Voodooman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Να υποθέσω πως για έναν απλό άνθρωπο που δεν επεξεργάζεται ποτέ μουσική, που ακούει σπάνια μουσική στο PC και τον ήχο τον θέλει μόνο στα παιχνίδια η Audigy 2 είναι αρκετή, ε;
qta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Κοιτα η x-fi μολις βγηκε και αν και ειναι πρωτοποριακη σε αυτα που προσφερει σε πολλα επιπεδα και απαιτησεις χρηστων, εχεις δικιο. Μια χαρα καρτα ηχου ειναι η Audigy 2 για καποιον που ηδη την εχει και δεν ψαχνει το κατι παραπανω. Αν παλι καποιος τωρα φτιαχνει συστημα και θελει μια καλη καρτα ηχου, αξιζει να δωσει κατι παραπανω και να παρει την xtreme music ας πουμε
Hal9000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Για ακρόαση Mp3 και cd είναι σίγουρα η καλύτερη. Η διαφορά με live-audigy είναι εμφανέστατη και δικαιολογεί όλο αυτά που λέγονται τόσο καιρό για τις επιδόσεις της.
dipsa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Χθές παρέλαβα την X-Fi Elite Pro. Η κάρτα στήθηκε πανεύκολα μέσα σε 10 λεπτά και δούλεψε άψογα. Πρώτες εντυπώσεις σε Entertainment Mode : Η διαφορά της από την προηγούμενή μου (Audigy 2 Platinum) είναι τέτοια, όση της Audigy 2 με την ενσωματωμένη στο mobo Realtek AC'97 *(σε digital domain). Με αυτό δεδομένο, χαλάλι τα 300 + ευρώ... (Μή ξεχνάτε ότι η Audigy 2 Platinum όταν πρωτοκυκλοφόρησε είχε 260 ευρώ). Το 24-bit Crystalizer κάνει εξαιρετική δουλειά στα mp3 και μάλλον θα το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο στο 50%. 'Ολα τα εφέ είναι τώρα πιό αληθινά, άν και δέν τα χρησιμοποιώ.. *Σημείωση: Όλα αυτά συμβαίνουν σε digital domain (μέσω ψηφιακής σύνδεσης 96 kHz σε εξωτερικό A/V receiver και χρησιμοποιώντας 'κανονικά΄ ηχεία δαπέδου Hi-Fi). Αυτά προς το παρόν.. Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και - προσωπικά- τέτοιου είδους 'επενδύσεις' δεν τις θεωρώ πεταμένα λεφτά - για όποιον τουλάχιστον θέλει να ακούει τη μουσική του αξιοπρεπώς..
MadSurfer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 stous drivers upostirizei ta windows x64 ? An thymamai kala sthn Xtreme Music pou pira eixe mono gia XP, otan pao spiti tha to ksanakoitakso. Pantos h kartoula einai poly kali os koryfaia, yparxei standar aisthiti diafora me thn Audigy 2 ZS pou eixa prin.
John2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Telika gia kapoion pou 8elei na akouei mousikh kai na paizei paixnidia poia apo oles aytes prepei na dialeksei?Se apodosh ayta ta 4 montela diaferei?
dipsa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Χθές παρέλαβα την X-Fi Elite Pro. .. Ξέχασα να πώ ότι έχει και phono stage για απ΄ευθείας σύνδεση του πικάπ. Δεν το δοκίμασα όμως για να δώ αν λέει τίποτα ..
fabiawrc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 dipsa?θες να πεις οτι συνδεεις τη καρτα αναλογικα με τον ενισχυτη σου ετσι? γιατι αν την συνδεσεις ψηφιακα ειτε με coaxial ειτε με optical ακους τα dac του ενισχυτη σου.τι να ειναι καρτα ηχου μαπα τη x-fi το ιδιο πραμα θα ακουσεις παντα ψηφιακα συνδεδεμενη. αντε να εχεις λιγο καλυτερο jitter αλλα και παλι δεν εχει διαφορα!
