paschalia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Με κινητρο αυτο Προφανώς και δεν εννοώ τα γυρίσματα, αλλιώς θα έγραφα "Σε ποιά ταινία θα θέλατε να πρωταγωνιστήσετε", αν και θα ήταν και αυτό ενδιαφέρον. Τα σκέφτηκα και τα δύο για να είμαι ειλικρινής, αλλά αυτό μου φάνηκε καλύτερο σαν θέμα. Όταν το εξαντλήσουμε, ανοίγουμε και ένα με τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες ;-) ή ας το ανοίξει κάποιος άλλος τέλος πάντων ανοιγω εγω το τοπικ . Ποιους ρολους θα θελατε να ερμηνευσετε ?
john1987 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 θα ηθελα να πρωταγωνιστησω στα x-files ως mulder...(και θα αυτοσχεδιαζα και θα την επεφτα στη σκαλυ)
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Εχμ, The Highlander !!! I did not see that coming! Εγώ ζηλεύω διάφορους ρόλους του Jim Carrey. Συγκεκριμένα όλους τους σοβαρούς του. Truman show, Man on the moon, Eternal Sunshine of the spotless mind. Βασικά θα ήθελα ρόλο που να συνδυάζει κωμωδία και δράμα. Ίσως ο Roberto Begnini από το η Ζωή είναι ωραία;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 A! Μια που ο τίτλος λέει ταινία ή σήριαλ, θα ήθελα φυσικά να παίξω στα φιλαράκια. Έναν έβδομο ρόλο γιατί δε θέλω να μην παίζει κάποιος από το αρχικό καστ. Πρέπει να είχαν τρελό γέλιο τα γυρίσματα και φοβερή ατμόσφαιρα...
kleidokratwr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Eric Cartman @ SouthPark "Im not fat, im big bonned" , "I hate you guys" κτλ κτλ
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 fastlane και matrix. φαση θα ειχε! και BLADE!!
mert Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 A και φιλαρακια ενας ογδοος χαρακτηρας μετα τον Manuel :smile:.
dimian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Ζηλεύω τον χαρακτηρα του Ewan McGregor στο Big Fish. Τι άλλο να ζητήσω από μια ζωή σαν παραμύθι...
dimian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Αν και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα μάλλον η ζωή του Albert Finney είναι σαφώς ομορφότερη.
dim_b Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Κατά σύμπτωση, χθες το βράδυ που είδα το Garden State σκεφτόμουν κάτι παρόμοιο. Γιά την ακρίβεια, ζήλευα τον Zach Braff που στα 29 του κατάφερε να κάνει μιά ταινία 100% δική του (ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής) και αυτή να είναι τόσο καλή. Θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουν στη θέση του (που σημαίνει ότι εκτός όλων των άλλων, θα μπορούσα να βρεθώ στο κρεβάτι με την Natalie Portman ).
mert Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Πολυ καλη ταινια οντως το Garden State(που τον εχουμε ξαναδει τον Zach Braff?).Eπισης τον ρολο του Βrad στο Twelve Monkeys.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.