lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 μολις τωρα ξαναεκανα format ( ελεος; ). να φανταστειτε τωρα μπαινω με τον σιχαμερο IE!! και ο λογος για το format; η φωτογραφια παρακατω. αν το προβλημα λυθηκε μετα το format; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ!! και αυτο ειναι που με τρελαινει.. τελικα ειμαι παρα πολυ γκαντεμης.. πως εχουν τα πραματα. εχθες το πρωι εσβησα τους καινουριους drivers για να βαλω τους παλιους και να δω τι θα γινει με το VPU RECOVER. αλλα οι παλιοι δεν εμπαιναν.. εβαζα να κανει αναζητηση στο CD της motherboard, αλλα τιποτα! ( για να εγκαταστησει τον VGA Controller πρωτα και μετα να εγκαταστησω τους Drivers ) σημερα σκεφτηκα να κανω manual το Install να δω τι γινεται. και μου βγαζει αυτο το ηλιθιο μηνυμα!! πως εχουν τα πραματα#2. ειχα την GeForce 4 MX 420. πριν ενα μηνα ειχα αγορασει την ATI RADEON 9550 και την εγκατεστησα χωρις κανενα προβλημα. Προχθες αγορασα την ATI RADEON 9550 Gamer's Edition και την εβαλα ξανα χωρις κανενα προβλημα. και ρωταω : τωρα γιατι δεν μπαινει ομως; πως εχουν τα πραματα3#. οταν εβαλα την ATI στον υπολογιστη δεν εκανα κανενα format. απλως την εβαλα και ετρεξα αμεσως τους drivers. και απανταω : αν εχω καταλαβει σωστα, δεν υπηρξε καποιο προβλημα επειδη οι Chipshet Craphics Drivers ηδη ειχαν εγκατασταθει,αν και στην GeForce 4. και ξαναρωταω : αφου πριν κανω το format λογικα οι drivers αυτοι υπηρχαν. γιατι μολις εσβησα τους drivers της καρτας μου σβηστηκαν και αυτοι; ( ή δεν ξερω τι εγιναν. μπορει να τροποποιηθηκαν. ) παρακαλω θελω την βοηθεια σας για αυτο το τραγικο γεγονος που μου εχει συμβει. μια λυση ειναι να ξαναβαλω την παλια καρτα να εγκαταστησω τους chipshet drivers και μετα να βαλω την καινουρια καρτα και να εγκαταστησω τους drivers της. αλλα αυτο δεν μου φαινεται καθολου λογικο! pls βοηθεια.
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 τι ειναι αυτο; μολις τωρα εκανα format! η κατασταση στην οποια βρισκεται ο υπολογιστης δεν υποφερεται! πηγαινει σαν κανενα 200αρι!! λογικο ειναι αφου δεν εχει κανεναν driver για καρτα γραφικων..!! οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη, αρκει να ειναι βοηθεια.
billpeppas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Ας μην πάει και αυτό το thread κατά δια**ου.. αν και δεν βλέπω τρόπο να αποφεφχθεί. Τα δικά μου σχόλια αργότερα το βραδάκυ κατά τις 01:00
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 δλδ εγω θα τα δω αυριο. τεσπα. και εγω δεν θελω να πει κατα διολου το προβλημα! αυτη την φορα ειναι απο τις λιγες που χρειαζομαι πραγματικα μια σοβαρη απαντηση. τα αλλα ερωτηματα μου με τον εναν ή τον αλλον τροπο λυνοταν, αυτο ομως; την λυση που προτεινω στο τελος να την δοκιμασω; αν και δνε καταλαβαινω ενα πραμα. στο μηνυμα λεει οτι δεν μπορουν οι graphic chipshet να εγκατασταθουν στην καρτα γραφικων. οταν εβγαλα την GeForce και εβαλα την ATI τι εγινε δλδ; εγιναν copy/paste στην καινουρια καρτα; Looll. κατι παραξενο συμβαινει εδω.. αντε να δω πως θα αντεξω.. και τωρα φευγω για να γραφτω σε φροντιστηριο στην εκθεση! ΕΛΕΟΣ!! το μυαλο μου εδω θα ειναι..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μία ερώτηση, για να καταλάβω τι γίνεται: Τι drivers προσπαθείς να βάλεις; Το Screenshot λέει Intel Chipset Graphics Software. Αφού η κάρτα γραφικών σου είναι ΑΤΙ, τι σχέση έχει η Intel; :?
