Προς το περιεχόμενο

Αγορά φθηνών ηχείων 7.1

pananag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ηχεία 7.1 τα οποία να κυμαίνονται από 100-120 Ε

Έχω σταμπάρει τα

1)Creative Inspire T7900 7.1

2) TRUST 8110B 7.1 HOME THEATER SYSTEM

Τα trust έχουν περισσότερα Watt,αλλά δεν ξέρω τι λένε από ποιότητα.

Έσεις ποιο θα προτείνατε?

Βέβαια προτού πάρω τα ηχεία πρέπει να αγοράσω και ανάλογη κάρτα ήχου.

Τι διαφορές έχει η bulk από τη retail έκδοση της η SB Audigy 2 ZS?

Δημοσ.

Kali etairia i trust gia fthina pramatakia alla gia hxeia sigoura ta creative.Oso gia bulk retail i diafora einai oti stin bulk den erxetai se kirile kouti kai xwris ta 2-3 xazo palaiolithika games pou deixnoun tis "kainotomies" tis audigy.Pira bulk prin ligo kairo,glitwsa 15euro.

Δημοσ.
ego exo ta creative. arketa kali piotita ke antexun. mhn perimeneis treles epidoseis omos me tetia timi. an thes entasi+poiotita pare ta megaworks alla ayta einai 5.1

Για παιχνίδια και καθημερινή χρήση του PC μια χαρά είναι τα Τ7900. Αν τώρα κάποιος θέλει με τα "κλικ" των windows να ξυπνάει τους γείτονες όντως αλλάζει το πράγμα ;)

Δημοσ.
Αν τώρα κάποιος θέλει με τα "κλικ" των windows να ξυπνάει τους γείτονες όντως αλλάζει το πράγμα ;)

Δεν είναι αυτό. Την ένταση και την ποιότητα την θέλεις όταν βάλεις ένα τραγούδι που γουστάρεις πραγματικά. Όταν εγώ βάλω ένα τραγούδι που μου αρέσει πολύ, θέλω να το ακούσω δυνατά και χωρίς παραμορφώσεις. Τότε χρειάζεται η ένταση και η ποιότητα.

Δημοσ.
Δεν είναι αυτό. Την ένταση και την ποιότητα την θέλεις όταν βάλεις ένα τραγούδι που γουστάρεις πραγματικά. Όταν εγώ βάλω ένα τραγούδι που μου αρέσει πολύ, θέλω να το ακούσω δυνατά και χωρίς παραμορφώσεις. Τότε χρειάζεται η ένταση και η ποιότητα.

Kαμία διαφωνία, αλλά αν μιλάμε για πραγματικά καλή ποιότητα ήχου και εκλεκτικό μουσικόφιλο τότε μάλλον δεν θα αρκεστεί σε ηχεία PC.

Δημοσ.

koita,i trust san etairia einai psilomaimou,alla oses fores exw parei kati trust dn mou exei parousiasei problem!!!........parola ayta omws epeidi ta ixeia einai kata ti gnwmi mou epeidi ta ixeia einai gia sinexi xrisi kai exei megali simasia i poiotita pare ta creative.....kai egw pira ta inspire p5800 alla epeidi exw laptop mou tin ekanan kai xreiazomai exwteriki karta ixou 5.1!!!ase,megali pikra!!!

*gia rixe mia matia kai apo logitech!!

*2 ena paidi eixe parei ta gigaworks kai tou xalasan se 3 meres,giayto prosoxi!!!!!!(fantasou na pareis kai trust :-P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...