Προς το περιεχόμενο

Χ-fi ποτε?

qta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dystyxws me phran apo to e-shop kai mou eipan oti h parragelia mou den borei na pragmatopoihthei epeidh ta paidia einai out-of stock.

Akomh mou eipan oti exei ellhpsh akoma kai o promhtheyths. Etgw tous eipa na krathsoun thn paragelia kai opote erthei.

Xerei kaneis poia einai peripou ta xronika plaisia??

Dhladh na thn perimenw se kana mhna???

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Παντως στα games δεν ειδα και τιποτα διαφορετικο , εκτος του crystalizer , με την Audigy 2 ZS που ειχα...

an den phres thn Fatal1ty h thn Elite Pro upoti8etai oti den 8a evlepes...mono autes exoun ta 64mb X-Ram pou kai kala 8a xaneis akoma ligotera fps sta games :P

Δημοσ.

Την Fatal1ty εχω βρε παιδες αλλα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ...ενταξει υπαρχει μια (μικρη) διαφορα μεταξυ X-Fi Fatal και Audigy 2 ZS αλλα οχι βρε παιδια και οι διαφορες που ακουσαμε απο Audigy σε Audigy 2 ZS. Παντως προτεινω σε αυτους που εχουν Audigy 2 ZS και οχι τοσο ποιοτικα ηχεια να μην τρεξουν ακομα προς X-Fi ...θα ειναι πεταμενα λεφτα.

Δημοσ.
Basika asxoloumai kai me audio creation kai me endiaferei h diafora sthn poiothta.De lew einai ligo tsouxterh h timh,alla pisteuw pws ta a3izei kai me to parapanw!

Θα σου πρότινα να ξεχάσεις την X-Fi για audio creation.

Η επαγγελματική σειρά της creative βγαίνει με την επωνυμία EMU (http://www.emu.com), και έχει καλές τιμές

π.χ. η 1820m έχει κάτω από 450€, και έχει παπάδες πάνω (μέχρι και phantom power στην είσοδο μικροφώνου, 8 αναλογικές εισόδους 24bit, νομίζω μέχρι 192KHz, κτλ)

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος που έχει μια X-Fi να <<ανεβάσει>> ενα αντίγραφο του cd της;

Θέλω να δοκιμάσω ποιές από τις εφαρμογές που έχει μπορούν να τρέξουν στην Live!.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...