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 μπορει και να σας μπερδεψα. δειτε και αυτες τις photo. και αν γνωριζω σωστα γινεται εγκατασταση των graphic chipshet drivers και μετα οι drivers της καρτας γραφικων. αυτο ακριβς λενε και τα μηνυματα στις εικονες. εφυγα για φροντιστηριο!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 και αν γνωριζω σωστα γινεται εγκατασταση των graphic chipshet drivers και μετα οι drivers της καρτας γραφικων. Μάλλον τα'χεις μπερδέψει. Η εγκατάσταση των graphics chipset drivers προφανώς γίνεται όταν υπάρχει τσιπ γραφικών ενσωματωμένο πάνω στην μητρική κάρτα (on-board graphics chipset). Αν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών (όπως έχεις εσύ την ΑΤΙ 9550), δεν χρειάζεται να βάλεις drivers για το graphics chipset. Καλό θα ήταν επίσης να απενεργοποιήσεις το on-board graphics chipset μέσω του BIOS της μητρικής σου... Προσπαθείς να βάλεις drivers που βρήκες σε κάποιο CD; Γιατί δεν κατεβάζεις τους τελευταίους drivers από την ιστοσελίδα http://www.ati.com ;
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 ηδη τους εχω. δεν θελω να τους εγκαταστησω ομως απο τωρα. θελω να κανω σιγουρες κινησεις. πως γινεται να μην εγκαθιστανται αυτοι απο το cd, ενω πριν μια εβδομαδα εγκαταστηθηκαν κανονικα; νομιζω πως κανεις λαθος παντως. τωρα μολις προσεξα οτι στις φωτογραφιες δεν φαινονται καλα τα γραμματα. οριστε τι λεει : "Προσπαθηστε να εγκαταστησετε τον προσαρμογεα οθονης με κανονικο προγραμμα οδηγησης VGA πριν εκτελεσετε την εγκατασταση." και btw την προηγουμενη φορα ολα ηταν μια χαρα. και οι graphic chipshets ειχαν εγκατασταθει. τωρα οχι.
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 και στο κατω-κατω δεν καταλαβαινω γιατι δεν εγκαθισταται ο video controller. Καλό θα ήταν επίσης να απενεργοποιήσεις το on-board graphics chipset μέσω του BIOS της μητρικής σου... πως ακριβως λεγετε η επιλογη; εμενα εχει μονο on-board serial port 1,2 και on-board parallel port. τεσπα θα περιμενω απαντηση απο τον billpeppas το βραδακι.. asd.bmp
sot78 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 99% τα windows βλεπουν 2 vga. μια onboard(intel) & μια ati.H onboard κανει confict με την AGP, ιδιο IRQ. disable vga apo bios & agp primary να ειναι ON. πηγαινε σε save mode,setup drivers- mobo,sound,vga (new) και reboot. εχω δει παρομοιο προβλημα και τελικα ηταν η onboard vga.
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 disable vga apo bios & agp primary να ειναι ON.δυστυχως δεν υπαρχουν τετοιες επιλογες σε εμενα στο bios..φαινεται οτι η μητρικη μου εχει μονο on-board καρτα ηχου, οχι και καρτα γραφικων. http://www.intel.com/products/chipsets/845pe/
sot78 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Καλα. Αφου για καποιο λογο δεν κανει setup τους drivers της ATI (windows ειναι ) περασε τους drivers μονος σου απο το device manager.Δεξι κλικ στο vga controller,properties,driver,update drivers.δειξτου τη διαδρομη με τα αρχεια *.inf των ati drivers (πρεπει ολλα τα αρχεια να ειναι σε φακελο και οχι μονο το εκτελεσιμο αρχειο εγκαταστασης *.exe που ειναι συμπειεσμενα.Μετα διαλεγεις το μοντελο vga που εχεις (εφοσων δεν το βρει μονο του) και εισαι ΟΚ. ειναι ευκολο μη σε τρομαζει η διαδικασια. χρησιμοποιηται πολυ συχνα σε καρτες MODEM & Sound Card.
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 λες να μην το δοκιμασα; εχω απελπιστει.. πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο. μεχρι εχθες το πρωι ολα ηταν μια χαρα.. o vga contoller ειναι απο την ati ή απο κατι αλλο;
sot78 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 για δοκιμασε με καμια αλλη vga,λες να μην ακουμπαει καλα η καρτα στο agp? για βαλε καινουργιους drivers για ΜΟΒΟ. βγαλε και ξαναβαλε και τη ram.Δεν ξερεις τι γινεται.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.