thodoris_9 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Για μια ακόμα φορά το topic αυτό στην επιφάνεια... Ψάχνω απεγνωσμένα το manager ελληνικού ποδοσφαίρου απο Μανώλη Τριανταφύλλου αλλά μέχρι στιγμής τζίφος! Ψάξτε τα μπαούλα και τα πατάρια σας plsssssssss
hurin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μάλλον το έχω. Αλλά που να σκαρφαλώνω στο πατάρι, στην ξεχασμένη κούτα με τα παιχνίδια...
thodoris_9 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Sose me vre hurin!!!! Dialekse meta paixnidi na sou steilo ego na min katevazeis tzampa!!! Erxomai ego sto patari kai to katharizo kiolas!!! Plsssssssssssss....ti allo na po??
Blackman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 την αδερφή της κοπέλας σου μαζί με 4 από τις πιο ωραίες φίλες της;
Sadako Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Αυτό τον ελληνικό μάνατζερ του Τριανταφυλλίδη τον ανέβασα στο rapidshare. Παρόλο που είναι πολύ παλιό παιχνίδι, για να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ, rapidshare link μόνο μέσω pm.. ΥΓ. Το΄ξερα ότι το WhereIsIt θα μου χρησίμευε κάποτε..
jim22479 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 το ξερω οτι ειναι παλιο το thread , αλλα ψαχνω και εγω εδω και παρα πολυ καιρο το manager ποδοσφαιρου του Ιορδανιδη.To ειχε βαλει το Pcmaster γυρω στο 1993 σε δισκετα 720k.Οποιος μπορει να με βοηθησει να μου δωσει πληροφοριες θα ημουν ευγνωμων...στην τελικη ας μου στειλει και μυνημα.,
kostashatz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 πωωωωωωω!!!!τι μου θύμισες τώρα το έπαιζα κι εγώ παλιά που παίζει να το βρούμε;
Coscas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 το ξερω οτι ειναι παλιο το thread , αλλα ψαχνω και εγω εδω και παρα πολυ καιρο το manager ποδοσφαιρου του Ιορδανιδη.To ειχε βαλει το Pcmaster γυρω στο 1993 σε δισκετα 720k.Οποιος μπορει να με βοηθησει να μου δωσει πληροφοριες θα ημουν ευγνωμων...στην τελικη ας μου στειλει και μυνημα., Φίλε μου, το έχω σε ένα cd του PcMaster του Νοεμβρίου του 1997 με όλα τα παλιά games του PcMaster από το 1992-93. Είναι στο PCDISK48 και έχει όνομα MP35.ZIP. Αυτό πρέπει να είναι. Το ξεζίπαρα, αλλά δεν τρέχει με τίποτα στα Ελληνικά (ούτε στο dosbox με EXTKB.COM, abcgrl.com, ή grkeyb.com). Μέχρι bootable cd έκανα με το dos 6.22, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν ασχολούμαι με Football Managers, αλλά όταν πρέπει να κάνω κάτι να τρέξει, δεν ησυχάζω (έχω τρομερή υπομονή). Αν θέλεις, εσύ ή όποιος άλλος, μπορώ να το στείλω μέσω e-mail. Δεν νομίζω ότι παραβαίνει κάποιον κανόνα, αφού είναι demo και πολύ παλιό. Θα μου υποσχεθείς μόνο πώς θα το κάνεις να τρέξει στα Ελληνικά... Επειδή και σε ένα άλλο φόρουμ που συμμετέχω, κάποιος έψαχνε αυτό και του Τριανταφύλλου (το έχω και αυτό και τρέχει άνετα στα Ελληνικά ακόμα και στα XP SP2 ) και το thread σας με βοήθησε να τον...βοηθήσω, γράφτηκα στο εδώ φόρουμ μόνο για να σου απαντήσω. Θα χαρώ πολύ άμα βοήθησα κι' εγώ με τη σειρά μου.
natsinas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 παίδες κανένα νέο για το μάνατζερ ελληνικού ποδοσφαίρου του τριανταφύλλου?πλιζ ενημερώστε γιατί προ δεκαετίας ήμουν κι εγώ καμένος με αυτό το μανατζεράκι...
potpotpot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 παιδιά, αν το χει κάποιος, pleeeeeeaaaase!!! ας κάνει τον κόπο να μου το στείλει! Έχω φάει τον κόσμο να το βρω!
ZeElias7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Πωωωωω.Ρε φιλε το θυμαμε που το επαιζα πιτσιρικας!!!!!!!!το θελω.ποιοσ θα στειλει link???PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEE
glyfadas7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 απιστευτο μανατζερ για την εποχη του...5 1/4 δισκετες....τι θυμηθηκατε ρε παλικαρια...πωπω τι μου θυμησατε.....αν μπορειτε στειλτε μου και μενα το μανατζερ ποδοσφαιρου(και το μπασκετ αν το βρει κανεις!!!) η' ανεβαστε κανα λινκ να το κατεβασουμε.......for old times sake!!!!!!παω και γω να ψαξω στο παταρι μηπως βρω τιποτα χωμενο!!!!ρε φωτιες που αναψατε βραδυατικα.....
lolek80 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδιά Ψάχνω τα παιχνίδια αυτά (μπάσκετ και ποδόσφαιρο) εδώ και κανένα χρόνο αλλά δεν βρίσκω τίποτα απολύτως. Είδα πιο πάνω ότι κάποιος έχει το ένα σε cd του pcmaster. Θα πάρω τηλέφωνο στο περιοδικό μήπως μπορούν να βοηθήσουν, αλλά αν τα έχει κανείς ας ενημερώσει. Ειδικά το μπάσκετ το έπαιζα συνέχεια. Θυμάμαι ότι μία στο τόσο υποτίθεται ότι έπεφτε το ρεύμα στο γήπεδο και μαύριζε η οθόνη, οπότε οι θεατές άναβαν αναπτήρες (δηλαδή αστεράκια * * * ). Μεγάλες στιγμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.