Προς το περιεχόμενο

Ποιά ταινία θα θέλατε να είχατε ζήσει;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Lord of the Rings και για μένα μια και είμαι φανατικός των ταινιών φαντασίας και η Μέση Γη είναι πολύ ωραία πλασμένη. Σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα να ήμενα ο Αραγόρνης (τί φτηνιάρης που είμαι) ή ο Λέγολας (πωπω δεν πιστεύω τί γράφω).

Εναλλακτικά, με άρεσε αυτός η ιμιτασιόν αντρίλα του Τζόνι Ντεπ στους πειρατές της Καραϊβικής όπως και πάλι με Τζόνι Ντεπ ο Δον Χουάν ντε Μάρκο, ειδικά στη σκηνή που μπαίνει μέσα στο χαρέμι (τί απωθημένα είναι αυτά ρε φίλε?).

Ακόμα πιό εναλλακτικά, θα με άρεσε να είμαι συμπρωταγωνιστής της Τρέισι Λορντς στις "καλές" της ταινίες. :mrgreen:

Ψυχιατρικό συμπέρασμα : πέσαμε σε λιγούρη.....

Δημοσ.

Τώρα με το Star Wars με καύλωσατε κι εμένα. Θα γούσταρα να το ζήσω αλλά ως Master Yoda.

Επίσης γαμάτο θα ήταν να ζούσες σαν ένας της παρέας Ocean' s Twelve(αυτή είναι ληστεία, όχι για πενταροδεκάρες)

Δημοσ.

Ξαναειδα χθες τα Kill Bill...

Θα ειχε σιγουρα τρελη φαση να ημουν ο Pai Mei... Ο τυπος μπορει να παιζει μονο λιγο, αλλα οι δυνατοτητες και οι γνωσεις του στις πολεμικες τεχνες δεν πιανονται...

Δημοσ.

O Καντονέζος με το μούσι.

Εγώ θα ήθελα να είμαι ο Χίτλερ σε οποιαδήποτε ταινία.

Δεν έπρεπε να σπάσουμε το σύμφωνο Molotov.

Δημοσ.

Fisika opoiosdipote apo to ocean's eleven/ twelve, episis klive owen sto inside man ... listeies me styl...o cartman tou southpark: kolopaido kai na ta grafw ola sta sta @@ .. Bruce wilis sto armegeddon

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...