lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 τι ειναι παλι αυτο; βαζω ονομα και κωδικο αλλα δεν με συνδεει.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 giati ekanes register ? ti kodiko kai password vazeis ? oti sou katevei ?
ApSiMan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 filaraki nai ti einai ayto?to ksereis to site kai vazeis user kai kwdiko?
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 ο πατερας μου ειναι αστυνομικος και μου ειπε τα στοιχεια. δεν ειμαι τοσο χαζος ξερει κανεις τι γινεται;
jk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Αφού ο Πατέρας σου ειναι αστυνόμικος ρώτα τον, αυτος θα ξέρει περισσότερα εμάς τι μας ρωτάς?
Nightfall_2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Γαμώτι μου, κάποια μέρα θα μου φύγει κάνα χοντρό και θα φάω ban άσκοπα. Ας προσπαθήσω να κρατηθώ και σήμερα!!! . . Ps:Nαι Λάζαρε ... για να αυξήσω τα posts μου το κάνω!!! Σου το λέω από τώρα για να μην ανοίξεις νέο post ρωτώντας γιατί το έκανα! Μουχαχαχαχα Έλεος!!! :evil:
ANEMOS-V Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 kane hackin sti selida afou de mporeis na mpeis me code.. ti hacker eise ?
lazaross Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ουτε ο πατερας μου ξερει. καλα σκεφτεστε πρωτα τι λετε γ@μω πριν το γραψετε; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! θα γινετε report στον admin. δεν παει αλλο παιδια. προφανως θα ειναι μουφα site ή απο την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.
MariaTs. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μήπως βρε Λαζαράκο μυρίστηκε κι ο πατέρας σου ο αστυνομικός την υπόθεση και σου σύστησε τη σελίδα; Είναι τυχαίο άραγε που -μάλλον- την διαχειρίζεται ένας ...γιατρός; Καλού-κακού, ας τον έχουμε στα υπ'όψιν! Ποτέ δεν ξέρεις...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Oyaoyyyy Tha Ginoume Report Ston Admin !!!!!!!!!!!!!! Mpouuuuuuuuuuuu ...... Ego Leo Na Ginei Poll Gia Na Se Kanoume Mia Kai Kali Ban . Guys Mesa ?
lazaross Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ενας γιατρος; εισαι σιγουρη; exsarxeia και σια μαζευτειτε πια. τα μισα σας Posts αφορουν εμενα. ρεζιλευεστε χωρις λογο. τουλαχιστον εγω το χαιρομαι. συνεχιστε ετσι. με κανετε και διασημο!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Αφιερωμένο... Material Defender 1032 PS. Σε ευχαριστούμε που δίνεις νόημα σε αυτήν την άδεια ζωή μας...
lazaross Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ηδη εχουν σχηματισει γνωμη για εσας πολλοι εδω μεσα.. παντως εδω ειναι το μονο forum που εχω τετοια συμπεριφορα. μαλλον πολλοι παραξενοι κυκλοφορουν εδω μεσα.. αλλα μην στεναχωριεστε. ακομα ενα θεμα το ξεφτιλισατε. σας αρεσε τωρα; δεν ξανααπαντω εδω. παω να γραψω το ιδιο θεμα σε αλλο forum και μετα θα σας δωσω link να δειτε οτι εσεις εχετε το προβλημα, κανεις αλλος.. ( και αναφερομαι στους γνωστους.. )
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Koita Lazarako O Kathenas Exei Ta Dika Tou Provlimata . Perimenoume Link Apo To Allo Forum Gia Perisotero Gelio . Na Se Kala !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.