Προς το περιεχόμενο

The 4400 - TV series

Japan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

stin ameriki einai sta teleiwmata i 3h sezon.

Season 3

======

Start date : June 11, 2006

End date : August 27, 2006

exei hdh teleiwsei

thn exoume dei apo ton 8eio edw kai 3 mhnes :)

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξεθάβω αυτό το τόπικ λοιπόν,μια που σε 2 εβδομάδες ξεκινάει η 4η σαιζόν....

(εκτός αν τα σχόλια-προβλέψεις πρέπει να τα γράφουμε σε νέο τόπικ,για να μην χρειαστει να βάζουμε σπόιλερς)!

Δημοσ.

Λοιπον, το πρωτο επεισοδειο της 4ης σεζον βγαινει στις 17 Ιουνιου.

The Wrath of Graham

Αν δεν αναλαβει καποιο παιδι απ'το greektvsubs να βγαλει υποτιτλους παιζει να στρωσω στη δουλεια 3 φιλους μου και να βγαζουμε εμεις (εχω βρει κατι ωραια μπουντρουμια και κατι καλα μαστιγια, χρησιμα αν θες να βγουν νωρις οι υποτιτλοι). Δεν ειναι ομως κατι σιγουρο, λογω (διπλης) εξεταστικης.

Δημοσ.
τόλη, πιθανολογώ ότι τα παιδιά από το greektvsubs,θα το αρχίσουν,αλλά για καλό και για κακό , έχε το μαστίγιο εύκαιρο!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Θα συνενοηθω φυσικα με το greektvsubs. Απλα ειδα οτι για τα περσινα επεισοδεια βγαζαν υποτιτλους 1 μηνα μετα, αρα δεν ειχε και πολυ ζητηση μεταφραστων η σειρα. Αν δεν αναλαβει καποιο αλλο παιδι (και το μαστιγιο κανει τη δουλεια του :mrgreen: ) θα τους βγαλουμε σε συνεργασια με το greektvsubs φυσικα :-D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

θα το ξεθάψω για 2η φορά, μια που είδα τα πρώτα 4 επεισόδια της 4ης σαιζόν,και θέλω να πω την άποψή μου...

ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ!!!

μου θυμίζει λίγο...ιζνογκούντ (το δίδυμο που θέλει να γίνει...."x-files στη θέση των x-files), το μαγικό βιβλίο (από τις μάγισσες), οι νέες χιλιάδες ανθρώπων με διάφορες δυνάμεις (από το heroes) ...έχει καταντήσει να μου θυμίζει παπακαλιάτη, μαζεύω από γύρω μου και τα ανακατεύω σε ένα ομορφο αχταρμά...

εντάξει,θα του δώσω περιθώριο να τελειώσει κ αυτή τη σαιζόν βέβαια,(είναι στο 7ο επεισόδιο τώρα),αλλά αν δε δώσουν τέλος οι παραγωγοί,μάλλον θα το δώσω μόνος μου...:)

Δημοσ.

Βασικά ενώ μου άρεσαν αρκετά οι 2 πρώτες σαιζόν, η 3η λίγο με κούρασε και 4η τώρα με ανησυχεί καθώς:

1. Ακόμα δε ξέρουμε τίποτα για την καταστροφή

2. Αναλώνεται συνέχεια στο να δείχνει δυνάμεις άσχετων. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι καλό γιατί έτσι ξεμπερδεύουμε με αναλώσιμους χαρακτήρες. Αλλά στην συγκεκριμένη στιγμή είναι κακά υλοποιημένο καθώς εκτός του ότι οι δυνάμεις ανήκουν σε άκυρα άτομα, είναι και ηλίθιες από μόνες τους (π.χ. να είσαι αυτιστικός και να φοβίζεις όποιον θές ,να δημιουργείς παιχνίδια για να προάγεις τη συνεργασία - παιδιά του κόσμου πιαστείτε χέρι χέρι να κάνουμε γαϊτανάκι και το top από όλα η δύναμη του Kyle ή αλλιώς "ακούω ότι μου λέει μια ηλίθια χωρίς να αναρωτιέμαι ή να δικαιολογώ το γιατί, έτσι για να προωθήσω την πλοκή".

3.H κλάψα του Baldwin για τον γιό του έχει γίνει ανυπόφορη. Πρέπει να τον σώσω, πρέπει να τον βοηθήσω, κι όλο ρωτώ τον εαυτό μουυυυυυυυυυυυυ,που νά ναι τώρα το μωρό μουυυυυυυυυυυυυ.

4. (Και τελειώνω το κράξιμο) Το υπερβολικό Love is in the airrrrrrrr σκηνικό (Megan-Baldwin, Diana-Marco). Κάντε το βραζιλιάνικο να ξεμπερδεύουμε. "Los Cuatro mil cuatrocientos" con Conchita Alonso!

Άς ελπίσουμε ότι το επόμενο επεισόδιο θα είναι καλό Κάνει ντού ο Richard "Τηλεκίνηση" Tyler και βγάζει την Isabelle "έχω βλέμα βοδιού" από την Promise City. Μακαρί να δείξουν το ντου γιατί αλλίως είναι για πολλές σφαλιάρες οι παραγωγοί.

Δημοσ.

4Η ΣΑΙΖΟΝ???? Συνέχισε τόσο πολύ... Εγώ τα λίγα επεισόδια της πρώτης είδα και μετά κουράστηκα πολύ... Απορώ πως την συνέχισαν εκτός και αν γίνεται ενδιαφέρουσα παρακάτω...

Δημοσ.

Ως το 4χ8 που εχω δει ομολογω οτι η 4η σεζον πλεον δεν παει τοσο καλα οσο οι προηγουμενες.Τοχουν παρατραβηξει με τα μελω και τους συναισθηματισμους των ηρωων και δεν εχει ανατροπες και δραση οπως στις προηγουμενες.

Χατιρικα τη βλεπω πλεον γιατι ευελπιστω για κατι καλυτερο στη συνεχεια.

Δημοσ.
Παιδιά,είναι μια σειρά που δείχνει το ΣΚΑΙ ?

Μπορώ να την βρω σε βιντεο κλαμπ μήπως?

Ναι αυτή είναι. Το ΣΚΑΙ βέβαια όταν την έβλεπα εγώ την έδειχνε μεταγλωτισμένη και την έκανε ακόμα πιο κουραστική απο ότι κατα την γνώμη μου είναι... Στα seven τουλάχιστον έχω δει την πρώτη και την δεύτερη χρονιά οπότε μάλλον εκεί θα τις βρείς.

Δημοσ.
Ναι αυτή είναι. Το ΣΚΑΙ βέβαια όταν την έβλεπα εγώ την έδειχνε μεταγλωτισμένη και την έκανε ακόμα πιο κουραστική απο ότι κατα την γνώμη μου είναι... Στα seven τουλάχιστον έχω δει την πρώτη και την δεύτερη χρονιά οπότε μάλλον εκεί θα τις βρείς.

tora tin deixnei me ipotitlous

Δημοσ.
Παιδιά,είναι μια σειρά που δείχνει το ΣΚΑΙ ?

Μπορώ να την βρω σε βιντεο κλαμπ μήπως?

Εντω ειναι Ελλαντα. Μονο σεζον 1 στα βιντεο κλαμπ. Αν θες τις υπολοιπες πρεπει να χρησιμοποιησεις παρανομες (τρομαρα τους) μεθοδους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...