madsc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Vgeni o enas katigori, vgeni o allos xirokroti, o allos diafimizete...ti na pei kanis. Vrikane gipedo na malosoune. Σε αυτό το forum o καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψη του εφόσον τηρεί τους κανόνες που συμφώνησε κατά την εγγραφή του. Όπως ο καθένας είναι ελεύθερος να σχηματίσει άποψη για τη σοβαρότητα κ τη βαρύτητα του λόγου κάποιου μέλους. Και ναι θέλουμε να ακουστούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες ώστε έκαστο μέλος να έχει επιλογές, σε ότι θελήσει να κάνει. Προκατηλημμένοι ή μονόπλευροι θα είμασταν αν μιλούσαμε μόνο για μια. "Γήπεδο" όντως γίνεται όντως ένα thread από τα ίδια τα μέλη όταν ο καθένας γράφει το κοντό του κ το μακρύ του ή offtopic posts για παράδειγμα. ...mipos xerei kapios na mu pei ti epathe xafnika to pc mou ke mu kani kolpa? To παρόν post για είναι τελείως offtopic. Καλό θα ήταν να το κάνεις edit μόνος/η σου. Den nomizo oti to flea tha prepei na ginei o apodiopompaios tragos se kamia periptosi otan oles oi douleies stin Ellada einai tou podariou. Afth einai h nootropia tou Ellhna, afth klironomisame meta apo 400 xronia sklavias. Afth kouvalame dystyxws. Ευχαριστούμε για το μάθημα ιστορίας κ για την "ταμπελοποίηση" σου, να σε ξέρουμε να ψωνίζουμε κ από σένα μόλις ανοίξεις μαγαζί. Τους χαρακτηρισμούς κ την μεμψιμοιρία κράτα τα για τον εαυτό σου, κ έξω από αυτό το forum. Ego opos proeipa ektimo osa mu exi prosferei to fleamarket kai deixno katanoisi sta opoia provlimata tous. Opos kai na to kanoume exei grapsei istoria stis diadyktiakes dimoprasies stin Ellada kai sinexizei na grafei para ta osa provlimata pou kata kairus exei. Ektos aftu otan mporume na imaste kaloproeraitoi giati na eimaste kakoproeraitoi Συμφωνώ. Εφόσον λοιπόν έγινε τόσο μεγάλο όσον αφορά τη φήμη θα πρέπει να ξεκινήσει να σέβεται αυτούς που το κάναν αυτό που είναι, γιατί τα ίδια μέλη μπορούν φύγουν ένα ωραίο βράδυ. Θεωρώ αδιανόητο ένας επαγγελματίας να φέρεται με το στυλ "free είναι αν δεν σου αρέσει κολύμπα" σε αυτούς που του δώσαν τη φήμη που του δώσαν. Επί του θέματος. Αν το όποιο fleamarket είναι εταιρεία οποιασδήποτε φύσεως με καταστατικό, απόδοση ΦΠΑ κ φορολογική δήλωση σαφέστατα έχει ως σκοπό το κέρδος. Είναι πλήρως αδιάφορο αν χρεώνει ή όχι τους χρήστες/μέλη για τις υπηρεσίες που προσφέρει, εφόσον έμμεσα τους χρησιμοποιεί ως target group για τα καταστήματα από τα οποία αποκομίζει έσοδα άρα κ κέρδος. Αν κ εφόσον συμβαίνει αυτό [ο όποιος admin/πληρεξούσιος του fleamarket είναι ελεύθερος να με διαψεύσει ή να με επιβεβαιώσει] τότε οφείλει να σέβεται τα μέλη του από τα οποία κ προέρχεται τα έσοδα/κέρδος του. Σαν να μας λέει ο όποιος γιατρός του ταμείου μας ότι αδιαφορεί για τη υγεία μας, επείδη η ιατρική περίθαλψη μας παρέχετε έμμεσα "δωρεάν". Ας σοβαρευτούμε! Κάποιοι χρήστες ανέφεραν τα προβλήματα τους με την συγκεκριμένη "δωρεάν" υπηρεσία. Εκτός από τους όποιους χρήστες που ο καθένας για τους δικούς του λόγους τάχθηκε υπέρ ή κατά, ακόμα δεν είδα κάποιον αρμόδιο της σελίδας να αιτιολογεί τα προβλήματα με επιχειρήματα, κ το κυριότερο να προσφέρει λύση σε όλα αυτά που ακούγονται. Αν τους ενδιαφέρει η σελίδα τους ή η φήμη τους το κοινό της Insomnia εδώ είναι να ακούσει ότι έχουν να πούν. /sc
