Προς το περιεχόμενο

Περιεργο προβλημα με fleamarket....

KeLeMaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα προτιμούσα σε τέτοια τόπικ να μην πετάγεται ο κάθε άσχετος [χμ.. έστω οτι είναι άσχετος] που κάθε μα κάθε φορά τυχαίνει να γράφτηκε μόλις. Α και εγώ πέρναγα γιατι άκουσα οτι μοιράζουν σουβλάκια. Και μιας και στάθηκα είπα "δεν γράφομαι να πω και γω την γνώμη μου;" [με τόσο πάθος..]...

Πόσο βλάκες είστε μερικοί. Νομίζετε οτι θα καλυτερεύσει έτσι η κατάσταση.

Δημοσ.
Εγώ θα προτιμούσα σε τέτοια τόπικ να μην πετάγεται ο κάθε άσχετος [χμ.. έστω οτι είναι άσχετος'] που κάθε μα κάθε φορά τυχαίνει να γράφτηκε μόλις.

Και εγώ θα προτιμούσα όταν γράφω ένα μήνυμα να μου απαντούν σε αυτό που έγραψα και όχι να με λένε άσχετο και να προσπαθούν να μου αφαιρέσουν το δικαίωμα να γράψω σε αυτό το τόπικ.

Δημοσ.

OFFTOPIC Nai kalispera sas, eimai enas apo tous idioktites tou Flymarket kai tou EyeBid kai me eidopoiisan oti se ena topic katigoroun to site mou kai eipa na kanw 5-6 accounts na diafimistw ligo... OFFTOPIC

Re paidia, sikwtheite fygete oloi apo to FLeamarket kai kathe Fleamarket na synetistoun ligo... Ginetai omws?

Edw einai to thema...H vasi xristwn einai pleon toso megali, pou opoiadipote apoxwrisi dysarestimenou xristi thewreitai apla "paraplevri apwleia"...

Nomizw einai anousio to sygkekrimeno thread kai pws mono me sygkekrimenes organwmenes kiniseis mporei na yparksei kapoio apotelesma, opws stin periptwsi diamartyrias gia to akrivo DSL.

Kai prin arxisete na krazete, afti einai kathara proswpiki mou apopsi, oudepote ypirksa-oute prokeitai na yparksw-xristis tetoiou typou(online) dimoprasiwn. An den sas aresei i sygkekrimeni apopsi, min ti sxoliasete, apla peite mou na diagrapsw to post gia na min yparksoun pareksigiseis.

Filika

Δημοσ.

Το ibid δε το ήξερα. Σέρφαρα για λίγο χθες. Από τις 100 καταχωρήσεις οι 90 είναι του e-shop.gr

ποτέ δε γούσταρα τη φάση eshops να πουλάνε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ πράγματα μέσα από sites δημοπρασιών (πχ το e-shop.gr μέσω "ΠΩΛΗΣΕΙΣ" του fleamarket). Στη τελική ρε φίλε αν θέλω να πάρω από εσένα θα πάω στο site σου. Αλήθεια οι τιμές που δίνει το e-shop.gr στο fleamarket ανανεώνονται όταν αλλάζουν και στο site τους ?

Δημοσ.
Εγώ θα προτιμούσα σε τέτοια τόπικ να μην πετάγεται ο κάθε άσχετος [χμ.. έστω ότι είναι άσχετος'] που κάθε μα κάθε φορά τυχαίνει να γράφτηκε μόλις.

Εδώ τα θες να μπινελικάκια σου μου φαίνεται.

Παιδιά όσοι γραφτήκαμε τώρα είμαστε άσχετοι άρα δεν πρέπει να κάνουμε post πριν περάσει το ένα έτος της εγγραφής μας για να γίνουμε σχετικοί

Το κακό είναι όμως που δεν το λέει κάποιος Admin ή έστω κάποιος mod. Το λέει κάποιος με τα ίδια δικαιώματα που έχουμε εμείς μέσα στο Insomnia ΑΛΛΑ είναι σχετικός.

