Προς το περιεχόμενο

Ghost 2003 - images


pp6210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ,

 

έκανα προχτές (ένα ακόμα) back up του συστήματος μου μετά από 6 μήνες (Norton Ghost 2003). Το προηγούμενο image ήταν 2 αρχεία συνολικού όγκου 3,8 GB, οπότε τα έβαλα σε ένα DVD και όλα καλά.

 

Στο τελευταίο όμως μου έφτιαξε 4 αρχεία, 3 των 2GB και ένα μικρότερο, και ο προβληματισμός μου είναι που να τα σώσω αφού δεν χωράνε σε ενα DVD? Αν τα σώσω σε 2 DVD, όταν θα κάνω restore θα μπορώ να κάνω swap τα δύο δισκάκια ή θα πρέπει το πρόγραμμα να τα βρεί όλα μαζί κάπου?

 

Ένας φίλος μου είπε να τα γράψω σε 2 DVD, και αν τυχόν χτυπήσει ο δίσκος μου βάζω καινούργιο, χωρίζω δύο τουλάχιστον partitions, αντιγράφω τα image files στο ένα και κάνω restore στο άλλο - μπορεί το ghost να το κάνει αυτό? να διαβάζει απο το ένα partition και να γράφει στο άλλο του ίδιου δίσκου?

 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ένας φίλος μου είπε να τα γράψω σε 2 DVD' date=' και αν τυχόν χτυπήσει ο δίσκος μου βάζω καινούργιο, χωρίζω δύο τουλάχιστον partitions, αντιγράφω τα image files στο ένα και κάνω restore στο άλλο - μπορεί το ghost να το κάνει αυτό? να διαβάζει απο το ένα partition και να γράφει στο άλλο του ίδιου δίσκου?

 

Ευχαριστώ[/quote']

 

Μπορείς να το κάνεις και αυτό. Μπορείς ακόμα και να κάψεις το image στο DVD των ώρα που κάνεις το image. Δηλαδή, αντί να δώσεις το path του δίσκου που θα αποθηκεύσει το Image να δώσεις το path του DVD Recorder. Απλά να έχεις έτοιμα άδεια δισκάκια.

 

Sam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...