Προς το περιεχόμενο

Manager Ελληνικού Ποδοσφαίρου

vazelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!! Αναζητω ενα παιχνιδακι ονοματι "Manager Ελληνικου ποδοσφαιρου" κ το εβγαζε καποιος Μ.Ιορδανιδης πριν αρκετα χρονια, σε δισκετα. Παρακαλω οποιος γνωριζει που μπορω να το βρω ας βοηθησει!!

edit:Με συγχωρειτε, ας μεταφερθει στο section games

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπερα!! Αναζητω ενα παιχνιδακι ονοματι "Manager Ελληνικου ποδοσφαιρου" κ το εβγαζε καποιος Μ.Ιορδανιδης πριν αρκετα χρονια' date=' σε δισκετα. Παρακαλω οποιος γνωριζει που μπορω να το βρω ας βοηθησει!!

edit:Με συγχωρειτε, ας μεταφερθει στο section games[/quote']

poy to 8umh8hkes.....kai egw pantos to psaxnw edw kai kana xrono alla den to brhskw.... :(

Δημοσ.

αν το βρει κανένας πουθενά, ας μου κάνει ένα pm. Δεν υπάρχει πραγματικά πουθενά. Νομίζω ότι θα μπορούσαν να το χαρακτηρισούν abandonware το παιχνίδι και να το δώσουν τζάμπα μέσω Διαδικτύου, γιατί σε κατάστημα δε βλέπω να το βρίσκουμε. Ας ελπίσουμε...

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα πολύ παλαιότερο, του 1994, που απο ότι είδα είναι κάποιου Παναγιώτη Τριανταφύλλου.. Μου θυμίζει περιβάλλον GW-Basic :grin: :grin: :grin:

Πάντως κι αυτό του Ιορδανίδη κάτι μου θυμίζει.. :???:

Για τι χρονολογία περίπου μιλάμε?

Δημοσ.

Sadako εισαι ο ανθρωπος μου!!Αν μπορεις να μου το στειλεις κ δεν σου κανει κοπο καντο!!Και αυτο το εψαχνα Αυτο του Ιορδανιδη το εχασα πριν 6-7 χρονια στην εβδομη εκδοση του...

Δημοσ.

Το έχεις στο mail σου as we speak.. Θυμάμαι που το έπαιζα, έχει και ΠΡΟ-ΠΟ και ιππόδρομο (αν λέμε για το ίδιο)..

Αυτό του Ιορδανίδη ποιο έτος περίπου είχε βγει?? Κάτι μου θυμίζει το όνομα, δε θυμάμαι να το έχω παίξει..

ΥΓ. Για τους πιο ψαγμένους του είδους, μπορεί να τους θυμίζει πολλά το one-nill (1-0), το έχω κι αυτό.. το πρώτο football manager που είχα παίξει..

Μόνο που νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος (έχω και πολύ καιρό να τα παίξω), πως κάποιο απο τα 2 είχε όριο κάποιες σεζόν. Κάτι σαν shareware..

Δημοσ.

χμμ εχω προβληματα να το τρεξω λογω dos αλλα κατι θα βρω.. Ευχαριστω! η τελευταια εκδοση του Ιορδανιδη (θυμαμαι το εκτελεσιμο ηταν mp7.exe) ειχε στον ΠΑΟ Μιλογεβιτς Αποστολακη Βαντσικ κλπ οποτε την τοποθετω γυρω στο 97. Μαλιστα ειχε κ 2-d περιβαλλον αγωνα!

Δημοσ.

χμμ..εγώ πάντως το έτρεξα κανονικά τώρα με XP sp1. Αν δε τρέχει, ή δοκίμασε με compatibility options, ή (γενικότερα για abandonware) με το D-Fend και DosBox

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Συγχωρέστε με που ξεθάβω αυτό το thread, αλλά ψάχνω από τον ίδιο Ιορδανίδη ένα manager basket που έβγαζε την δεκαετία του '90 σε δισκετα 5 1/4.

Εν τω μεταξύ έχω βρει το Manager Ποδοσφαίρου 6 του Ιορδανίδη, αλλά δεν μπορώ να το τρέξω, γιατί το έχω κάνει εγκατάσταση στον παλιό μου υπολογιστή και αυτό το κράτησε στην δισκέτα (3,5 ιντσών). Έτσι δεν μπορώ να μπω, μπας βρω κανένα τηλέφωνο...

Δημοσ.

Αυτό το μάνατζερ μπάσκετ ήταν συγκλονιστικό :(

Το ψάχνω χρόνια και δεν το βρίσκω πουθενά.

Πρέπει να βγήκε το 1992/93 γιατί είχε Γκάλη στον ΠΑΟ και Γιαννάκη στον Άρη.

Το είχαν κυκλοφορήσει οι Ιορδανίδης-Δημητρόπουλος...

Δημοσ.

Ενα άλλο που είχε το όνομα : " ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ" το έχει κανείς?

Είναι της Εκδόσεις Γενναδείου Σχολής

Δημοσ.

εγώ αν ψάξω κάπου τα cdia μου ίσως βρω κάποιο από αυτά που λέτε...θυμάμε ότι είχε την επιλογή να λαδώσεις τον διαιτητή lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...