Tetix Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Κάπου νομίζω ότι εχω ακούσει ότι δίσκοι πάνω από 120 Gb δεν αναγνωρίζονται κανονικά από το σύστημα. Τι παίζει γύρω από αυτό?
Tetix Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Se linux kai win 98 που με ενδιαφέρει (εκτός από ΧΡ βέβαια) αναγνωρίζονται μόνο τα 120 ή δεν αναγνωρίζονται καθόλου; Thx πάντως αφού το κύριο λειτουργικό προς το παρόν ειναι τα ΧΡ...
Draminos1979 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Από τη μεριά λειτουργικού πρέπει να έχεις SP1 και πάνω. Το άλλο πρόβλημα το οποίο έτυχε σε εμένα με 200αρη σκληρό ήταν ότι δεν τον έβλεπε η μητρική εξαιτίας του BIOS. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται ένα BIOS update κάτι το οποίο πρέπει να γίνει με πολύ προσοχή και μετά από πολύ και προσεκτικό διάβασμα.
martyras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 To troubleshooting ths Seagate exei xrisimes plirofories. http://www.seagate.com/support/kb/disc/capacity/index.html
Tetix Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Απ'ότι κατάλαβα όντως υπάρχουν γενικότερα προβλήματα με το μέγεθος των σκληρών και μιας και υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσω τέτοιο πρόβλημα ας πάρω ενα 200άρη λέω... Ευχαριστώ και ελπίζω και να μπορέσω να βοηθήσω κάποιους κάποια στιγμή γιατί προς το παρόν ρωτάω. Χεχε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.