Προς το περιεχόμενο

The 4400 - TV series

Japan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ego den eixa kanena provlima me to theio...

kala auto symvainei me oles tis seires... An sou edinan dld tin ypoloipi deuteri season tou lost den tha tin evlepes se mia mera?? :) Ego sigoura...

Omos i agonia gia tin arxi tis epomenis season einai mesa sto paixnidi... To thema einai na min se kovoun sti mesi opos autes oi malakies ta mid-season breaks...les kai exei poly kryo to genari kai to flevari kai den mporoun na gyrisoun epeisodia... Giati den pairnoun paradeigma apo to 24???

Ti lete na kanoume mia oraia lista me ta anapantita erotimata pou exoume? (PROSOXI, MEGASPOILERS gia autous pou den exoun dei mexri to telos!!!)

1. Ti ekane o Shawn ston Kyle sto teleutaio epeisodio?

2. Pou skata einai o Collier kai giati einai ekei?

3. Ti akrivos ekanan ston Kyle gia na skotosei ton Collier kai giati na skotosoun ton Collier?

4. Tha meinei sto telos i "Aria Fyli" apo tous 4400 opos eipe o Ryland?

5. O Dr. Burkhoff tha kataferei na kanei tous anthropous na xrisimopoiisoun pano apo to 10% tou myalou tous?

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Guys θελω να δω την σειρα,μολις κατεβηκα ΟΛΑ τα επεισοδια αλλα υπαρχιε πρβλημα με τους υποτιτλους.Κατεβασα απο πολλα sites,και απο δω αλλα ολοι εχουν σοβαρα προβληματα.Προσπαθω να τους ψιλοφτιαξω αλλα χαλανε σε πολλα σημεια....(δεν εχω λαθος εκδοση)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σήμερα στο videoclub είδα από μακριά μία άσπρη θήκη με κάτι μαύρα γράμματα στη μέση.. πλησιάζοντας και επικεντρώνοντας το βλέμμα μου στα γράμματα, συνειδητοποίησα ότι είναι αριθμοί και όσο εγώ πλησίαζα εκείνοι έρχονταν προς το μέρος μου !! Αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να τραβήξει την προσοχή μου. Κάτι μου θύμιζε αυτό το 4400 έκανα μια αναζήτηση κι ετσι βρέθηκα εδώ. Δυστυχώς είναι νοικιασμένο - το πήρε κανείς από 'σας ρε;;; :) - και πρέπει να περιμένω. Από αυτά που άκουσα μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα...βέβαια τα τελευταία σχόλια ήταν πριν ένα μήνα, γι αυτό θέλω να ρωτησω αν έχετε δει όλα τα επεισόδια και αν τώρα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για την σειρά.

Δημοσ.

Εγώ έχω δει την πρώτη σεζόν, που είναι 5-6 επεισόδια απο ότι θυμάμαι.. Οκ, κακή δεν την λες, αλλά σε καμία περίπτωση δε με συγκλόνισε. Ούτε με κέντρισε τόσο ώστε να τρέξω να "βρω" τη 2η σεζόν..

Δημοσ.

Πριν λίγο τελείωσα τον 1ο κύκλο... Από αυτά που είδα και που έχω ακούσει εδώ μέσα, ο 2ος κύκλος πρέπει να είναι γ*μάτος, μιας και ο 1ος δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο. Τα επεισόδια τα έβλεπα πολύ χαλαρά, χωρίς να αναρωτιέμαι για κάτι ή να αγωνιώ ιδιαίτερα για το επόμενο, κύλαγαν πολύ αργά χωρίς να συμβαίνει κάτι το ιδιαίτερο, έστω κι αν κάθε φορά έβλεπες κι άλλον 4400.. Το φινάλε δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε κάτι μιας και στο σάιτ της σειράς αναφερόταν ποιοι ήταν υπεύθυνοι για τις απαγωγές και γιατί το έκαναν..

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η σειρά συγκεντρώνει τόσο καλά σχόλια.. Μάλλον στην 2η θα γίνονται περισσότερα αφού υπάρχουν και περισσότερα επεισόδια. Δεν μπορώ να πω πάντως οτι η 1η με άφησε και με τις καλύτερες εντυπώσεις...

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα η σειρά μου φάνηκε αρκετά μέτρια. To storytelling είναι μακρόσυρτο και κουραστικό, οι ερμηνείες μέτριες και πολλές καταστάσεις ή τις έχεις ξαναδει κάπου αλλού ή απλά ξέρεις πως θα καταλήξουν. Για ένα μεγάλο διάστημα επίσης έχεις την αίσθηση ότι δεν υπάρχει σταθερό σχέδιο και τα πράγματα εξελλίσονται προς τα όπου φυσάει ο άνεμος...

Περιττό να πω ότι έπεσε πολύ FF όταν την έβλεπα...

Πάντως, το season finale του 2ου κύκλου είναι ανώτερο απο το φινάλε του 1ου. Απλά δε δίνω δεκάρα τσακιστή πλέον για την συνέχεια

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νοίκιασα προχθές το πρώτο κύκλο και πιστεύω οτι είναι πολύ καλή σειρά. Που μπορώ να "κατεβάσω" και τον δεύτερο κύκλο;

Δημοσ.

SEASON THREE PREMIERES SUNDAY, JUNE 11 9/8C

The 4400 returns Sunday, June 11 at 9/8C with a two-hour premiere event picking up mere seconds after baby Isabelle became a beautiful 20-year-old woman. Her father, Richard, must deal with her sudden transformation, and an even more surprising change in Lily. Meanwhile, Tom and Diana pursue a radical 4400 organization called the Nova Group that may also have ties to Shawn and The 4400 Center.

Δημοσ.

It was about time!Poli kairo perimename na doume tin 3 season.Twra pou teleiwse kai to prison de tha exoume ti na blepoume.Alla na pou ksekinaei kai The 4400,ola wraia,ola kala:-D .

Simfona me to tv.com to 1st episode tis 3rd season me tilto: "The Return" tha provlithei stis 7/11,alla profanos exei ginei kapio orthographiko lathos,elpizw dld:)

Δημοσ.
den exei ginei lathos autoi xrhsimopoioun prwta to mhna kai meta tis hmeres ;)

Όταν λέω:

..3rd season me tilto: "The Return" tha provlithei stis 7/11[/b']..

εννοώ στις 11 Ιουλίου και όχι στις 7 Νοεμβρίου;).

...SEASON THREE PREMIERES SUNDAY' date=' JUNE 11 9/8C

The 4400 returns Sunday, [b']June 11 at 9/8C...

Δημοσ.

όχι ρε φιλαράκι δεν κατάλαβες,στο εξωτερικό πρώτα χρησιμοποιούν το μήνα και μετά την ημέρα.Το 7/11 που είδες είναι απόλυτα φυσιολογικό και σημαίνει Ιούλιος 11.Μην φρικάρεις θα το δείς και σε πολλές ταινίες και sites ;)

Δημοσ.

Αυτό το ξέρω εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εσύ δεν κατάλαβες τι λέω.Μάλλον θα πρέπει να διαβάσεις πιο προσεκτικά το προϊγούμενο μου post :-D .(Άλλο Ιούλιος και άλλο Ιούνιος!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...