Προς το περιεχόμενο

agora mp3 player

kanes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi, tis teleutaies meres apofasisa na agorasw ena mp3 player 1gb kai meta apo ligo psaksimo se diafora sites kateliksa sta eksis

1. creative zen nano (http://www.pixmania.com/gr/gr/128834/art/creative/mp3-player-fm-zen-nano-pl.html#)

2. samsung YP-T6Z (http://www.pixmania.com/gr/gr/92502/art/samsung/mp3-player-yp-t6z-1-gb.html)

alla den kserw poio na dialeksw giati de blepw kamia aisthiti diafora sta specs tous ... exei kaneis proswpiki empeiria apo kapoio apo ta 2 na mou pei tin gnwmi tou?

episis, to pixmania san epilogi einai kali i na protimisw allo online shop?

thx

Δημοσ.

gia sou file mou katarxin to pixmania einai arketa kalo gia agores eixe psonisei mia camera apo ekei enas filos mou xoris kanena problima kai tora sxetika me tin agora sou giati den dineis kati parapano na pareis ena mp3 player me parapana xoro pou nomizo oti tha sou xreiastei, An apofasiseis na meineis se auta sou proteinao tis creative giati to sigkekrimeno mp3 player einai pio diadedomeno kai giati exei kai radio

Δημοσ.

koitaksa kai ta iriver kai ksexwrisa ta iFP 799 kai iFP 899, alla eilikrina den mporesa na katalabw poia diafora exoun metaksi tous ektos apo diaforetiko design :P

pantws ligo akriba den einai 200 euro gia 1gb? to creative kai to samsung kostizoun mazi me metaforika kati ligotero apo 150!

me ta idia lefta mporw na parw to zen micro pou exei 5gb alla de nomizw oti xreiazomai ton extra xwro, eilikrina pisteuw oti 1gb einai mia xara

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

agaphte file,

eimai upeythinos ths ellinkhs agoras ths pixmania.

ta proionta pou theleis einai sto apothema mas ean endiaferesai :)

egw sou proteinw apo embiria to samsung, einai poio a3iopistoi stis episkebes apo creative (pernei peripou 3-4 evdomades m'aytous).

episis den 3erw ean idies ta kainouria Ipod nano , ta epiasa sta xeria mou kai trelathika...

filika

Errikos K.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...