Pc_knights Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 re paidia piga na to egatastiso kai mou ebgale ena minima na stamatiso leei tous dvd kai cd emulator???? gia na egatastathei. exeis kaneis kamia idea??
avenger Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 re paidia piga na to egatastiso kai mou ebgale ena minima na stamatiso leei tous dvd kai cd emulator???? gia na egatastathei. exeis kaneis kamia idea?? To έχεις original?Αν ναι βγάλε το alcohol-clonecd-daemon tools απο το μηχάνημα σου,η προστασία του παιχνιδιού φταίει. Αν δεν το έχεις original ψάξε στο δίκτυο για το virtual cd hide ή κάτι παρόμοιο που σου κρύβει τα virtual drives.
Pc_knights Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 mono to clone cd exo egatestimeno to original piga na egatastiso tha thokimaso apegatastontas to clone cd kai blepoume. entaksei eipame alla to exoun parakseftilisei me ta metra asfaleias.
-NetHawk- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δεν θα βγαλεις ακρη φιλε μου ετσι.....Θες ενα προγραμμα που λεγεται Anti-Blaxx.Εαν το εγκαταστησεις και το τρεξεις το παιχνιδι μεσω αυτου του προγραμματος θα παιξει κανονικοτατα...Εαν δεν μπορεσεις να το βρεις/καταλαβεις στειλε μου πμ για πληροφοριες....(επειδη το εχεις αυθεντικο το παιχνιδι προβαινω σ'αυτες τις πληροφοριες.....Μην καταστρατηγουμε και τους κανονες του φορουμ!!!!! )
Speed Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά έχω ένα logitech optical mouse και το μεσαίο κουμπί δεν ανταποκρίνεται όταν μου ζητάει στο tutorial για να κάνω το rotate .... Τι φταίει και τι ρύθμιση πρέπει να κάνω στο ποντίκι μου....
-NetHawk- Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Speed το ιδιο προβλημα ειχα και εγω...Λοιπον ακου τι θα κανεις: α)ανοιξε τις "Ρυθμισεις για το πληκτρολογιο και το ποντικι", β)πηγαινε στο μενου του ποντικιου, γ)εκει που λεει επιλεξτε κουμπι διαλεξε το "Αντιστοιχιση πατηματος πληκτρου" δ)διαλεξε το ιδιο και διπλα(στα δεξια), ε)εκει που αναγραφει "Καθοριστε πατημα πληκτρου" βαλε το πληκτρο "=",αυτο που ειναι διπλα απο το backspace(μπορεις να βαλεις οποιο αλλο πληκτρο θελεις απλα αυτο το πληκτρο δεν ειναι στα default του παιχνιδιου) στ)τρεξε το παιχνιδι και στο μενου του παιχνιδιου που ρυθμιζεις τα πληκτρα βαλε στη θεση του πληκτρου "Middle mouse Button"(ή καπως ετσι λεγεται θα το καταλαβεις) το πληκτρο "=". Ετοιμος τωρα καθε φορα που πατας το μεσαιο κουμπι του μαους θα αντιστοιχιζεται με το πατημα του κουμπιου "=",το παιχνιδι θα νομιζει οτι πατησες το "=" και θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα!!!
tempo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 αν σας ενδιαφέρει το παιχνίδι δείτε εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=183450 ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.