pablodesarasate Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Ξεχασα χθες και μια αλλη ταινια... ... The Red Violin ... Να ζησω τον ρολο του βιολιου φυσικα...
HomoR Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Hulk..as The Hulk Cannonball as Burt Reynolds Equilibrium as Christian Bale X-MEN 3 as Colossus Knight Rider as K.I.T.T:-D
Kandinsky Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Lord of the Rings και για μένα μια και είμαι φανατικός των ταινιών φαντασίας και η Μέση Γη είναι πολύ ωραία πλασμένη. Σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα να ήμενα ο Αραγόρνης (τί φτηνιάρης που είμαι) ή ο Λέγολας (πωπω δεν πιστεύω τί γράφω). Εναλλακτικά, με άρεσε αυτός η ιμιτασιόν αντρίλα του Τζόνι Ντεπ στους πειρατές της Καραϊβικής όπως και πάλι με Τζόνι Ντεπ ο Δον Χουάν ντε Μάρκο, ειδικά στη σκηνή που μπαίνει μέσα στο χαρέμι (τί απωθημένα είναι αυτά ρε φίλε?). Ακόμα πιό εναλλακτικά, θα με άρεσε να είμαι συμπρωταγωνιστής της Τρέισι Λορντς στις "καλές" της ταινίες. Ψυχιατρικό συμπέρασμα : πέσαμε σε λιγούρη.....
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Johny Depp sto From Hell stis skines pou skaei stous tekedes me ta apsentia... Zwaraaaaaaaaaa
chris_4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 dangerous things με την sylvia saint. δε θα με χαλούσε καθόλου......
chris_4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 os sylvia saint bre??? hehehe Ε, όχι ρε φίλε, δε θέλω καν πρωταγώνιστικο ρόλο. ας είμουν απλά guest star
Chrizzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Lord of the Rings kai Star Wars xalara. Ws Elf genika sto prwto (isws Haldir) kai ws Darth sto deutero. Epishs Fight Club sigoura kai Highlander standar.
Panathinaikara Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Τώρα με το Star Wars με καύλωσατε κι εμένα. Θα γούσταρα να το ζήσω αλλά ως Master Yoda. Επίσης γαμάτο θα ήταν να ζούσες σαν ένας της παρέας Ocean' s Twelve(αυτή είναι ληστεία, όχι για πενταροδεκάρες)
pablodesarasate Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Ξαναειδα χθες τα Kill Bill... Θα ειχε σιγουρα τρελη φαση να ημουν ο Pai Mei... Ο τυπος μπορει να παιζει μονο λιγο, αλλα οι δυνατοτητες και οι γνωσεις του στις πολεμικες τεχνες δεν πιανονται...
Lucifer Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 O Καντονέζος με το μούσι. Εγώ θα ήθελα να είμαι ο Χίτλερ σε οποιαδήποτε ταινία. Δεν έπρεπε να σπάσουμε το σύμφωνο Molotov.
pablodesarasate Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Καλη φαση θα ηταν επισης Michael στο "Underworld"... Λυκανθρωπος και Βαμπιρ καυτοχρονα... Και bonus η Kate Beckinsale...
GPWASHERE Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Fisika opoiosdipote apo to ocean's eleven/ twelve, episis klive owen sto inside man ... listeies me styl...o cartman tou southpark: kolopaido kai na ta grafw ola sta sta @@ .. Bruce wilis sto armegeddon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.