EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Cool Running – Cool drive operating temperatures help increase long-term drive reliability. WD achieves the lowest operating temperature of any hard drive in its class, including slower drives spinning at 5,400 RPM, by lowering power consumption through advanced electronics and firmware. Pou boro na vro firmware oste na allazo tis strofes apo 7200 se 5400 ? ginete kati tetoio ? to site tis wd den exei firmware or "through advanced electronics" ena potensiometro tha kanei ?
Dark_son20 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 exxx den leei oti alazei tis strofes alla oti to kanei akoma kai stous diskous ton 5400 strofon kai gia to "through advanced electronics" apla vlogane ta genia tous gia tin texnologia tous oi skliroi ta exoun idi pano
GT1807 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Βασικα δεν λεει οτι το κανει στις 5400 απλα λεει οτι επιτυγχανει χαμηλοτερη καταναλωση κ επομενως λιγοτερη θερμοτητα απο καθε δισκο στην κατηγορια του ακομη κ απο αυτους των 5400 στροφων.Εγω παντως εχω πιασει 200αρι WD k Seagate κ οφειλω να ομολογησω οτι ο 2ος ηταν μακραν πιο κρυος.Ο WD δεν ακουμπιοταν. Τα σέβη μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 o WD omws einai makran pio grhgoros
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 axa den to katalava kala tote ,einai ligo perdemeno . sorry guys ...
madsc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μου φαίνεται ο καθένας ευλογάει ότι δεν έχει ή ότι θα ήθελε να έχει. Αναφερόμενος στους δίσκους της νυν γενιάς, έχω βαρεθεί να πηγαίνω στα ταχυδρομεία για RMA σε WD, bb ή jb είτε 80g είτε 120g είτε 200g. Προσωπικά 4/6 διαφορετικούς WD έχω RMA μέχρι στιγμής τον τελευταίο χρόνο περίπου. Αυτός που βαστάει ακόμα είναι ο raptor που υποτίθεται ότι είναι καλύτερος ποιοτικά. ( Κ κάνει κ τα διπλά λεφτά+ ανά g βέβαια ). Αντίθετα 2 Seagate ( 80g-200g ) που τους δουλεύω στις ίδιες συνθήκες ζουν κ βασιλεύουν ακόμα χωρίς rma. Αν χρειαστεί να πάρω αύριο για Seagate θα πάω πάλι. Τώρα αν αυτό που λες αναφέρεται σε νέα γενιά hd της WD θα ήθελα να διαβάσω link. Όσον αφορά την ταχύτητα που αναφέρθηκε, αν μιλάμε για 7200rpm/8mb cache hd αμελητέα είναι η διαφορά σε χρόνο δουλειάς πάνω στον μήνα, τρίμηνο, χρόνο, ανεξάρτητα μάρκας. Τί να το κάνω να είναι 5-10k πιο γρήγορος [που δεν είναι απαραίτητα] κ να ψοφάει όποτε τα βρει σκούρα κ να χάνω 2 μέρες τρέχοντας σε ταχυδρομεία, ξαναφορμάροντας άλλον κ περνώντας back up; Ευχαριστώ δεν θα πάρω. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.