Sadako Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Επαναφέρω το τόπικ, γιατί αποφάσισα να ρίξω μια ματιά στη σειρά.. Ήθελα να ρωτήσω, έχετε βρει επεισόδια σε hdtv format?? Γιατί εγώ όσα έχω βρει (για την ακρίβεια που μπόρεσα να αρχίσω να κατεβάζω) είναι σε φορμάτ dsrip, που δεν ξέρω και τι ακριβώς είναι, αλλά δε μου φαίνεται τόσο καθαρό όσο τα hdtv που έχω κατεβάσει απο άλλες σειρές..
parisb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Den kserw gia thn 2h sezon, h prwth pantws yparxei se dvd-rip. Ps. Mallon kati vrhka twra me mia proxeirh erevna: http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=102871
beastgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ok με πείσατε. Ακούγεται καλή. Ήδη παραγγέλνω τα επεισόδια από το θείο.... Πολύ γουστάρω να βλέπω δυο σεζόν με τη μια αντί να περιμένω κάθε βδομάδα σαν τον μαλ....
KaizerSoze Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Thn wra pou ta vlepeis nai alla einai allh h xarh tou "Ante na erthei o taxydromos,ante na erthei o taxydromos" Exallou mhn xexnas kapoia pragmata 1) Kapou prepei na valeiw telos kai eisai monimws sto 1 episodeio akoma please.Enw ana vdomada lew auto exw auto tha dw 2) Oloi tha milane gia tis seires kai esy tha perimeneis na teleiwsoun kai meta na ta sxoliaseis? 3) Sto finale kapoia stigmi tha sou teleiwsoun osa einai mazemena kai pali tha perimeneis.Ektos an perimeneis na teleiwsei i seira meta apo 5-6 seasons.Xa,fantasou leei na perimenes na teleiwsei to Simpsons i to LAW&Order
beastgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Χα χα, όχι τι να περιμένω για simpsons και law and order.... Aν είναι να περιμένω πάει.... Απλά επειδή δεν την ήξερα τη συγκεκριμένη σειρά και την άκουσα εδώ, ε είπα να δω τι παίζει. Άσε την πάτησα έτσι με το lost...και είμαι στο ....περίμενε...@#$$#%$ Δεν μπορούσα να την είχα πάρει χαμπάρι πιο μετά; Για τον ταχυδρόμο δε ξέρω πόσο "γλυκό" είναι... Πχ για το 24 ευχαριστώ το θεό που είδα τις 2 σεζόν κατευθείαν (3-4 μέρες). Δε νομίζω να άντεχα να το εβλεπα tv. Άντε να δούμε τι παίζει και με το 4400...
Sadako Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Χμμμ.. Την ξεκίνησα τη σειρά, μου έμεινε μόνο το τελευταίο επεισόδιο (5ο) απο την πρώτη σεζόν.. Οι εντυπώσεις μου ανάμεικτες.. Το concept ενδιαφέρον, σε κάποια φάση μου έφερε σε X-Men η όλη κατάσταση, αλλά οι αρχικές εντυπώσεις ως προς την ηθοποιία ήταν θλιβερές. Το κεντρικό δίδυμο μου φάνηκε σαν καχέκτυπο των Μόλντερ-Σκάλυ (όχι τόσο με την έννοια της αντίθεσης που υπήρχε στο "original", αλλά με το ντουέτο), με "στημμένες" ατάκες και αφύσικο παίξιμο (σύμφωνα πάντα με τη δική μου κρίση και γούστο).. Τώρα κάτι πάει να γίνει στο τελευταίο επεισόδιο, περιμένω να το δω.. Πάντως ομολογώ ότι δεν εκπλήρωσε τις υψηλές προσδοκίες μου (σύμφωνα με τα reviews που είχα διαβάσει)..
KaizerSoze Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Na ypothesw enoeis X-files kai oxi X-men etsi?
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 X-men λόγω των special powers που έχει ο καθένας μάλλον
Sadako Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ναι, λόγω της μιας και μοναδικής ειδικής ικανότητας που έχουν όλοι, που όταν το μαθαίνει ο υπόλοιπος κόσμος τους έχει στη μπούκα, που σε κάποια φάση απομονώνονται και μένουν όλοι μαζί.. Έτσι μου ήρθε συνειρμικά η φάση με τους X-Men.. Toν παραλληλισμό με τα X-Files τον έκανα με το πρωταγωνιστικό δίδυμο..
Steven Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Epanafero to thema!! Einai krima mia toso kali seira na vrisketai toso kato sto insomnia!!! Simera teleiosa kai me ti deuteri season kai pragmatika einai para poly kali seira!! Exei drasi, agonia kai mystirio...Einai merika epeisodia pou se afinoun me to stoma anoixto!!! Osoi den tin exoun dei prepei na tin doun...etsi ki allios mono 18 epeisodia einai opote vlepetai aneta! Perimeno me agonia tin enarksi tis 3is season!
kostas_crete Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Einai ontws koryfaia seira alla argei poly h 3h sezon kai 8a ksenerwsoume oi perissoteroi. (Vlepe periptwsh lost -argoporia epeisodiwn,kakh 2h sezon)
Steven Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 den nomizo oti argei etsi akrivos opos to theteis... Apla opos eipothike kai parapano einai kalokairini seira kai ama valeis to gegonos oti ta epeisodia ana seira einai ta misa apo oti stis ypoloipoes to keno anamesa stis seasons einai poly megalytero... Den einai opos to lost pou kanoun opote tous goustarei 2 vdomades keno...
john1987 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Εχω δει μονο τα 2 πρωτα επεισοδια...και γενικα επειδη ο θειος δεν εχει και πολυ πραγμα απο οτι βλεπω,κυκλοφορει στα video clubs? παντως γενικα,απο οτι λετε,την περιμενα καλυτερη,θυμιζει αρκετα x-files...στη συνεχεια βελτιωνεται η ειναι στα ιδια-κατωτερα επιπεδα?
kostas_crete Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 den nomizo oti argei etsi akrivos opos to theteis... Den ennoousa oti argei logw twn producers alla oti 8a 8ela na vlepa apopse kiolas olh thn 3h sezon kai poios perimenei mexri to kalokairi........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.