Προς το περιεχόμενο

Περιεργο προβλημα με fleamarket....

KeLeMaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλό επίσης είναι να μην υπάρχει διαμάχη μεταξύ του i-bid και του fleamarket[/b'],και τα δύο site να πάνε καλά γιατί τα χρειάζεται το Ελληνικό internet,με συνεχή βέβαια προσπάθεια βελτιωσής τους και με συμπαραστάτη όλους εμάς που τα χρησιμοποιούμε.

Σωστός!!!! Συμφωνώ και επαυξάνω. Άλλωστε πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν και τα δύο sites για τις καθημερινές συναλλαγές τους.

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το φλεαμαρκετ εξυπηρετησε χιλιαδες ανθρωπων κατα την διαρκεια των περασμενων ετων.Ειχε απλο τροπο λειτουργιας και ηταν και δωρεαν.

Ειμαι ενας απο τους παλαιους χρηστες του κι εχω κι εγω τα παραπονα μου απο τα συχνα προβληματα στη λειτουργια του,αλλα γενικοτερα με εχει εξυπηρετησει στις αγορες και στις πωλησεις που ηθελα να κανω.

Οταν ομως ενας ιστοχωρος διογκωνεται(βλ.αυξηση χρηστων) χωρις να ειναι προετοιμασμενος για κατι τετοιο αυξανονται και τα τεχνικα προβληματα του με αποτελεσμα τα χαλια του φλεα των τελευταιων ημερων και οχι μονο.

Παλαιοτερα ειχε γινει και αποπειρα χακερς να αλλοιωσουν το σαιτ και τα ειχαν καταφερει μια χαρα....:(

Δεν ξερω τον λογο που συνεχιζεται η δυσλειτουργια του ,παντως πιστευω πως οταν εχεις 70000 χρηστες εγγεγραμμενους μπορεις να εχεις πολλα εσοδα απο διαφημισεις ,συνεργαζομενα καταστηματα κλπ ωστε να διατηρειται ο ιστοχωρος ακεραιος και σε επαγγελματικα επιπεδα.

Εξαλλου αυτο ακριβως κανει και o free press(βλ μετρο,city press κλπ)

Παντως ευχομαι να επανελθει στα επιπεδα λειτουργιας που ειχε αρχικα και οπωσδηποτε να απαιτησει πιστοπoιηση στοιχειων ολων των χρηστων γιατι τελευταια γεμισε με ανυπαρκτους και μικροαπατεωνισκους....

Δημοσ.

Η απουσία του fleamarket είναι είδη αισθητή που για τέταρτη μέρα είναι εκτός.Υπάρχει μούδιασμα στο χώρο των συλλεκτικών,και άλλων κλάδων όπου η παρουσία του ήταν καθοριστική ειδικά στο χώρο της επαρχίας.Συζητήσεις γίνονται σε πολλούς συλλεκτικούς κύκλους καθώς ακόμα και στο χώρο του Μοναστηρακίου.Καλό είναι και όλοι το εύχονται,από όλη αυτή την κατάσταση να μπορέσει να βγεί πιο σταθερό για να αποτελέσει και πάλι το πολύτιμο εργαλείο των χιλιάδων χρηστών του.

Δημοσ.
Η απουσία του fleamarket[/b'] είναι είδη αισθητή που για τέταρτη μέρα είναι εκτός.Υπάρχει μούδιασμα στο χώρο των συλλεκτικών,και άλλων κλάδων όπου η παρουσία του ήταν καθοριστική ειδικά στο χώρο της επαρχίας.Καλό είναι και όλοι το εύχονται,από όλη αυτή την κατάσταση να μπορέσει να βγεί πιο σταθερό για να αποτελέσει και πάλι το πολύτιμο εργαλείο των χιλιάδων χρηστών του.

Ούτε ο webmaster του Fleamarket να ήσουνα...Παρατηρώ συνεχώς νέους χρήστες να αβαντάρουν το Fleamaerket λες και δεν έχει γίνει τίποτα. Εδώ προς διάλυση πάει κι εσείς τα χαβά σας...

Δημοσ.
Η απουσία του fleamarket[/b'] είναι είδη αισθητή που για τέταρτη μέρα...

... απο τη Βαρβάκειο, για το Alter, Νικος Τσαμτσίκας

dj.gif

Δημοσ.
Η απουσία του fleamarket[/b'] είναι είδη αισθητή που για τέταρτη μέρα...

... απο τη Βαρβάκειο, για το Alter, Νικος Τσαμτσίκας

dj.gif

Δημοσ.

η γνώμη μου είναι ότι τα καλά site σε ενημέρωση ή υπηρεσίες πρέπει να στηρίζονται όσο το δυνατό απο τους χρήστες άλλα οφείλουν να είναι και ενημερωμένα και χωρίς προβλήματα.

Δημοσ.

η γνώμη μου είναι ότι τα καλά site σε ενημέρωση ή υπηρεσίες πρέπει να στηρίζονται όσο το δυνατό απο τους χρήστες άλλα οφείλουν να είναι και ενημερωμένα και χωρίς προβλήματα.

Δημοσ.

Τόσο δύσκολο είναι άραγε να γίνει ένα σωστό site δημοπρασιών που θα μπορεί να αυτοσυντηρείται και να μην χρειάζονται ιδιαίτερα έξοδα για προσωπικό αλλά όλες οι ενέργειες να γίνονται από τους χρήστες ?

Δημοσ.

Τόσο δύσκολο είναι άραγε να γίνει ένα σωστό site δημοπρασιών που θα μπορεί να αυτοσυντηρείται και να μην χρειάζονται ιδιαίτερα έξοδα για προσωπικό αλλά όλες οι ενέργειες να γίνονται από τους χρήστες ?

Δημοσ.

ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ Fleamarket ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Username Doctorc ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ! ΤΟ Site ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ! ΤΟ Software ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΙΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Ibid.....ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΧΡΗΣΤΟ!

ΟΚ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Fleamarket ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ E-shop, ΚΤΛ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΩ...

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ...ΠΧ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ... ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΝΩ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΟ Internet ΤΟ Ibid ΚΑΙ ΤΟ 3nsold ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/100 ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ.....ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο Server ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ)

ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕ.....

ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...