κανείς ποιά περίοδο αφορούν τα πάγια και πότε λήγει ο λογαριασμός; :roll:

Στην περίπτωσή σου, τα πάγια είναι γιά τον Δεκέμβριο (που σχεδόν τελείωσε) και τον Ιανουάριο (που θα έχει φτάσει σχεδόν στη μέση του όταν θα λήγει ο λογαριασμός). Δημιουργούμε μέγα θέμα όταν ο κακός ΟΤΕ μας ζητάει να πληρώσουμε τα πάγια 15-20 μέρες πριν τη λήξη του διμήνου (και ενώ έχουν περάσει τα 3/4 αυτού), αλλά ευχαρίστως προπληρώνουμε τον ISP γιά 3,6 ή και 12 μήνες πριν ακόμα ενεργοποιηθεί η σύνδεση.[/quote']

Συγγνώμη αλλά το μικρό μου μυαλό τα βλέπει διαφορετικά:

Πάνω πάνω στον λογαριασμό λέει, Διάρκεια παροχής υπηρεσιών: 23-09-05 ως 22-11-05 και μου ζητάει να προπληρώσω Δεκέμβριο - Ιανουάριο. Τους επόμενους 2 μήνες δηλάδή και όχι κάποια περίοδο που αναφέρεται στον λογαριασμό.

Όσο για το ΟΤΕ-ISP τουλάχιστον στον ISP ξέρεις τι υπογράφεις, τι πληρώνεις και γιατί τον πληρώνεις. Στον ΟΤΕ δεν μου είπε κανένας ότι πρέπει να προπληρώνω και γιατί. (Όποιος πλήρωσε σύνδεση σε ISP χωρίς να έχει την σύνδεση ή τέλως πάντων να τον χρεώνουν για σύνδεση που δεν έχει λάθος του)

Δημοσ.
Συγγνώμη αλλά το μικρό μου μυαλό τα βλέπει διαφορετικά:

Πάνω πάνω στον λογαριασμό λέει' date=' Διάρκεια παροχής υπηρεσιών: [b']23-09-05 ως 22-11-05[/b] και μου ζητάει να προπληρώσω Δεκέμβριο - Ιανουάριο. Τους επόμενους 2 μήνες δηλάδή και όχι κάποια περίοδο που αναφέρεται στον λογαριασμό.

Όσο για το ΟΤΕ-ISP τουλάχιστον στον ISP ξέρεις τι υπογράφεις, τι πληρώνεις και γιατί τον πληρώνεις. Στον ΟΤΕ δεν μου είπε κανένας ότι πρέπει να προπληρώνω και γιατί. (Όποιος πλήρωσε σύνδεση σε ISP χωρίς να έχει την σύνδεση ή τέλως πάντων να τον χρεώνουν για σύνδεση που δεν έχει λάθος του)

Αυτο το κολπακι της προπληρωμης του ΟΤΕ ειναι στανταρ, ετσι ειναι ολοι οι λογαριασμοι adsl του ΟΤΕ(για να λεμε και του στραβου(του ΟΤΕ δηλαδη) το δικιο, ο ΟΤΕ καταφευγει σε αυτο γιατι πολλοι ΝεοΕλληνες ειναι τζαμπατζηδες και δεν πληρωνουν καν αυτα που χρωστανε). Οσο για την περιοδο παροχης υπερεσιων δεν λεει τιποτα, οπως πληρωνεις η πληρωνεσαι αναδρομικα(π.χ σε αρκετους μισθους γραφει μισθος π.χ Οκτωβριου και αναδρομικα για τους προηγουμενους 6 μηνες) γινεται να πληρωσεις και του μελλοντος, να προπληρωσεις δηλαδη.

Προς θεου δε λεω οτι εισαι τζαμπατζης η φταις σε κατι, απλως ο ΟΤΕ ειναι ετσι γιατι τα ατομα που τον στελεχωνουν προερχονται απο την ελληνικη κοινωνια και ολοι ξερουμε οτι δεν ειμαστε η καλυτερη κοινωνια της ευρωπης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...