GP Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 just for ur info, και το ebay δωρεάν είναι. just for ur info, kaneis lathos. :-P
Shenlog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Τι βλέπω έχουμε προβληματάκια με το fleamarket; Εγώ μια φορά ξέχασα το password μου και ζήτησα να με βοηθήσουν αλλά στου κουφού την πόρτα..... Έτσι άρχησα για κάθε αγορά που θέλω να κάνω, να δημιουργώ νέο account. Βαρετό ε;
Eagle_IIz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 autoi pou einai uper tou flea yparxoun 2 ekdoxes oi exoun plirosi gia na einai nomima-energa meli oi den tin exoun pathi akoma oi apli xristes opote kai einai uper tou flea. ego eimouna yper tou flea paliotera otan to site eithele xristes kai mas ixan sta opa opa opos den sbinan aggeleies tora ime KATA tou flea mias kai exei piasti 2 fores sta prasa me aggeleies pou eixa xtipisi kai bebea e3afanistikan os diamagias kai mia fora se mia sinalagi opou to flea me kremase stin kiriole3ia me apotelesma na mou klidosi ton logariasmo mou xoris na me enimerosi bebea toy estila kai to analogo mail ala malon den brike ton paralipti toy pote mias kai eime bebeos oti oyte kan to ani3e.ala exei o keros girismata kai otan psilokopasi auto edo to topic tha to 3enefero stin epifania etsi giati orismeni prepi na thimounte apo poy 3ekinisan blepe palia to flea kai na sebonte tous xristes ane3artitos ratsas kai kinonikou stereomatos. filika giorgos
kleidokratwr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Τι βλέπω έχουμε προβληματάκια με το fleamarket;Εγώ μια φορά ξέχασα το password μου και ζήτησα να με βοηθήσουν αλλά στου κουφού την πόρτα..... Έτσι άρχησα για κάθε αγορά που θέλω να κάνω' date=' να δημιουργώ νέο account. Βαρετό ε;[/quote'] Πανέξυπνο. Απορώ πως δεν το είχαν σκεφτεί και οι υπόλοιποι.. Αλήθεια σου έχει περάσει ποτε απο το μυαλό οτι αυτές οι "πανέξυπνες" κινήσεις είναι που κάνουν τα πράγματα χειρότερα; [ok ήταν ρητορική η ερώτηση..] Με τέτοιου είδους "εξυπνάδες" δίνεις πατήματα του στύλ : -"έλα μωρέ έχω 70.000 χρήστες. Θα κάνω οτι γουστάρω." και -"Μην κατηγορείς το fleamarket διότι έίναι η μεγαλύτερη κοινότητα του ελληνικού ίντερνετ , με 70.000 χρήστες.." Υ.Γ.: Μου θύμισες έναν άλλο πανέξυπνο που κατηγορούσε το fleamarket και τελικά αποδείχτηκε οτι ο ίδιος είχε διπλούς λογαριασμούς και μάλιστα έχωνε και θετικές ψήφους απο τον έναν λογαριασμό στον άλλο... Βέβαια. Και εγώ δίνω θετικές ψήφους στον εαυτό μου αλλα μπροστά στον καθρέφτη, όχι μέσω fleamarket..
Shenlog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Ας μου απαντούσαν στο μύνημα και δεν θα έκανα αυτό που κάνω τώρα. Εσύ που είσαι εξυπνότερος και δεν βάζεις θετικές στο Flea στον εαυτό σου μπράβο σου. Όταν σου λέει ο άλλος ότι δίνει τα προϊόντα του μόνο σε άτομα που έχουν απο 2 τουλάχιστον + και πάνω τι να κάνει ο άλλος; Αυτό το έχω κάνει κι εγώ και καθώς ακόμα πολλά άτομα περισσότερα που δεν το λένε.
