Προς το περιεχόμενο

Hide And Seek (DVD)

datanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια απορια. Στο DVD, οταν πατας PLAY MOVIE εμφανιζεται ενα menu, με τις επιλογες

1) Theatrical version (διαρκεια 01:36:46)

2) Alternate version (Emily's Fate) (διαρκεια 01:37:04)

και αφου εχεις διαλεξει ενα απο τα παραπανω,

διαλεγεις αν θες σχολια απο το σκηνοθετη....

Ποια η διαφορα της Theatrical version απο τη Alternate version ?

Εχει δει κανεις και τα δυο? Εχει αλλο τελος ή τιποτα εξτρα σκηνες?

Δημοσ.

εχει πράγματι διαφορετικό τέλος. όχι τρελές διαφορές βέβαια απ'ότι έχω καταλάβει. Τα βασικά είναι τα ίδια. Να,δες εδώ:

http://www.imdb.com/title/tt0382077/board/nest/25132798

αλλά αφού έχεις δει την ταινία φυσικά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην δεις όλα όσα γράφονται εκεί (εννοώ στο board του imdb), γιατί κινδυνεύεις να σου αποκαλύψουν το τέλος (ένας ηλίθιος το έβαλε για τίτλο). Πάντως γενικά η ταινία, έχει 4 φινάλε (όλα με το ίδιο βασικό story).

Δημοσ.

to eida ki egw prosfata, apogoiteusi. ypo normal synthikes, oli i tainia

''dinetai'' se kapoion apo poly nwris.

e ma na leei i mikri, charlie says he would satisfy her better! imarton ekei kai mono, to katalavaineis

eksoxi i mikri dakota. oso gia ton deniro, krima krima krima....

oute 6/10 den vazeis me varia kardia pantws

• Super Moderators
Δημοσ.
4/10-παλι ο ντε νιρο σε αηδιες παιζει

Δυστυχώς αυτός ο μεγάλος ηθοποιός αναλώνεται όλο και περισσότερο σε ταινίες βήτα ή και γάμμα διαλογής τον τελευταίο καιρό. Πόσο μακρινές φαντάζουν οι εποχές του Raging Bull...

Τόση ανάγκη από λεφτά ρε γαμώτο; :(

Δημοσ.

τι να πεις,καταντια...(το "σημαδι του δολοφονου" ψιλοχαλια και αυτη)

ο πατσινο λενε οτι ειναι πιο επιλεκτικος...(βεβαια το people i know ηταν απαραδεκτο)

ολα για τα φραγκα,τι να πεις...

Δημοσ.
ο πατσινο λενε οτι ειναι πιο επιλεκτικος...(βεβαια το people i know ηταν απαραδεκτο)

Ναι, επιλεκτικότατος, τι να σου πω... Γι'αυτό έπαιξε στο Gigli. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει πάντως. Δε νομίζω να τα επιλέγουν μόνοι τους. Κυκλώματα...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...'] Κάτι άλλο πρέπει να παίζει πάντως. Δε νομίζω να τα επιλέγουν μόνοι τους. Κυκλώματα...

Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι εκτός πραγματικότητας αλλά θέλω να πιστεύω ότι τέτοιου μεγέθους ηθοποιοί δικαιούνται να πουν κι ένα "όχι" σε σενάρια της πλάκας. Κι όμως λένε "ναι".

Αυτό, από μόνο του, είναι κατάντια.

Δημοσ.

[οφτοπικ]Συγνώμη...αν εσείς ήσασταν ηθοποιός τέτοιου μεγέθους, δεν μιλάμε για το τι χαρακτήρα μπορει να είχατε, και σας έλεγε ένα στούντιο, ρε ρομπ, έχουμε ένα καλο σεναριάκι, και ψάχνουμε ένα lead για να μαζέψει κόσμο. Κι εγώ μπορώ να του σκάσω και 20 μύρια...τι λές; Ποιος από εσάς θα έλεγε όχι; Δε μιλάμε να έχεις ανάγκες (που εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει στη ζωή του ο κάθε ρομπ), μιλάμε να είσαι στα "καλά" σου και να μαζεύεις χρήμα. Εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν είναι ότι έχω κάνει κι ένα raging bull...[/οφτοπικ]

Σστο dvd που νοίκιασα εγώ, είχε στα xtras όλα τα φινάλε που είχαν γυριστεί, όλα με την ίδια κατάληξη, όλα δειχναν το ίδιο πράγμα. Προσωπικά, μου άρεσε αυτό με τη ντουλάπα καλύτερα, but still, δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά, μιας και η ταινία από μόνη της χάνει πολύ. Αντε, πότε θα μεγαλώσει αυτή η ντακότα;..

