Προς το περιεχόμενο

Περιεργο προβλημα με fleamarket....

KeLeMaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ. Εφόσον λοιπόν έγινε τόσο μεγάλο όσον αφορά τη φήμη θα πρέπει να ξεκινήσει να σέβεται αυτούς που το κάναν αυτό που είναι, γιατί τα ίδια μέλη μπορούν φύγουν ένα ωραίο βράδυ. Θεωρώ αδιανόητο ένας επαγγελματίας να φέρεται με το στυλ "free είναι αν δεν σου αρέσει κολύμπα" σε αυτούς που του δώσαν τη φήμη που του δώσαν.

-------------------------------------------------------------------------

Otan xrisimopiis ena site den to kanis pote gia na kanis diasimo i plousio afton pou to exei. To kaneis giati 1. to vriskeis endiaferon kai 2. giati kati kerdizis.

To ena xeri nivei to allo madsc.

To fleamarket pote den eipe an den su aresei kolympa. Xerun oti exun provlimata ke oti mporun kanun. Apo ki ke pera opios ke na htane ke na diavaze kufa sxolia, to idio tha apantuse.

Tis proales diavaza sto ellinadiko kati parapona apo users. Free site einai ke afto ke malista dinei mp3 albums tsampa. Den ftanei pu dinun oti neo kykloforei dwrean alla orismenoi eixane ena kako logo na poune. E oxi! Afto einai adikia ke afto akrivos thelo na pw! Den exei simasia pws legete to site, simasia exei ti apokomizeis ke poso to ektimas.

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα είδα το site και τη κουβεντούλα που γίνεται.Δυο πραγματάκια να παραθέσω από την προσωπική μου επαφή με το fleamarket.

Το παρακολουθώ και το χρησιμοποιώ πολύ τα τελευταία 3 χρόνια.

Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες.

Έχω καταφέρει και εχω συμπληρώσει την συλλογή μου με πάρα πολλά αντικείμενα (κυρίως ιστορικού ενδιαφέροντος)και ποτέ δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Επίσης μου έχει δώσει πολλές φορές λύσεις σε αντικείμενα που πλέον δεν χρειαζώμουνα.

Η μεγαλύτερη ικανοποιήση όμως που μου έχει προσφέρει είναι,οτι μέσα από αυτό το πολύτιμο εργαλείο έχω γνωρίσει ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια,έχω κάνει φιλίες που πραγματικά διαρκούν και ανανεώνονται,πλέον από τα κοινά ενδιαφέροντα.

Δυστηχώς μας στεναχωρεί όλους η κατάσταση με τα συνεχόμενα τεχνικά προβλήματα που έχει και όλοι σε συζητήσεις που έχουμε ευχόμαστε ,έστω με αυτά τα μηδαμινά έσοδα που έχει να κατορθώσει να σταθεροποιηθεί γιατί πραγματικά και αυτοί που το καταδικάζουν,σε τελική ανάλυση ,σίγουρα κάποια στιγμή θα το χρειαστούν.

Δημοσ.

Όχι στο eBay, στο PayPal. Το οποίο δεν είναι απαραίτητο για να πουλήσεις κάτι, απλά βολεύει τον αγοραστή περισσότερο από μια τραπεζική μεταφορά πχ.

Δημοσ.

Sto Ebay,plhrwneis ena pososto,san polhths,otan anoixeis thn dhmoprasia,pou kimenetai analoga tin arxikh timh ekkinhshs,px,gia 100 USdollarrs,plhrwneis gyrw sta 3,50$,kai an kleisei epityxhmena,ena akoma pososto,gyrw sta 5% epi ths telikhs timhs.San agorasths den plhrwneis tipota.Sto Paypal,epishs ena pososto gyrw sto 4%,o polhths panta.

Δημοσ.

