pananag Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ηχεία 7.1 τα οποία να κυμαίνονται από 100-120 Ε Έχω σταμπάρει τα 1)Creative Inspire T7900 7.1 2) TRUST 8110B 7.1 HOME THEATER SYSTEM Τα trust έχουν περισσότερα Watt,αλλά δεν ξέρω τι λένε από ποιότητα. Έσεις ποιο θα προτείνατε? Βέβαια προτού πάρω τα ηχεία πρέπει να αγοράσω και ανάλογη κάρτα ήχου. Τι διαφορές έχει η bulk από τη retail έκδοση της η SB Audigy 2 ZS?
silverthan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Προς Θεού ΟΧΙ TRUST!!!! Χαλάνε για πλάκα...
FISHERMAN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Kali etairia i trust gia fthina pramatakia alla gia hxeia sigoura ta creative.Oso gia bulk retail i diafora einai oti stin bulk den erxetai se kirile kouti kai xwris ta 2-3 xazo palaiolithika games pou deixnoun tis "kainotomies" tis audigy.Pira bulk prin ligo kairo,glitwsa 15euro.
alkhs1234 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 ego exo ta creative. arketa kali piotita ke antexun. mhn perimeneis treles epidoseis omos me tetia timi
alkhs1234 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 ego exo ta creative. arketa kali piotita ke antexun. mhn perimeneis treles epidoseis omos me tetia timi. an thes entasi+poiotita pare ta megaworks alla ayta einai 5.1
The Crow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Ή πάρε τα Gigaworks 7.1 και να τελειώνεις!:razz:
planetman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 100-120? σας λέει το παιδί και του λέτε τα Gigaworks. Έλεος!
Ailuros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 ego exo ta creative. arketa kali piotita ke antexun. mhn perimeneis treles epidoseis omos me tetia timi. an thes entasi+poiotita pare ta megaworks alla ayta einai 5.1 Για παιχνίδια και καθημερινή χρήση του PC μια χαρά είναι τα Τ7900. Αν τώρα κάποιος θέλει με τα "κλικ" των windows να ξυπνάει τους γείτονες όντως αλλάζει το πράγμα
planetman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Αν τώρα κάποιος θέλει με τα "κλικ" των windows να ξυπνάει τους γείτονες όντως αλλάζει το πράγμα Δεν είναι αυτό. Την ένταση και την ποιότητα την θέλεις όταν βάλεις ένα τραγούδι που γουστάρεις πραγματικά. Όταν εγώ βάλω ένα τραγούδι που μου αρέσει πολύ, θέλω να το ακούσω δυνατά και χωρίς παραμορφώσεις. Τότε χρειάζεται η ένταση και η ποιότητα.
Ailuros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν είναι αυτό. Την ένταση και την ποιότητα την θέλεις όταν βάλεις ένα τραγούδι που γουστάρεις πραγματικά. Όταν εγώ βάλω ένα τραγούδι που μου αρέσει πολύ, θέλω να το ακούσω δυνατά και χωρίς παραμορφώσεις. Τότε χρειάζεται η ένταση και η ποιότητα. Kαμία διαφωνία, αλλά αν μιλάμε για πραγματικά καλή ποιότητα ήχου και εκλεκτικό μουσικόφιλο τότε μάλλον δεν θα αρκεστεί σε ηχεία PC.
triantis7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 file mou kai egw ta 7900 exw,einai poli kala,alla den exei tromeri entasi!!Bebaia exw onboard soundcard.
anthony_crete Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 koita,i trust san etairia einai psilomaimou,alla oses fores exw parei kati trust dn mou exei parousiasei problem!!!........parola ayta omws epeidi ta ixeia einai kata ti gnwmi mou epeidi ta ixeia einai gia sinexi xrisi kai exei megali simasia i poiotita pare ta creative.....kai egw pira ta inspire p5800 alla epeidi exw laptop mou tin ekanan kai xreiazomai exwteriki karta ixou 5.1!!!ase,megali pikra!!! *gia rixe mia matia kai apo logitech!! *2 ena paidi eixe parei ta gigaworks kai tou xalasan se 3 meres,giayto prosoxi!!!!!!(fantasou na pareis kai trust :-P )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.