Προς το περιεχόμενο

Χ-fi ποτε?

qta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον ελαβα mail απο την creative στο οποιοι λεει οτι το panel τις platinum θα κυκλοφορησει ξεχωριστα , οποτε αναμονη μεχρι να βγει.

Δημοσ.
Λοιπον ελαβα mail απο την creative στο οποιοι λεει οτι το panel τις platinum θα κυκλοφορησει ξεχωριστα , οποτε αναμονη μεχρι να βγει.

Ξέρεις κάτι όμως ε?

Οι εταιρίες ποτέ δεν χάνουν.

Κάτι μου λέει πως αν πάρεις την απλή + το panel η τιμή θα είναι σχεδόν αν όχι η ίδια με αυτή της platinum.

Δημοσ.

Διαβάζω στα χαρακτηριστικά ότι οι εκδόσεις fatality και elite pro θα έχουν 64 mb x-ram επιπλέον στην κάρτα ήχου, που βοηθάει πρακτικά αυτό?

Δημοσ.
Ξέρεις κάτι όμως ε?

Κάτι μου λέει πως αν πάρεις την απλή + το panel η τιμή θα είναι σχεδόν αν όχι η ίδια με αυτή της platinum.

αυτο ειναι σιγουρο. Δεν υπαρχει κατι παραπανω στην πλατινουμ απο το πανελ.

Δημοσ.
Ξέρεις κάτι όμως ε?

Μα φυσικά και θα κοστίζει περισσότερο. Ποιός ο λόγο τότε να προτιμήσει κάποιος την Platinum;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Ξέρεις κανένας που υπάρχει (αν γίνεται και σίγουρα) η Xtreme Music στην Αθήνα; Πήγα σήμερα Στουρνάρη και δεν την βρήκα πουθενά. Multirama είπαν οτί μάλλον είχαν τελειώσει (δεν ήταν σίγουρος ο πωλητής), σε αρκετά μαγαζιά δεν ήξεραν καν τι είναι και στο Hac παρόλο που υπάρχει στο site τους μου είπαν ότι δεν έχουν φέρει ποτέ την Xtreme music παρα μόνο την Platinum.

Δημοσ.

ta 64mb ram einai gia na boithaei se dyskoles katastaseis opos poly baria audio creation programata kai baria games. OMOS se ena review pou diabasa elege oti den yphrxan endeikseis oti boithaei kai poly h mnhmh kahtos apo sygkritika pou eixan kanei to perfromance htan sxedon sta idia epeipeda me mnhmh kai xoris mnhmh Epishs nomizo edeixna ena foto pano sthn x-fi music pou edeixne oti kai h aplh prepei na exei ligh mnmh pano (oxi 64mb kati psila). Mporei na nai kai arloumpes afta tora, kati tetoio thymamai pantos apo to review.

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Ξέρεις κανένας που υπάρχει (αν γίνεται και σίγουρα) η Xtreme Music στην Αθήνα; Πήγα σήμερα Στουρνάρη και δεν την βρήκα πουθενά. Multirama είπαν οτί μάλλον είχαν τελειώσει (δεν ήταν σίγουρος ο πωλητής), σε αρκετά μαγαζιά δεν ήξεραν καν τι είναι και στο Hac παρόλο που υπάρχει στο site τους μου είπαν ότι δεν έχουν φέρει ποτέ την Xtreme music παρα μόνο την Platinum.

Prin apo ligo tsimpisa mia apo ta Multi sthn Vouliagmenis (sto upsos ths alimou) kai eixe alles 3 sto rafi.

Δημοσ.
αυτο ειναι σιγουρο. Δεν υπαρχει κατι παραπανω στην πλατινουμ απο το πανελ.

Υπάρχει και το τηλεκοντρόλ. Λεπτομέριες.

Δηλαδή η fatality διαφέρει απ' την platimum μόνο λόγο 64MB RAM;

Δημοσ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Όποιος έχει motherboard Abit AN8 Series ( Including AN8 Ultra & the Fatal1ty Series ) πρέπει να βάλει το BETA BIOS ( soon official ) v1.8, αλλιώς το σύστημα δεν δουλεύει σωστά ή και καθόλου με την X-Fi πάνω

Δημοσ.
Οπως ειπα και το μεσημερακι μολις τα βαλω θα ποσταρω εντυπώσεις...

dsc004266vh.jpg dsc004274kc.jpg

Απλα θα πω ότι ειναι ο καλύτερος ήχος που εχω ακουσει ποτε απο ενα pc...Τη δοκίμασα με καποια audio DVD και εμεινα μλκς.Ηταν λες και ειχα την ορχήστρα στα 2 μετρα και ακουγα οργανα που πριν απλα δεν υπήρχαν...

Το software απο το λίγο που ειδα ειναι παρα πολύ καλό με αρκετες επιλογές .Το audio crystalizer κανει τρελή δουλεια και πραγματικά απογειώνει τα Z-5500...

Απο μενα ενα μεγάλο ΔΕΚΑ με τόνο στην x-fi.

exm exeis to subwoofer pano sto grafio? :-?

Δημοσ.

Toufas

1)Δεν ειναι γραφειο ειναι επιπλο τηλεoρασης

2)Αναγκαστηκα μπηκε εκει γιατι αλλιως δεν ανοιγε η μπαλκονοπορτα:)

3)Δεν χωροπηδαει ουτε βγαζει παρασιτα αν το βαλουμε τερμα:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...