Προς το περιεχόμενο

track numbers στο Whereisit

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα ανακάλυψα το WhereIsIt για καταλογοποίηση των CD/DVD μου, και είπα να αρχίσω να τα περνάω (εκτός βέβαια για τις ταινίες που εκεί χρησιμοποιώ δαγκωτό Ant Movie Catalog).. Πέρασα τα CD με τα προγράμματα, τα CD με τα mp3, και άρχισα να περνάω τα audio CDs. Όλα καλά, αλλά πρόσεξα ότι στον κατάλογο έχει μόνο τον τίτλο απο το τραγούδι, και όχι το track number. Έτσι δε μπορείς να κάνεις sort σύμφωνα με αυτό, δηλαδή να τα βάλεις με τη σειρά που είναι στο CD.. Έψαξα λίγο, πήγα στα options απο τα plugins, έβαλα κάτι που έλεγε "add track numbers to CD track alias names", αλλά το καλύτερο που μπόρεσα να κάνω ήταν να τα φέρω σε format πχ 01 - Separate Ways.. Δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξω αυτό το format?? Εγώ προτιμούσα κάτι σε 1. Separate Ways ή έστω 01. Separate Ways.. Και για το πως είναι στη λίστα, αλλά και για κάποιο μελλοντικό export.. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς που το χρησιμοποιεί περισσότερο καιρό??

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται?? Γιατί από ότι έχω ακούσει είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα για αρχειοθέτηση, δε νομίζω να μην το έχει ψάξει ΚΑΝΕΙΣ...

Δημοσ.

Ομολογώ πως δεν με απασχόλησε ποτέ και δεν ξέρω να σου απαντήσω, όλα μου τα CD τα έχω κάνει mp3 και δε δοκίμασα ποτέ να προσθέσω audio cds sto whereisit...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...