Μπράβο ρε kleidokratwr αφού μπορείς να βάζεις δικούς σου κανόνες πάνω σε κάτι το οποίο δεν σου ανήκει τότε μπράβο σου και πάλι μπράβο σου. Παιδιά ας μην τον αφήσουμε έτσι ο άνθρωπος είναι φαινόμενο, ας τον προσκυνήσουμε.

Δημοσ.

Kalhmera! Vlepw oti h kritikh kala kratei kai isws ekanan kalo ta sxolia mas giati 2 meres twra toxoyn kleisto gia "servis".

Prwsopika de me afora an ftiaxei h oxi giati eimai ths apopshs oti site dhmoprasiwn me ta protypa toy EBAY sthn Ellada den mporei na sththei!!

Mh vlepete, osoi ebenan sto flea, ti ginotan prin 2 xronia peripou pou htan sta kala toy.

Ayto pou me enoxlei prwsopika einai h aposph toy "tsamba einai ama goustareis" giati exakolouthoume na dixnoume thn ellinikh nootropia mas!!

Vevaia mh xexname oti yparxei kai to IBID !!!! Eyxtixws pou hrte kai o webmaster tou kai mas thimise thn yparxh tou apo to 2001!!! Aytoi pali mexri xtes elegan " afou thelete ypiresies na balete to xeri sth tseph" , apo xtes mas alaxan to slogan kai lene " ola free"!!

Egw den katalavainw pio adikeimeno tha anazhthsei kapios kai den tha to vrei sto EBAY kai sth mish timh!!! H mhpws ayta pou vazoume sta ellinika sites den einai agorasmena apo to EBAY kai apo tous amerikanous pwlites? Apla mexri xtes eixame ena site opou metapoulagame ta adikeimena kai prospathousame na piasoyme ston ypno tous neoys xrhstes ( kyriws tous sylektes), twra xypnisan kai aytoi kai emathan na psaxnoun.

Egw eyxomai kalh epityxia kai stous 2 webmasters pou vghkan kai milisan kai an theloun na ginoyn sovara sites na mathoun na SEVONTE aytous poy toys SEVASTHKAN!!

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να γίνω καχύποπτος αλλά πολλούς νέους χρήστες βλέπω εδώ μέσα...

Na gineis kaxypoptos, den einai tyxaio pou xafnika arxisame na milame perisoteroi gia to flea, giname polloi otan eidame sta forums tou IBID na vgazoun ta posts toy insomnia thelontas na kathgorisoyn to FLEA.

Vlepete exoume ena ygiestato antagwnismo anamesa se ayta ta 2 sites!!!

Kai prwsopika mporei na exw parapona apo to flea alla de goustarw th taxtikh pou akolouthoun gia na to sisfmhmisoun!!! Ta provlimata tou einai gnwsta edw kai kairo, as psaxoun aytoi na ftiaxoun to site toys xwris na toys ediaferei ti kanoyn ta alla sotes. Tosa xronia den mporesane na to kanoyn, twra tha to kanoun??

Δημοσ.
Na gineis kaxypoptos' date=' den einai tyxaio pou xafnika arxisame na milame perisoteroi gia to flea, [b']giname polloi otan eidame sta forums tou IBID na vgazoun ta posts toy insomnia thelontas na kathgorisoyn to FLEA[/b].

Την καχυποψία δεν την έχω καταλάβει. Έτσι δεν γίνεται συνήθως? Από κάπου δεν μαθαίνεις για την ύπαρξη ενός site. Το flea κάπως έτσι το είχα μάθει, το ibid το ίδιο,το ebay κλπ κλπ. Το ότι εκθέτουμε πραγματικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με την κακή λειτουργία του fleamarket δεν σημαίνει ότι το κατηγορούμε. Απλά λέμε την πικρή αλήθεια. Προσωπικά βρήκα το θέμα πολύ ενδιαφέρον, γράφτηκα για να πάρω μέρος στην συζήτηση και στον δρόμο διαπίστωσα ότι το insomnia είναι ένα πολύ ενδιαφέρον site στο οποίο αξίζει να είσαι μέλος για να λαμβάνεις μέρος στις συζητήσεις που γίνονται. Εσύ δηλαδή δεν είχες κάποιο συγκεκριμένο ερέθισμα όταν γράφτηκες στο insomnia? Κάποια ίσως συζήτηση στην οποία ήθελες να λάβεις μέρος? Δεδομένου μάλιστα ότι και εσύ είσαι γραμμενος στις 30/8 να υποθέσω πως δεν αποκλείεται να είναι η συγκεκριμένη συζήτηση φίλε μου?