kleidokratwr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Εσύ που είσαι εξυπνότερος και δεν βάζεις θετικές στο Flea στον εαυτό σου μπράβο σου.Όταν σου λέει ο άλλος ότι δίνει τα προϊόντα του μόνο σε άτομα που έχουν απο 2 τουλάχιστον + και πάνω τι να κάνει ο άλλος; Και είναι αυτό δικαολογία για να κάνεις τέτοιες απατεωνιές; Αυτό το έχω κάνει κι εγώ και καθώς ακόμα πολλά άτομα περισσότερα που δεν το λένε. ΈΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ. Το οτι το κάνουν όλοι δεν είναι δικαιολογία... ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ! [Αν παρκάρεις παράνομα και φας κλήση θα δώσεις δικαιολογία για να μην σε γράψουν το οτι όλοι παρατάνε τα αμάξια τους όπου βρούν;] Ξαναδιάβασε το παραπάνω πόστ μου και θα καταλάβεις οτι εσείς φταίτε για αυτή την κατάσταση στο fleamrket. ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ. Το κάνατε κωλοχανείο ' date=' και πλέον δεν ξέρετε ποιόν να εμπιστευθείτε. Στο τελος δεν εμπιστεύεστε ούτε τους εαυτούς σας.. Πλέον θέλεις 200 θετικές για να εμπιστευτείς κάποιον και μην σου πω οτι είναι λίγες με τόσα λαμέρια που κυκλοφορούν.. :-P Υ.Γ.: Δεν είμαι μέλος σε αυτό το site και για την ώρα δεν σκοπεύω. Υ.Γ.: Ωραία διαφήμιση του κάνετε και μάλιστα δίνετε και πατήματα σε άλλους να κάνουν αντίστοιχες διαφημίσεις. :'] Πρόβλημα σας. Εσείς θα τα λουστείτε :]
Kosmos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 To Fleamarket magkes,xekinhse san dwrean site dhmoprasiwn.Stin poreia,kai meta apo 3 xronia peripoy,afoy eide oti den evgaine,anagkasthke na balei xrewseis,se merikes yphresies....,opws proteinwmena,banners kai genika diafhmish,kai poly kala ekane,giati apo kapoy eprepe na eipspratei.Pote omws den xrewse toys xrhstes toy.Twra,ean yparxei mia amerolipsia,i,estw mia kalyterh exipirethsh se aytous poy plhrwnoyn,e,logiko einai nomizw.Xrhmata dinoyn oi antrwpoi,kalyteres yphresies apo toys ypoloipous tha exoyn.Logiko den einai?.Akousa kapoion parapanw,poy egrafe....,"twra kai kala to exoyn kleisei kai kanoyn dhthen synthrhsh..,kai exoyn balei kai mia diafhmhsh apo katw"..e,ti htheles re file?,na baloun mhpws kammia kataxwrish soy?..Skefthkate pote,oti aytoi poy plhrwnoyn,synthroyn to Flea,etsi wste na mporei o kathenas sa,na bazei dwrean thn kataxwrhsh tou?...Egw symfwnw me ton filo parapanw poy egrafe,oti epeidh einai free oi yphresies,den einai dikaiologia,na einai kai mh axiopistes..,alla ama den eispraxtei xrhma,pws tha ginoyn?Thimaste kapoioi tin x-treme,poy prosefere dwrean Internet?.E,eidate oti telika anagkasthke na kleisei?..Anyway..Gia tis kataxwrhseis poy xanontai,den ginontai file moy mono se sena,oute ginontai eskemmena,epilextika.Egw,epi monimoy basews,opote tyxainei problhma(twra teleytaia poy symbainei),xanw kathe fora,panw apo 200 kataxwrhseis...,kapoio problhma yparxei,opws exw grapsei kai se prohgoymeno mynhma moy,kai elpizw syntoma na diorthothei,mpas kai arxisoyme pali na poulame kati.Ayta,kai teleionontas na pw.." I vasi twn xrhstwn toy,einai toso megali,kai to filiko toy periballon toso kalo,pou pisteyw,oti kanena allo site stin Ellada,den prokeitai pote na to perasei"..,ayto einai h gmwmh moy file(esy o kaxypoptos lew),ayto egrapsa,thn gmwmh mou,kai den prospathw fysika na peisw kanenan..
