powerthunder Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα gamepad, αυτή την στιγμή μου αρέσει πολύ το Triple Mode Sight Fighter 830T http://www.trust.com/13016 της Trust. Σε post που υπάρχουν εδώ όμως είδα ότι προτείνεται περισσότερο Thrustmaster, Logitech και PS2 με adaptor. Ξέρει κανείς αν το Triple Mode Sight Fighter 830T είναι καλό γενικά η Trust είναι ποιοτική? Προτείνεται κάποιο καλύτερο gamepad στα ιδια λεφτά 20 ευρώ? Αν κάποιος έχει το Triple Mode Sight Fighter 830T, ας γράψει τις εντυπώσεις του. Ευχαριστώ.
MariaTs. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Έχε υπ'όψιν ότι τέτοια χειριστήρια δεν δουλεύουν με όλα τα παιχνίδια! Έχω και της Thrustmaster και το ανταπτοράκι με το χειριστήριο του ps2 ή psx.
powerthunder Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Έχε υπ'όψιν ότι τέτοια χειριστήρια δεν δουλεύουν με όλα τα παιχνίδια! Έχω και της Thrustmaster και το ανταπτοράκι με το χειριστήριο του ps2 ή psx. Τι ενοείς "τέτοια χειριστήρια" το Trust? Τα άλλα και ps2 δουλεύουν κανονικα?
MariaTs. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Συν αυτό που κοιτάς να αγοράσεις! Τα περισσότερα παιχνίδια υπολογιστή δεν έχουν την επιλογή να παίξεις με το χειριστήριο, όχι ότι δεν λειτουργεί! Είναι θέμα υποστήριξης απ'τα παιχνίδια. Εγώ έπαιξα με χειριστήριο το 'Prince Of Persia: Sands Of Time' και το ευχαριστήθηκα. Όταν όμως έβαλα να παίξω το 'Silent Hill 4', δυστυχώς τα μόνα που λειτουργούσαν με το χειριστήριο ήταν τα βελάκια και κανένα άλλο κουμπάκι παρά τις προσπάθειες στις ρυθμίσεις! Το ίδιο έγινε και με το 'No One Lives For Ever 2'. :? Πάντως δεν είναι κακό να έχεις ένα χειριστήριο διαθέσιμο! Αν σου αρέσει, αγορασέ το (μοιάζει λίγο με αυτό του ps3) και ας το για όποτε το χρειαστείς! :wink:
powerthunder Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Ok, κατάλαβα τι εννοείς. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν gamepad. Εγώ όμως το θέλω για συγκεκριμένα παιχνίδια. Απλά θέλω μια γνώμη για το αν είναι καλό το συγκεκριμένο gamepad.
Peavy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Από την φωτό του Trust δεν μου γεμίζει το μάτι και το βλέπω να είναι πόλυ δύσχρηστο και το D-pad.Επειδή έχω και το ps2 πήρα τον adaptor για τα gamepad του ps2 και βρήκα την υγεία μου (τα analog χειριστήρια παίζουν κανονικά, όλα τα κουμπιά καθώς και η δόνηση), σου προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνεις το ίδιο αν έχεις και εσύ ps2.Σαν εναλλακτίκη λύση θα σου πρότεινα logitech που έχει βγάλει κάτι χειριστήρια σαν του ps2 για το pc.
powerthunder Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ Peavy, για αυτό εδώ τι λές? http://europe.thrustmaster.com/eng/d_prd.php?p=T39&fam=5
MariaTs. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Tο 'Thrustmaster' είναι κορυφή για μένα. Είναι και ελαφρύ! Κι η εμφανισή του κλασσική. Είναι ίδιο με αυτό που έχω (λείπουν τα 'πηδάλια')! Και δεν απαιτεί drivers. Το βάζεις, το αναγνωρίζει ο υπολογιστής και είσαι έτοιμος! Αλλά αν έχεις του playstation απλά αγόρασε το ανταπτοράκι και κάνει την ίδια δουλειά (αλλά έχει δισκέτα που φορτώνεις κάποιους drivers και είναι κάτι λίγα Kbs - σιγά το πράγμα!).
powerthunder Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, μάλλον για thrustmaster πάω.
modex Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 δεν ξερω αν σε προλαβα αλλα ηθελα να σου δωσω μερικες συμβουλες πριν αγορασεις. να προσεξεις την κατασκευη και την ποιοτητα του d-pad αν το χρησιμοποιεις.κατα προτημηση να μην εξεχει πολυ απο την βαση και να ειναι σταθερο(να μην παιζει δεξια αριστερα) επισης να χρησιμοποιεις τους αναλογικους μοχλους η βαση τους να ειναι κυκλικη. με λιγα λογια να μοιαζει με του ps2 (για μενα το καλυτερα gamepad) εγω εχω ενα logitech rumble pad 2 και ειμαι ευχαρηστημενος αν εξαιρεσεις το d-pad και τη βαση των αναλογικων οπως ειπα ηδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.