Pou shmainei.An px xekinhseis kati 100 dollaria,kai to pouliseis telika sta 100,kai eispraxeis ta xrhmata me Paypal,soy pairnei to ebay 8,50 dollaria+4 to paypal(poy shmioteon,anhkei sto ebay)=12,50 dollaria-Pososto 12,5%

Δημοσ.
Pou shmainei.An px xekinhseis kati 100 dollaria,kai to pouliseis telika sta 100,kai eispraxeis ta xrhmata me Paypal,soy pairnei to ebay 8,50 dollaria+4 to paypal(poy shmioteon,anhkei sto ebay)=12,50 dollaria-Pososto 12,5%

Εντάξει τώρα, ας μην συγκρίνουμε και τα ασύγκριτα....Ή αλλιώς αν το fleamarker έπαιρνε και αυτό το 12.5 % από τους πωλητές θα πρόσφερε υπηρεσίες επιπέδου ebay? Δεν νομίζω. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως αυτή την νοοτροπία να δικαιολογήσουμε μεγάλα λάθη (όπως σβήσιμο δημοπρασιών,κλπ) στο βωμό της δωρεάν συμμετοχής!!!! Το ότι είναι δωρεάν θα το δικαιολογούσα σε οποιάδηποτε άλλη περίπτωση αλλά όχι στο χάσιμο δεδομένων (που ουσιαστικά αυτό είναι και η βάση του έτσι)...... Και τα φόρουμ δωρεάν είναι (και πολλά άλλα πράγματα στο ίντερνετ) αλλά αυτό δεν συνεπάγεται και χάσιμο ποστς σε συχνό ρυθμό,κλπ.....

Δημοσ.

Kai 20% na eperne,den tha prosefere tis yphresies toy ebay,lew egw.Xereis giati?Giati to ebay,einai to megalytero ston kosmo,me ekatomyria xrhstes,apo olo ton kosmo....,to flea,mono sthn Ellada drastiriopoihtai,kai h vash toy,einai oso ta 10 ekatommyria ellhnes poy yparxoyn dta 4 dis toy planhth.Stagona ston wkeano loipon...Einai san na sygkrineis to megalutero super market ston kosmo,me to megalytero soinikiako sou mpakaliko...Svisimo dhmoprasiwn,den nomizw oti yfistatai,ektos an periexoyn paranomo yliko.To xasimo twn dedomenwn pragmati einai ews ligo poly anepitrepto,alla ayto pisteyw koitazoyn na diorthosoyn..

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Χρησιμοποιώ το flea από το 2001.

Είναι γεγονός πως ήταν το καλύτερο site δημοπρασιών. Δυστυχώς δεν είναι πιά.

Τελευταία απόπειρα να το χρησιμοποιήσω ήταν πρό 3 μηνών περίπου.

Είχα ανοίξει τις καταχωρήσεις μου και πολλές από αυτές είχαν χτυπήματα, ώσπου ένα όμορφο σαββατόβραδο έκανε ένα "μπραφ" και εξαφανίστηκε το σύμπαν. Δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Χάθηκαν σχεδόν όλες.

Δεν φτάνει μόνο αυτό .... μπήκε και το κερασάκι μετά, αφού φόρτωσαν ένα back up αρκετών ημερών πρίν. Έκτοτε δεν ξαναδοκίμασα, γιατι είναι πολύ κουραστικό να ανοίγεις μια δημοπρασία, να την παρακολουθείς να παίρνει κάποια χτυπήματα και ξαφνικά να χάνονται όλα και να πρέπει να αρχίσεις ξανά και ξανά και ξανά από την αρχή.

Δεν υπάρχει λόγος γι' αυτό.

Δυστυχώς δεν είναι αξιόπιστο και το ότι ειναι free δεν αποτελεί καμία απολύτως δικαιολογία. Ευτυχώς που υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Δημοσ.

nai e...

na pame oloi sto ibid diladi?

an kapoioi exoun na poun kati, toulaxiston as to poun eutheos... ti malakies einai autes? ksafnika euaisthitopoiithikan oloi kai irthan na graftoun tora gia na mas sosoun...

to kseftilisate to topic... kai den to kleidonei kapoios leo go...

Δημοσ.

Φίλε μου δεν σου είπα ούτε να πάς στο ibid αλλά ούτε καν να φύγεις απο το flea. Αυτό που είπα είναι το τι συμβαίνει συχνότατα πλέον σε αυτό το site.

Μην υποθέτεις λάθος πράγματα και μην βάζεις επιπλέον προτάσεις στα γραπτά μου γιατί τα γραπτά μένουν. :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...