Shenlog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Ότι και να πεις θα δεις όταν και αν κάνεις εγγραφή εκεί πως δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο πιστεύεις. Εγώ πάντως από εκεί κάνω αγορές μόνο από άτομα που είχα εμπιστευθεί μέχρις ότου κλείσει ο λογαριασμός μου. Και σου ξανάλεω πως αν ο άλλος δεν μπορεί να αγοράσει κάτι το οποίο έχει βγάλει σε προσφορά γιατί ο άλλος του ζητάει θετικές ψήφους τότε ή πάει και σκάει τα διπλάσια ή κάνει δεύτερα account. Στον άλλο επειδή έδινε PS2 σε τιμή όπου δεν μπορείς να την φανταστείς του διέγραψαν την αγγελία γιατί ήταν η μισή της τρέχουσας στην αγορά και έδινε μαζί και ένα σορό πράματα. Ξανάκανε την αγγελία του αρκετές φορές αλλά σε όλες τις φορές του την διέγραψαν. Άρα κωλοχανείο είναι από μόνο του γιατί βλέπεις βάζουν πάνω από όλα τα συμφέροντα τους κι έτσι κι εμείς κάνουμε το ίδιο. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τα ίδια γράμματα θα μάθεις δεν λέει ο λαός; Για το αν κάνουμε διαφήμιση δικό μας πρόβλημα όπως λες κι αν θες κάνε κι εσύ ένα site σαν το Fleamarket και για να μην ζηλεύεις θα σου κάνουμε κι εσένα μια διαφημισούλα. Και το insomnia δέχεται διαφήμιση με την μόνη διαφορά πως όλα όσα λένε είναι υπέρ του και όχι κατά όπως είναι στο Fleamarket.
cassidy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Thimaste kapoioi tin x-treme,poy prosefere dwrean Internet?.E,eidate oti telika anagkasthke na kleisei?..Anyway.. Έχω την εντύπωση πως η x-treme δεν έκλεισε, την έκλεισαν άλλοι για "αθέμιτο ανταγωνισμό". Θυμάται κανείς καλύτερα ή έχει κάνα link;
Kosmos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 File moy,to password soy,mporeis na to pareis,an pas sto link "thelw boitheia",poy iparxei sto panw meros ths kathe selidas toy Flea
Shenlog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Ε εγώ δεν πείγα και έστειλα e-mail και απάντηση δεν πείρα. Άντε πες πως αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος(δεν λέω όχι), αυτό που έκαναν αυτοί(που δεν απαντούσαν) ήταν σωστό; Όλα όσα γράφονται για αυτά που κάνουν είναι σωστά; Τι δηλαδή παίρνω χρήμα απο τον άλλο άρα δεν μ' αρέσει η τιμή που έβαλε το "X" και του διαγράφω την αγγελία; Ζήτα τότε ρε μάγγα λεφτά απο όλους και μην κάνεις αυτά που κάνεις. Επειδή βλέπω πως κωλάτε στο δεύτερο account που έχω κάνει τότε σας λέω πως συμφωνώ με αυτό το σύστημα του site και ξέρω πως ήταν λάθος δικό μου αλλά έφτασα εκεί γιατί βαρέθηκα να ψάχνομαι.
Kosmos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Exeis fantastei pote,posa mynhmata mporei na lambanoyn kathe mera?Apeira...,pisteyw egw..Nai,pisteyw pws den soy apanthsan,giati akribws yparxei h selida voitheias gia ayto,kai an epsaxnes ligo,tha to ebriskes.Vazeis thn doyleia poy eprepe na kaneis esy,na sthn kanoun oi alloi...Etsi to blepw egw
Shenlog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Άπειρα; Ε όχι αυτό παραπάει. Αν και όταν ασχολήθηκα με το flea τότε είχα ξεκινήσει να ασχολούμε με υπολογιστές, internet κτλ. και έψαχνα βοήθεια απο τον Admin του site. Ο καθένας μπορεί να το βλέπει όπως θέλει αν είναι εκτός χορού. Και στο κάτω κάτω πολύ ασχολήθηκα κιόλας, εγώ ήρθα να πώ την γνώμη μου και καταλήξαμε να συζητάμε γιατί έστειλα mail και δεν έψαξα. Εδώ έχουν κάνει πράματα στα οποία δεν έχουν καμιά δικαιολογία και δεν λέτε τίποτε γι' αυτά και κοιτάτε κι ασχολήστε με αυτό που έγινε μ' εμένα επειδή εδώ μπορείτε να δώσετε δικαιολογία. Άντε καλή συνέχεια.
dunevaley Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 telika osoi katigoroun to fleamarket stin pleiopsifia tous einai aftoi pou exun 55 kodikous kai paraviazun asistola tus kanones. E logiko eine na exete parapona giati den sas afinun na paranomite! Otan vazeis ena PS2 se kali timi ke sto kovun, den sto kovun giati to dineis se kali timi. Alla giati dineis kai mia sakoula peiratika cd me paixnidia !!! Lol ke pali Lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.