Δημοσ.

Καλημέρα γεγονός είναι ότι το insomnia το γωρίσαμε πολλά άτομα μέσα από την κατάσταση που έχει γίνει στο fleamarket και μέσω τον link που υπάρχει στο forum του i-bid,γιαυτό ας μην έχουν καχυποψίες μερικοί,ή να βλέπουν προσπάθεια διαφήμισης κάποιοι άλλοι.

Όταν ένα site όπως το fleamarket σου έχει δώσει λύσεις και σου έχει χρησιμεύσει ως πολύ καλό εργαλείο σε διάφορες καταστάσεις είναι άδικο να μην πεις κάποια καλή κουβέντα και ας μην αρέσει σε ορισμένους.

Καλό επίσης είναι να μην υπάρχει διαμάχη μεταξύ του i-bid και του fleamarket,και τα δύο site να πάνε καλά γιατί τα χρειάζεται το Ελληνικό internet,με συνεχή βέβαια προσπάθεια βελτιωσής τους και με συμπαραστάτη όλους εμάς που τα χρησιμοποιούμε.

Δημοσ.
Την καχυποψία δεν την έχω καταλάβει. Έτσι δεν γίνεται συνήθως? Από κάπου δεν μαθαίνεις για την ύπαρξη ενός site. Το flea κάπως έτσι το είχα μάθει, το ibid το ίδιο,το ebay κλπ κλπ. Το ότι εκθέτουμε πραγματικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με την κακή λειτουργία του fleamarket δεν σημαίνει ότι το κατηγορούμε. Απλά λέμε την πικρή αλήθεια. Προσωπικά βρήκα το θέμα πολύ ενδιαφέρον, γράφτηκα για να πάρω μέρος στην συζήτηση και στον δρόμο διαπίστωσα ότι το insomnia είναι ένα πολύ ενδιαφέρον site στο οποίο αξίζει να είσαι μέλος για να λαμβάνεις μέρος στις συζητήσεις που γίνονται. Εσύ δηλαδή δεν είχες κάποιο συγκεκριμένο ερέθισμα όταν γράφτηκες στο insomnia? Κάποια ίσως συζήτηση στην οποία ήθελες να λάβεις μέρος? Δεδομένου μάλιστα ότι και εσύ είσαι γραμμενος στις 30/8 να υποθέσω πως δεν αποκλείεται να είναι η συγκεκριμένη συζήτηση φίλε μου?

Nai fysika!! Kai egw grafthka sto insomnia giayto to logo kai xairomai pou gnwrisa ena axiologo site!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη στο forum και χαιρόμαστε που το βρίσκετε ενδιαφέρον.

Ελπίζουμε δε να το ενδιαφέρον να μην περιοριστεί στο παρόν topic. :)

Παρακαλώ μόνο όλα τα μέλη (καινούργια και παλιά) να είναι ευπρεπείς στις εκφράσεις τους και να μην καταφεύγουν σε δυσφημιστικούς ή υβριστικούς χαρακτηρισμούς για κανέναν - αλλιώς θα αναγκαστούν να παρέμβουν οι moderators του forum.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμβολή όλων μας να διατηρήσουμε το παρόν site και forum σε υψηλό επίπεδο. :)

Δημοσ.
just for ur info, και το ebay δωρεάν είναι.

Για να αγοράσεις είναι ... Αλλά άνοιξε μια δημοπρασία και θα δεις τι σημαίνει "έχω πανάκριβες χρεώσεις" από πρώτο χέρι! :)

Ακόμα κι αν τελικά δεν πουλήσεις, πάλι πληρώνεις ένα entry fee! :) Είδες τα αμερικανάκια; Ξύπνια! Γι' αυτό το Fleamarket μπροστά τους είναι ο παράδεισος του "τσάμπα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...