Timwros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Παντως παιδια η πρωτη σεζον ειχε λιγα επεισοδια. Υπερβολικα λιγα θα ελεγα. Ευτυχως που τη δοκιμασαν και πηγε καλα και ετσι περιμενουμε τη και 2η. Την εχει ή ξερει ποτε θα βγει κανεις; Ευχαριστω...
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Παντως παιδια η πρωτη σεζον ειχε λιγα επεισοδια. Υπερβολικα λιγα θα ελεγα. Ευτυχως που τη δοκιμασαν και πηγε καλα και ετσι περιμενουμε τη και 2η.Την εχει ή ξερει ποτε θα βγει κανεις; Ευχαριστω... Ti ennoeis.... Se dvd einai dia8esimes kai h 1h season kai h 2h season. (me gglikous ypotitlous sigoura, gia ellhnika den kserw. Twra paizetai o 3os kyklos kai profanws einai "dia8esimos" se hdtv format apo "8eies", "8eious" kai loipous syggeneis se US.
Timwros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Εγω λεω ποτε θα καθησει στα ραφια των video clubs. Οι συγγενεις σου πως τα παιρνουν σε hdtv format(βασικα τη διαδικασια); Εχω κατι Lost σε τετοιο format. Ευχαριστω...
qspock Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 PROSOXI' date=' MEGASPOILERS[/color'] gia autous pou den exoun dei mexri to telos!!!)1. Ti ekane o Shawn ston Kyle sto teleutaio epeisodio? 2. Pou skata einai o Collier kai giati einai ekei? 3. Ti akrivos ekanan ston Kyle gia na skotosei ton Collier kai giati na skotosoun ton Collier? 4. Tha meinei sto telos i "Aria Fyli" apo tous 4400 opos eipe o Ryland? 5. O Dr. Burkhoff tha kataferei na kanei tous anthropous na xrisimopoiisoun pano apo to 10% tou myalou tous? SPOILERS 1. Απο οτι καταλαβα του πηρε το "βαβα". Τον γιατρεψε για να μην παθαινει διαλλειψεις και καθαριζει κοσμο. Τωρα πως το εκανε αυτο παραμενει μυστηριο. Αλλα απο οτι φανηκε ψωφισε ο εξωγηινος μεσα του. 2. Αυτο ειναι μια ΜΕΓΙΣΤΗ κι ευλογη απορια. Τωρα γιατι δεν την εχουν απαντησει ακομα ως τωρα ειναι αγνωστο. Παντως γιατι εχω την εντυπωση οτι κατι παρομοιο εγινε και στον Tom? 3. Προφανως δε μας εχουν πει ακομα αλλα θα μας πουν. 4. Ιδωμεν 5. Ιδωμεν
beastgr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Kαλά η σειρά μαμεί και δέρνει. Πάρα πολύ καλή και ότι πρέπει για τους φαν τέτοιων σειρών (στυλ x files). Έχω φτάσει στη δεύτερη σεζόν και μπορώ να πω ότι μου κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο. Με το ζόρι κρατιέμαι να μη δω και άλλα (δεν το βλέπω να αντέχω!) Πως μου έχει πάντως καρφωθεί στο μυαλό ότι αυτοί οι άνρθωποι από το μέλλον (αν όντως πρόκειται για τέτοιους) είναι οι κακοί της υπόθεσης μαζί και το μούλικο το μωρό της άλλης και αυτός ο μουσάτος τύπος (δε θυμάμαι όνομα) είναι από τους καλούς. Φυσικά δε θέλω να μου πείτε αν έχω δίκιο ή όχι προτιμώ να το δω μόνος μου! Από ότι διάβασα γίνεται χαμός στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν και περιμένω πως και πως να το δω!