Δημοσ.

off topic σε ολα πρεπει να υπαρχει μετρο,και εγω θα το εκανα για τα φραγκα σε μερικες ταινιες αλλα οχι συνεχεια!εξαλλου,αυτοι οι ανθρωποι εχουν τετοια ζωη που χρειαζεται πολλα λεφτα...αλλα πρεπει να σεβαστουν απο ενα οριο και επειτα το ονομα τους,τους θαυμαστες τους και τη δουλεια τους...

Δημοσ.

Pantos ego re paidia, eite to "Godsend" evlepa, eite to "Hide & Seek", nomiza oti evlepa tin idia tainia!!!

Lete o De Niro na 8elei na ka8iero8ei san psyhopa8is dolofonos tora sta geramata tou?

Δημοσ.

Ας κάνω και εγώ τα σχόλια μου για την ταινία (έτσι για να επανέλθουμε στο θέμα) :

SPOILERS SPOILERS SPOILERS

Βασικά η ταινία έχει δύο πολύ μεγάλα προβλήματα και αυτά είναι:

1) Η εποχή που παίχτηκε. Αν η ίδια ταινία είχε βγει το 1990, θα είχε απίστευτη επιτυχία, αλλά τα τελευταία χρόνια (και κυρίως μετά την 6η αίσθηση) η ιδέα "πρωταγωνιστής=ανατροπή" έχει φορεθεί απίστευτα. Αφού όταν η αδερφή μου, μου πρότεινε να δω την ταινία λέγοντας μου "Έχει φοβερή ανατροπή" (ώστε να με πείσει να τη δω μια που τρελαίνομαι για ανατροπές), το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν "Α. Να δεις που ο ΝτεΝίρο θα είναι ο δολοφόνος." Η αδερφή μου αντίθετα που τα τελευταία χρόνια βλέπει μόνο παλίες ταινίες, έπαθε πλάκα όταν είδε το τέλος. Για μένα η ανατροπή, θα ήταν να μην είναι ο ΝτεΝίρο. Μάλιστα, είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσε να είναι ο γίος από τους γείτονες (για τον οποίο δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα στην ταινία, και νομίζω ότι θα ήταν και πιο ενδιαφέρον).

2) Το γεγονός ότι όλη η ταινία χτίζεται πάνω σε ένα μυστήριο και σου δίνονται στοιχεία για αυτό, τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη λύση του τελικά. Προσωπικά, προτού η ταινία φτάσει στο τέλος της, μου άρεσε και πάρα πολύ μάλιστα. Και ο ΝτεΝίρο μου άρεσε και η μικρή. Αλλά όσο έβλεπα αυτά που συμβαίναν, θεωρούσα ότι στο τέλος θα δοθεί μια εξήγηση που να τα δένει όλα αυτά μεταξύ τους. Ε, όταν τέλειωσα, αισθανθηκά σαν να με κορόιδευε ο σκηνοθέτης τόση ώρα. Είναι σαν εκείνο το ανέκδοτο που λέει:

-Τι είναι πράσινο, κρεμασμένο στον τοίχο και έχει 7 πόδια.

-Τι;

-Μια σαρδέλα.

-Δεν είναι πράσινη

-Τη βάφω

-Δεν είναι κρεμασμένη στον τοίχο

-Την κρεμάω

-Δεν έχει 7 πόδια

-Ε, αυτό το είπα για να σε μπερδέψω.

ΕΛΕΟΣ!

Αντε, πολύ ασχολήθηκα.

Δημοσ.

εμενα ουτε πριν το τελος δε μου αρεσε πολυ...παραφορεμενο στυλ...(ας πουμε στο ιδιο style το secret window μου φανηκε καλυτερο απο αυτο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...