Προς το περιεχόμενο

Εμπειρίες overclockers.co.uk

Steven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως μπορούν να που τις εμπειρίες τους από το συγκεκριμένο κατάστημα όσοι έχουν πραγματοποιήσει αγορές από εκεί?

Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν τα πράγματα περνάνε από τελωνεία και το ελλινικό κράτος μας φεσώνει ακόμα περισσότερο. (τοείχα πάθει με κάτι που πήρα από Αυστραλία...) :)

EDIT: Κάτι άλλο που ξέχασα... Τα μεταφορικά πόσο είναι περίπου; Φαντάζομαι θα διαφέρει από προϊον σε προϊον... Εγώ ενδιαφέρομαι για μια οθόνη...

Δημοσ.

Εγω πολλές φορές που έχω αγοράσει πράγματα απο εκει ήταν συνεπέστατοι και τους βάζω άριστα. Βέβαια έμενα αγγλία, δεν θυμάμαι αν έχω παραγγείλει κάτι τον τελευταίο 1.5 χρόνο που είμαι εδώ.

Τελωνείο για προιόντα της ΕΕ, μόνο για αυτοκίνητα, σκάφη, ελικόπτερα, βραχονησίδες κλπ!! :):):)

Τα μεταφορικά στα λέει ένα βήμα πριν κάνεις το checkout οπότε δοκίμασε και βλέπεις!

Ελπίζω να μην είναι CRT η οθόνη πάντως....

Δημοσ.

oxi endiaferomai gia tin dell 2405FPW... Tin exei se tromeri prosfora... tin dinei me 1055.17 euro symperilambanomenon ton metaforikon (gia germania), eno sto episimo site tis dell einai sxedon 200 euro parapano...1216.84 kai den ksero an einai kai ta metaforika mesa!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...