billpeppas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Για τη δουλειά αυτή υπάρχει το hdCleaner αν θυμάμαι καλά το όνομα του που αφαιρεί όλους τους οδηγούς με επιτυχία.Κρίμα πάντως γιατί πριν κανα 2 μήνες αγόρασα την audigy 2..βέβαια η τιμή της x-fi μου είναι ακόμα απαγορευτική.Λόγω Ζ-5500 όντως ακόμα και η audigy έχει διακοσμητικό ρόλο οπότε κρίμα να δώσω τόσα και πάλι να έχω τον decoder των ηχείων να δουλεύει.. DriverHeavens' Driver Cleaner Professional , ακόμα καλύτερα
dsp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Σημερα αγορασα την sb x-fi music και μπορω να πω οτι η διαφορα ηχου σε σχεση με μια sb live 5.1 που ειχα παλιοτερα ηταν τεραστια , ειδικα με το crystalized εφε που εχει η καρτα ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ στην κυριολεξια τον ηχο , ο ηχος ειναι πολυ πιο κρυσταλλινος και δυναμικος , σιγουρα ενα must στις καρτες ηχου.
SShodan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Edit: Katalathos postara 2 fores. An mporei kapoios moderator as to svisei afto. Efxaristo.
SShodan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 e den nomizo h creative na ekane tosa xronia research gia na parousiasei mia kainouria karta me tosa ekatomyria transistors pou tha kanei to idio me ena programatki opos to dfx!! Sigoura de leo, alla to DFX einai poli kalo programmataki kai paei ganti me sigkekrimena eidi mousikis (dokimaste balantes me to very large ambience preset tou DFX mazi me to live preset tou winamp kai akouste to apotelesma ). Ekei pou den ta katafernei einai me poli efetzidiki pop/rock ktl me polla klapatsimpala. Akoma kai xoris ambience einai san na mpoukonoun ta ixeia apo ola afta pou prosthetei ston ixo to DFX gia na ton kanei pio entiposiako. Afto pou anarotiemai einai oti dedomenou pos me to DFX sto eidos mousikis pou akouo perissotero vgenei giro sto 50% kaliteros ixos, posi peripou diafora tha akouso apo tin Audigy 2 ZS stin X-Fi, pano apo 100%? Milame mono gia mp3 tora.
Tzourmi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14066 xairomai pou psaxneis kai den ta perimeneis etoima... re filaraki to eida to site apo prin. To thema einai oti den to grafei akrivws an ehei. Parolo pou stin foto fainete kati tetoio . Den grafei gia midi port alla kati gia na sindeseis me tin konsola (upgrade) . Giafto rwtaw mipos kapoios apo aftous pou tin ehoun agorasei mporei na mou pei sta sigoura.
dsp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 i 8ira poy exei apo piso den einai gia midi , 8a steilo stin creative mail na do ti lysi yparxei giati exo ena roland xp-30 kai midi cable kai den ksero pos mporei na ginei i syndesi
dsp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 λοιπον εστειλα Mail στην creative και μου ειπαν οτι αυριο θα εχω απαντηση.
Tzourmi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 ρε τους παρανοικους , και εγω με το το yamaha που εχω θέλω να συνδεσω με το πισι. Τωρα σκεφτομαι σοβαρα να παρω την πλατινουμ που εχει μιντι. Παντως τα καλωδια που ειναι μεσω usb ειναι πανακριβα γύρω στα 60 ευρα οποτε μαλλον συμφερει να παρω την πλατινουμ απο το να παρω ενα τετοιο καλωδιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 an deis photo ths Music 8a deis oti exei...den anagkh na diavaseis...kai exei photo
WhiteDragon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Επειδή είμαι λίγο άσχετος... σε τι χρησιμεύει το midi? 2) Τι διαφορές έχει η Platimum από την Fatality?
Tzourmi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 an deis photo ths Music 8a deis oti exei...den anagkh na diavaseis...kai exei photo θα σε παρακαλουσα αμα δεν ξερεις κατι ή δεν εισαι σιγουρος να μην απαντας. Μπορει να καψεις κοσμο. Η music δεν εχει midi port. H θύρα που φαινεται στη εικονα ειναι για αλλο λογο.Ειναι 26-pin ενω η midi Port 15-pin.
Tzourmi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Επειδή είμαι λίγο άσχετος... σε τι χρησιμεύει το midi? 2) Τι διαφορές έχει η Platimum από την Fatality? 1) Παλια υπήρχαν gamepads που εμπαιναν εκει. Επισης ειναι ενας φτηνος τροπος για να συνδέσεις ενα midi-keyboard, sythesizer ή κοινώς αρμόνιο για να κανεις διαφορες δουλειες όπως να δημιουργεις μουσική με δίαφορα προγραμματα που κυκλοφορουν οπως το Cubase SX.
billpeppas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 θα σε παρακαλουσα αμα δεν ξερεις κατι ή δεν εισαι σιγουρος να μην απαντας. Μπορει να καψεις κοσμο. Η music δεν εχει midi port. H θύρα που φαινεται στη εικονα ειναι για αλλο λογο.Ειναι 26-pin ενω η midi Port 15-pin. Όντως δεν έχει Midi-Port. Επίσης δεν έχει τον connector για GamePort που είχε η Audigy 2 / 2 ZS onboard. Η Platinum έχει βεβαίως.
dsp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Κοιτα λογικα η θα εχει καποιον adaptora η 8α πουλαει το panel της platinum ξεχωριστα. Αν δεν ισχυει κατι απο τα δυο η creative θα εχει κανει μεγαλη μ......., αυριο 8α ξερω απο τους τεχνικους της creative.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 ontws sorry man :S emoiaze telika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.