sotos65 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μιας και βλέπω ότι αναφέρεται συνεχώς η ποιότητα που δίνει το 24-bit Crystalizer στα mp3 αλλά και στα CD, ας δούμε στο παρακάτω review ανάμεσα στα άλλα, τι ακριβώς κάνει αυτό το crystalizer κι αν όντως αυτό που αυξάνει είναι η ποιότητα αναπαραγωγής ή κάτι άλλο. http://www.digit-life.com/articles2/multimedia/creative-x-fi.html (οι τυχόν απορίες παρακαλώ στον συγγραφέα του review, εγώ δεν έχω δει καν από κοντά την X-Fi)
dipsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 dipsa?θες να πεις οτι συνδεεις τη καρτα αναλογικα με τον ενισχυτη σου ετσι? γιατι αν την συνδεσεις ψηφιακα ειτε με coaxial ειτε με optical ακους τα dac του ενισχυτη σου.τι να ειναι καρτα ηχου μαπα τη x-fi το ιδιο πραμα θα ακουσεις παντα ψηφιακα συνδεδεμενη. αντε να εχεις λιγο καλυτερο jitter αλλα και παλι δεν εχει διαφορα! Συνέδεσε ψηφιακά δύο συσκευές, ένα Comet και ένα Meridian με έναν καλό A/V Receiver.. Νομίζεις θα ακούσεις τα ίδια ? Εγώ εξέτασα την κάρτα καθαρά σαν ψηφιακή πηγή (δηλ. συνδέοντάς την φηφιακά με τον A/V Receiver στον οποίο είχα απενεργοποιήσει όλα τα DSP) και είδα ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορές με τις προηγούμενες κάρτες που ανέφερα. Φυσικά, μπορώ να την συνδέσω και στην 7.1 αναλογική είσοδο του ενισχυτή , ώστε να δώ τί λένε και τα DAC της κάρτας- πράγμα που δεν έχω κάνει ακόμα. Είπαμε, ήταν οι πρώτες εντυπώσεις.. Όσο αφορά το Crystlizer, είναι ένα ΠΟΛΥ εξελιγμένο DSP effect που εμένα προσωπικά μου άρεσε...
ripperakos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Το πάνελ της Χ-FI Platinum μπορεί να τοποθετηθεί σε towers που έχουν πορτάκι που κρύβει τα cd-roms ή δεν θα κλείνει καλα λόγω των βυσμάτων της?
SShodan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ξέχασα να πώ ότι έχει και phono stage για απ΄ευθείας σύνδεση του πικάπ.Δεν το δοκίμασα όμως για να δώ αν λέει τίποτα .. Diladi mporeis na akous etsi palious megalous diskous pou mpenoun sto pickup apo ta ixeia tou H/Y? I platimum exei phono?
billpeppas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Diladi mporeis na akous etsi palious megalous diskous pou mpenoun sto pickup apo ta ixeia tou H/Y? I platimum exei phono? Εξήγηση γραμμής Phono In: Αν θες να συνδέσεις απευθείας το pick-up σαν πηγή στην κάρτα ήχου σου, πρέπει να έχει Phono In... Αν δεν έχει Phono stage in, πρέπει να παρεμβάλεις και έναν προενισχυτή/προενισχυτή γραμμής μεταξύ Pick-up & κάρτας ήχου.
SShodan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Εξήγηση γραμμής Phono In: Αν θες να συνδέσεις απευθείας το pick-up σαν πηγή στην κάρτα ήχου σου' date=' πρέπει να έχει Phono In... Αν δεν έχει Phono stage in, πρέπει να παρεμβάλεις και έναν προενισχυτή/προενισχυτή γραμμής μεταξύ Pick-up & κάρτας ήχου.[/quote'] 1) Iparxei diafora stin apodosi metaksi ton 2 tropon? 2) Einai akrivos enas enisxitis? 3) I Platimum exei phono in? Thanks...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.