Προς το περιεχόμενο

misoteliomeno avi apo download

Xdanger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

katevazo ena arketa megalo avi (1.4GB) apo torrent alla den katevike akomi to arxiko meros tu arxiu pu dixni oti ine avi kai etsi den boro na to anikso me kapio player iparxi tropos na dior8oso oste na anagnorizete san avi?

Δημοσ.

Από όσο ξέρω αφού είναι από torrent, πρέπει να περιμένεις να κατεβεί ολόκληρο και μετά να το ανοίξεις...διαφορετικά δεν νομίζω να ανοίγει, αλλά και να ανοίγει δεν θα φαίνεται σωστά γιατί όταν κατεβάζεις από torrent δεν παίρνεις το αρχείο από την αρχή μέχρι το τέλος σταδιακά, αλλά "συλλέγεις" πολλά διαφορετικά κομματια μεχρι να ολοκληρωθεί το download...

Περίμενε να κατέβει και μετά ρυθμίζεις τι αρχείο θέλεις να αναγνωρίζεται. Είναι πολλά συμπιεσμένα αρχεία ή ένα ενιαίο;

Δημοσ.

Επισης το Xine του linux παιζει τα παντα αρκει να εχει κατεβει κατι παραπανω απο 10kb :)

Φυσικα θα παιξει μονο τα κομματια που εχουν κατεβει και μπορει να παρει πολυ ωρα να κανει "reconstructing index".

Δεν εχω παρατηρησει καποια εκδοση του xine για windows.

Μπορεις να δοκιμασεις καποιο video editor οπως πχ το VirtualDub, αν και δε νομιζω να το ανοιξει.

Δημοσ.

Θα το ανοίξει το vdub.. Και αυτό ξαναφτιάχνει το index όταν δεν υπάρχει ή είναι λανθασμένο, από τα υπάρχοντα frames. Αλλά προφανώς το πρόβλημα με το ακατάστατο download συνεχίζει να υπάρχει, μέχρι να κατέβει ολόκληρο..

Δημοσ.

anoigei kai prin oloklirothei.eidika an einai apo p2p.apo torrent thelei arketh tyxh na pesoune arketa kommatia to ena dipla sto allo,eidika meta to 80% exeis polles pithanothtes na pareis mia geush tou ti katebazeis

Δημοσ.
Ta torrent ean den oloklirothoun den anigoun echo katebasi merikes ekatontades archia kai kanena den anige,Apo p2p ean chrisimopoiis shareaaza o player tou ta anigi

Ας μην ειμαστε τοσο απολυτοι. Οπως ειπα και σε προηγουμενο post, τα παντα (ειτε ειναι torrent, ειτε ειναι part απο emule, ειτε απο dc++, ειτε ο,τιδηποτε αλλο), τα ανοιγει -οπως ειναι- το xine του linux. Βεβαια παιζει μονο τα κομματια που εχουν κατεβει. Αυτο που λεω το εχω δοκιμασει :)

Δημοσ.
Ta torrent ean den oloklirothoun den anigoun echo katebasi merikes ekatontades archia kai kanena den anige,Apo p2p ean chrisimopoiis shareaaza o player tou ta anigi

file kakli pes kalhtera oti de sou etyxe pote .se emena exei tyxei.kai ego me to kilo ta katevazo

Δημοσ.

Αρχική Δημοσίευση από kakli

Ας μην ειμαστε τοσο απολυτοι. Οπως ειπα και σε προηγουμενο post, τα παντα (ειτε ειναι torrent, ειτε ειναι part απο emule, ειτε απο dc++, ειτε ο,τιδηποτε αλλο), τα ανοιγει -οπως ειναι- το xine του linux. Βεβαια παιζει μονο τα κομματια που εχουν κατεβει. Αυτο που λεω το εχω δοκιμασει

----------------------------------------------------------------------

Den xero sta linux ego apeythinome mono gia ta windows

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...