Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με νεα γραμμη.

-NetHawk-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Πριν απο 4-5 ημερες ηρθαν οι τεχνικοι του πΟΤΕ να μου εγκαταστησουν την νεα μου γραμμη.Την εβρισκαν στο ΚΑΦΑΟ(αν δεν κανω λαθος οτι ετσι λεγεται)αλλα πανω στο σπιτι δεν ερχοταν(4ος οροφος).Μετα απο πολλες προσπαθειες κατεληξαν στο συμπερασμα οτι καπου το καλωδιο της γραμμης αυτης απο το ΚΑΦΑΟ μεχρι και το διαμερισμα μου ειναι κομμενο.Και θελω να ρωτησω το εξης(για οσους εχουν γνωση):

-εαν ειναι οντως κομμενο κατα ποσο ειναι ευκολο να βρεθει η βλαβη και να διορθωθει και με ποιο τροπο?(γιατι μιλαμε οτι το καλωδιο διατρεχει 3 οροφους μεχρι να ερθει στο διαμερισμα μου)

Ευχαριστω.

Υ.Γ.:Δεν ηξερα σε ποια ενοτητα επρεπε να ενταχθει αυτο το θεμα και το ελαβα στην πιο σχετικη.Εαν δεν εχει σχεση με αυτη την ενοτητα και με το φορουμ γενικοτερα ας σβηστει.

Δημοσ.

To thema einai an kai kata poso tha kanoun oi otetzides auti ti douleia giati apo oso kserw euthinontai apo to dromo mexri ton katanemiti tis polukatoikias-spitiou.Apo kei kai pera einai euthini tou katanalwti.

An to spiti einai kainourio prepei na fwnakseis to ilektrologo pou ekane tin oli egkatastasi(autoi sunithws pernane kai tis grammes tou tilefwnou) kai na psaksei autos.Diaforetika kapoion allo texniko.

Aplws akoma kai an vreis oti einai kommeno kai pou den kerdizeis kati kathws den mporei na ksanakollisei(tha prepei na vrethei pou einai kommeno,na pesoun toixoi kai akoma kai an enwthei tha einai patenta pou mporei na epireasei tin poiotita tis grammis idiws an skeftesai tin dsl).Anagkastika tha prepei na ksanaperasoun kainourio kalwdio apo to diamerisma mexri ton katanemiti.

Δημοσ.

Φωναξε ηλεκτρολογο,

τα ηλεκτρολογικα στα σπιτια γινονται μετα το χτισημο τους,

οποτε μπορει με 'ατσαλινα' να ξαναπερασει καινουργιο (με το αναλογο τιμημα).

Δημοσ.

Επειδή δεν κατάλαβα καλά το πρόβλημα.

Το κουτι στην είσοδο της πολυκατοικίας λέγεται κατανεμητής.

Το σιδερένιο κουτί του ΟΤΕ στο πεζοδρόμιο λέγεται ΚΑΦΑΟ.

Αν το πρόβλημα είναι από το ΚΑΦΑΟ μέχρι το κατανεμητή είναι θέμα του οτετζή, αλλά αυτό μου φένεται λίγο δύσκολο γιατί περνάνε πολλές γραμμές και θα σου έδεινε κάποια άλλη. Δύσκολο να τις έχει εξαντλήσει όλες η πολυκατοικία.

Αν το πρόβλημα είναι από τον κατανεμητή μέχρι το διαμέρισμα είναι δικό σου θέμα. Λύνεται ή με εξωτερικό καλώδιο αν συμφωνούν οι άλλοι ένοικοι ή με ατσαλίνα όπως λέει και o freskas παραπάνω.

Δημοσ.

Το ποσο θα σου ζητησει ο ηλεκτρολογος για να κανει αυτη τη δουλεια, ειναι σχετικο.

(αν ειναι εκει το προβλημα τλκ)

Οσα θελει ζηταει ο καθενας (δεν παιζει σταθερο κοστλογιο σε αυτες τις δουλειες)

Εκτος απο το κοστος του καλωδιου(x*μετρα), μπορει να σου ζητησει 10e ή και 30e μεροκαματο, αναλογα σε ποιον θα πεσεις.

Δημοσ.

Pantws oi ilektrologoi exoun katantisei san tous giatrous.Merokamato 10 h 30eurw den uparxei.Oi perissoteroi xrewnoun min 50-60 eurw.Gia na topothetisei 7 fwtistika sto spiti(ta kalwdia itan etoima,ta fwtistika etoima,klemes tou edwsa egw) pire 65 eurw filiki timi xwris apodeiksi.

Gia allagi thermostati se thermosifwna prin apo 2 xronia mou eixe parei o ilektrologos 30.000 drx ergasia sun oso ekane o thermostatis.

Kai milame oti gia ta fwtistika ekane gurw sti 1 wra peripou enw gia to thermosifwna 10 lepta.

Pou na douleuan diladi kai 8wro.8a me eixan gdarei :)

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

tha fonakseis to hlektrologo gia na sou brei thn blabh.logika apo to diamerisma sou mexri ton katanemiti tha exeis kai alla zeygh opote tha kanei trampa.an oxi tha einai palio to spiti opote tha xreiastei na perasei kainourio kalwdio,an ginei ayto na tou zitiseis na perasei UTP kathgorias 6 giati einai apo ta pleon kalutera kalwdia.mhn sou poulisei paramuthia gia FTP.ayth einai h douleia mou kai kserw ti sou lew.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...