The Crow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 World's Luckiest Patient With 101 Nurses! Movie ID: 4817 Movie Year: 1999 Studio: Vivid :lol: Η καλύτερη ταινία από όσες έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα!:lol: Εγώ θα ήθελα να ζήσω αρκετές αλλά ενδεικτικά θα πω 3 πολύ γνωστές: 1. Star Wars ως Anakin φυσικά αλλά στο Εpisode 3 θα ήθελα να σκοτώσω τον Darth Sidious muhahahahaha και να πάρω το Natalάκι και να ζήσουμε ευτυχισμένα τον έρωτά μας:razz: 2. Stargate 3. Matrix
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Θα ήθελα να ζήσω το "10 χρόνια και 54 ημέρες" εφόσον γίνει ταινία βέβαια. Εχει πλάκα με δανεικά να χτίζεις βίλα.
especial Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Πέρα από τη μισή φιλμογραφία των Al+Bob, νομίζω οτι θα θελα να ζήσω το American Pie.
Soiratken Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Εγώ θα ήθελα να ήμουν ο PATRICK o ΑΣΤΕΡΙΑΣ!!!
the_end Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 "last action hero" και να ειχα Το Εισιτηριο!
tktommytk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 The Day after Tomorrow Ocean's 11 or 12 or 13
electroasd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Εγω θα ηθελα να ημουν στο Back To The Future , και να πηγαινα οπου ηθελα μεσα στον χρονο!!!
mentoras99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Θα ήθελα να ζήσω κάτι σαν το Before Sunrise (λέμε τώρα,δεν συμβαίνει κάθε μέρα,απλά η όλη φάση σε μια ευρωπαΐκή πόλη,ιδιαίτερα μια σχετικά μικρή σαν τη Βιέννη, είναι άκρως γοητευτική).Ακόμα,το ρόλο του πρωταγωνιστή στο Das Experiment.Συγκλονιστική αλλά μοναδική εμπειρία. Τέλος,ο Murray στο Groundhog Day,no comments :smile: . Όλο και κάποια άλλη θα μου έρθει αργότερα ;-) Κι εγω θα ηθελα να ζησω το Before Sunrise. Ονειρο...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 με πείσατε. Θα δω το before sunrise. Περιέργως, υπάρχει το sequel που λέγεται before sunset, το οποίο έχει καλύτερη βαθμολογία στο imdb (είναι μάλιστα στο top250!!!). Πολύ περίεργο φαινόμενο για sequel. Μάλλον θα πρέπει να τα δω και τα δύο
mentoras99 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δες τα και θα παθεις! Εχω δει πολλες ταινιες, αυτες ομως δεν ειναι ταινιες, ειναι σαν να ζεις μαζι με τους πρωταγωνιστες στην πραγματικοτητα. Οταν τις εβλεπα ευχομουν να μην τελειωναν ποτε...
psyhakias Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Dream Quest (στην ταινiα πρωταγωνιστει η jenna jamesson):twisted:
..MementoMori.. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Θα ηθελα να ζησω σε μια ταινια με θαματολογια απο Forgotten Realms αλλα απ' οσο ξερω δεν υφισταται κατι τετοιο. Συμβιβαζομαι λοιπον με Lord of the Rings ( πολυ κλισε )
stranger_77x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Θα ηθελα να ζησω σε μια ταινια με θαματολογια απο Forgotten Realms αλλα απ' οσο ξερω δεν υφισταται κατι τετοιο. Συμβιβαζομαι λοιπον με Lord of the Rings ( πολυ κλισε ) bgenei to DragonLance, den einai Forgotten Realms alla einai close enough
mentoras99 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Τωρα αν ρωτησω κι εγω για close enough ταινια στο before sunrise? Δεν νομιζω οτι μπορει να την πλησιασει κανεις αλλα ισως να πεφτω εξω, πειτε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.