john1987 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 παρότι την είδα όλη, δε θα ήθελα να συνεχιστεί. Προς το τέλος έγινε πια αρκετά μέτρια , και καλύτερα να σταματήσει, γιατί έκανε δυναμική αρχή/μπάσιμο, αλλά, κόλλησε! Well said!
nikosBruin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Ξεκίνησε πολύ καλά αλλά δυστυχώς ήταν άλλη μια από τις σειρές που δεν ήξεραν που πάνε και τι θέλουν ... οπότε ξεφούσκωσε και έσβησε. Άρχισα πλέον να αισθάνομαι σαν ένας απατημένος καταναλωτής με όλες αυτές τις σειρές που έχουν μυστήριο, υπόσχονται πολλά, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι αυτοί που τις έφτιαξαν είχαν μοναδικό σκοπό το χρήμα... δεν είχαν κάποια ιστορία να αφηγηθούν. Μυστήρια μετά μυστηρίων και αυτοί που τα γράφουν δεν έχουν ιδέα για τη λύση ή για το που θα οδηγήσουν. Το θεωρώ πια απαράδεκτο. Τα ίδια και με το Lost και το Heroes και παλαιότερα το X-Files και τις περισσότερες από τις σειρές επιστημονικής φαντασίας που έχουν μια ιστορία (και όχι αυτοτελή επισόδεια όπως το Σταρ Τρεκ). Μόνο το Babylon 5 είχε ξεφύγει από αυτόν τον κανόνα (μπράβο του!). Κρίμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Άρχισα πλέον να αισθάνομαι σαν ένας απατημένος καταναλωτής με όλες αυτές τις σειρές που έχουν μυστήριο, υπόσχονται πολλά, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι αυτοί που τις έφτιαξαν είχαν μοναδικό σκοπό το χρήμα... sorry για την ειρωνία αλλά να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω μην μου πεις ότι πλήρωσες για να δεις/αποκτήσεις τις σειρές γιατί δεν πρόκεται να σε πιστέψω, κατά 99% ή τις κατεβάζουμε ή τις ripάρουμε από video club ή τις leechάρουμε από φίλους τώρα βέβαια για τις ώρες που χάνουμε δεν μπορώ να πω τπτ αυτό είναι άλλο θέμα
nikosBruin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μερικοί από μας έχουμε συνδρομή στη Nova και το εγγλέζικο Sky ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 και μόνο για αυτή την σειρά πληρώνεις συνδρομή? προφανώς και όχι
Typhoon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Εντάξει ρε σεις, τα πάντα ξεκινάνε με ένα αρχικό premise το οποίο κάποια στιγμή εξαντλείται...μετά 2 λύσεις υπάρχουν: Ή το τραβάνε από τα αυτία οπότε και κάποια στιγμή θα βαρεθεί ο κόσμος και θα το παρατήσει ή αλλάζουν μοτίβο πράγμα το οποίο μπορεί να είναι επιτυχημένο ή όχι. Όσον αφορά το 4400 εμένα μου άρεσε πολύ αρχικά και συμφωνώ ότι στο τέλος χειροτέρεψε αλλά δεν θεωρώ ότι ήταν terminally ill και συνεπώς θα μπορούσε να διορθωθεί, οπότε πιστεύω ότι είναι κρίμα που ακυρώθηκε.
nick_gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Το θέμα δεν είναι αν θα σταματήσει μια σειρά... το θέμα είναι τουλάχιστον να δείξει κάποια επεισόδια για να κλείσει η ιστορία όσο πιο ομαλά γίνεται, ικανοποιώντας εν μέρει όσους την παρακολουθούσαν.
anthony_88 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Εγω την παρακολουθησα με αρκετη ευχαριστηση μπορω να πω και λυπαμαι και εγω που κλεινει ετσι αναπαντεχα. Αλλα δε πειραζει τελικα, αφηνει πολλα στη φαντασια. Παρα πολλα
anastasiap Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 γεια σας μια γενικη ερωτηση. θελω να αγορασω μια σειρα απο το amazon(ειναι dvd ) ξερετε αν τα dvd εχουν ελληνικους υποτιτλους?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 αμφιβάλω...
sno0py Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Eιδα κ τις 4 σεζον σε κανα 10 ημερο ωραια σειρα αρκετα καλη αλλα στα χερια πιο επαγγελματιων θα εκανε παπαδες,σαν κατι να τις ελειπε ειδικα απο εφε φτωχη!Το υποβαθρο του σεναριου ειναι τεραστιο κ θα μπορουσαν να βγαλλουν απιστευτα πραγματα κριμα που περιοριστηκαν σε αυτα αν κ αυτα φτανουν κ περισευουν για να το βγαλουν απο την μετριοτητα.Παντως αξιζει σιγουρα να την δει καποιος που του αρεσουν οι επιστημονικης φαντασιας σειρες.=)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.