qspock Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Και μετα απο μια κοιλαρα που εκανε η σειρα στην 3η σεζον, τα πραγματα αρχισαν να εχουν αρκετο ενδιαφερον στο 3.9 επεισοδιο, και πλεον στο 3.10 εχουμε ενα φοβερο και πολυαναμενομενο φιναλε! , Ανυπομονω για το 3.11
Steven Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μήπως ξέρει κάποιος πως λέγεται το τραγούδι που έπαιζε στο τ΄λεος του πρώτου διπλού επισοδίου εκεί που η Lili παθαίνει αυτό που παθαίνει? Come on, come on έλεγε σε ένα στίχο... Cristinaaaaaa πες μου οτι βλέπεις 4400 :D
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Thirteen Senses - Into The Fire Material Defender 1032
Steven Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ πολύ Material!! Πολύ όμορφο τραγούδι
Dreamstorm Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μόλις τελείωσα το πρώτο διπλό επεισόδιο της δεύτερης season. Έχω κολλήσει είναι η αλήθεια , με βλέπω να τελειώνω όλη την σειρά μέχρι μεθαύριο! Όπως έγραψε και ο material , ira steven behr εγγύηση. Είδα και τον Jeffrey Combs (φυσικά όχι τυχαίο , μαζί ήταν στο ds9 , σαν Weyoun και όχι μόνο...). Πάει και για 4η season κάπου το 2007 , 13 νέα επεισόδια .
qspock Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι, εχει πολλους ηθοποιους που παιζαν στις τελευταιες σειρες startrek. Λογικο ειναι, αφου στα ονοματα των παραγωγων φιγουραρουν οι Ira Steven Βehr και ο Rene Echevaria (DS9 εκαστοι). Παντως, ο τριτος της παρεας DS9 (R.D Moore) εκανε το BS Galactica, που για μενα ειναι ποιοτικα σαφως ανωτερο.
stranger_77x Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 loipon exw dei mexri tin mesi tis 3is season kai perimenw pws kai pws na brw xrono na dw kai tin ypoloipi...tha symfonisw oti i seira mamaei, kai itan oti kalytero mporousa na petixw mias kai ekana brake apo lost,csi, ktl...i moni paratirisi pou exw na kanw einai oi apoires epiroes apo comic pou yparxoun se simia na pairnoun skines opws einai apo kapoia comic kai na tis metaferoun stin seira...gia paradeigma i fasi me afto pou ekane to Nova group stin mesi Anatoli, einai ksilwmeno apefthias apo to Rising Stars...opws kai genika to olo concept oti prospathoun na swsoun ton kosmo apo ton eauto tou stin ousia...epeisis oi apires anafores se X-men me tin oli fasi tou "We fear what we do not understand"..To thetiko einai oti ola afta ta exoun syndesei kala, kai oi dimiourgou tis seiras mou dinoun tin entiposi oti kseroun ti kanoun kai oti yparxei kapoio sxedio gia tin kataliksi tis seiras...To mono pou me xalase ligo itan afto pou eida twra me tous good future guys Vs Evil future guys. Protimo to concept tou na prospatheis apla na swseis tin anthrwpotita apo ton eauto tis xoris good and evil stin mesi...
guido Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Molis eida to finale ths 2hs season kai exw thn ekshs xazh aporia o typos pou deixnei sthn akribws teleutaia skhnh me ta mousia ,makrua mallia , kai skizmena rouxa poios einai; To logiko einai na einai o Collier,apla rwtaw giati etsi opws htan (kai etsi opws eimai kai gw aythn thn stigmh ;p ) den mporesa na anagnwrisw to proswpo
qspock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Molis eida to finale ths 2hs season kai exw thn ekshs xazh aporia o typos pou deixnei sthn akribws teleutaia skhnh me ta mousia ,makrua mallia , kai skizmena rouxa poios einai; To logiko einai na einai o Collier,apla rwtaw giati etsi opws htan (kai etsi opws eimai kai gw aythn thn stigmh ;p ) den mporesa na anagnwrisw to proswpo Αυτος ειναι. Καλο ε?
guido Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτος ειναι. Καλο ε? kalo kalo ante na ftasei kai o 3os apo ton 8eio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.