Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων & ηχου για home cinema?

SOCRATES*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα...

Σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο να συνδεσω στο PC την τηλεοραση μου (42'' Flat LCD) καθως & το προσφατα ηχεια μου(5 σε αριθμο).

Οσον αφορα την tv με ενημεροσαν οτι το παραπανω γινεται με ενα απλο TV TUNER απο το οποιο θα μπορω να βλεπω καναλια στο pc & να κανω capture εκπομπων καθως & να παιζω παιχνιδια η' καθε αλλου ειδους εργασια στην 42 lcd.

Η ερωτηση μου ειναι η εξεις :να προβω στην αγορα ενους απλου tv tuner η' στην αναβαθμιση της καρτα γραφικων οπου οι περισοτερες διαθετουν ενσωματομενο ενα....με την αγορα μιας καλης καρτας γραφικων θα δω διαφορα στα γραφικα & στην απικονηση των εκπομπων τοσο στην οθονη του υπολογιστη μου οσο & στην κοινοχρηστη τηλεοραση τν 42''?...η' δεν αξιζει μια τετοια επενδυση για την συγκεκριμενη χρυση?(δεν πολυασχολουμε με παιχνιδια ).

Τελος τα ηχεια που προσφατα απεκτησα ειναι μια μεγαλη σειρα της Β&W να προβω στην αγορα ενους καλου πεντακαναλου ενισχυτη οπου κατοπιν να τον συνδεσω στην απλη καρτα ηχου μου...στην αγορα ενους φτηνου ενισχητη & στην αναβαθμιση της καρτα ηχου με μια καλυτερη....σε ποια περιπτωση θα εχω καλυτερο ηχο χωρις να εχω κανει ασκοπη σπαταλη χρηματων & δεδομενου οτι τα ηχεια ειναι hi-end αποδοσης?.

Ευχαριστω εκ'των προτερων οποιον μπορει να μου δωσει μια σαφη απαντηση στα ερωτηματα μου! :???: :grin:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τον ήχο θα μιλήσω.

Μιας και τα ηχεία σου είναι υψηλών προδιαγραφών, οτιδήποτε σε πάει στα άκρα θα είναι κακό. Είτε αν έχεις μια πολύ καλή κάρτα ήχου είτε αν έχεις ένα πολύ καλό ενισχυτή (ένα από τα δύο). Γνώμη μου είναι να τα ισορροπήσεις αυτά τα δύο. Πάρε μια καλή σχετικά κάρτα ήχου (όχι κάτι highend απαραίτητα) και ένα καλό ενισχυτή. Αν ο ενισχυτής έχει ψηφιακές εισόδους, τότε μην σε απασχολήσει και πολύ η κάρτα ήχου, μιας και θα προτιμήσεις τον ενισχυτή για αποκωδικοποίηση. Τελικό συμπέρασμα, δώσε περισσότερα λεφτά στον ενισχυτή, παρά στην κάρτα ήχου σου (αναλογικά πάντα) μιας και ο ενισχυτής θα είναι η καρδιά και το σήμα θα έρχεται ψηφιακά. Άσε που στον ενισχυτή συνδέεις με τον καιρό και άλλα πράγματα... πιο ποιοτικά (βλ. SACD, DVDAudio κλπ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...