Προς το περιεχόμενο

Ποιά ταινία θα θέλατε να είχατε ζήσει;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει όλο το post, αλλά νομίζω εκτός από Star Wars- με 10.000 medichlorian count τουλάχιστον- θα έλεγα και το Τεστοστερόνη...

Μόνος σε ένα νησί, όλο γυναίκες, μοναδικός άντρας... κι ας ήταν κι αδερφή μου η Ματσούκα... δεν πειράζει... Δεν το βλέπω να την ψάχνω να φύγω σαν τον τύπο στην ταινία...

Δημοσ.

Θα ήθελα να ήμουν στην θέση του Τομ Κρούζ στο πάρτυ (πρίν τον ανακαλύψουν..... στο Μάτια ερμητικά κλείστα)

Επίσης στο Sweet November

Απορώ πως κανένας διεστραμμένος:-D :-D ακόμη δεν είπε για τον βιαστή της Monica στο Μη Αναστρέψιμος:mrgreen:

Δημοσ.

Για να δούμε...μισό χρόνο μετά, θα έλεγα τις εξής:

Ημερολόγιο μιας μοτοσυκλέτας: Τσε (όχι όμως ο πραγματικός Τσε. Μόνο όσα κάνει στην ταινία και με τον τρόπο που παρουσιάζονται στην ταινία)

Μια που αναφερθήκαμε σε σειρές:

Lost:Locke ή Jack και εννοείτε Friends:Chandler ή ακόμα καλύτερα κάποιος 4ος (που θα τα ΄φτιαχνε με την Rachel! Ωχ. Ακόμα δεν μπήκα στην παρέα και έσπασα τους κανόνες...)

Man on the moon:Andy Kaufman

ED WOOD! Χαλαρά! Αν και αμα αρχίσω με ανθρώπους που υπήρξαν στην πραγματικότητα, βράστα κι άστα

Dead poets society:Mr.Keating

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Hi Guys!

Για πρωτι φορα μαζι σας αλλα ως παλιος φιλος του Manuel..

Φοβερο θεματακι Manuel!

Πολλες επιλογες, για παραδειγμα...

... Forrest Gump : Forrest (Λογω εμπειριων)

... Donnie Darko : Donnie (Το να μπω στην περιπλοκη ψυχολογια του)

... Big Fish : Edward (Λογω εμπειριων)

... The Ninth Gate : Dean Corso (Λογο εμπειριων)

... Moulin Rouge : Cristian (Και ποιος δε θα ηθελε να ζησει την εποχη του Boheme... Και η βεβαιως η Nicole ειναι ενα Bonus...)

... Kinsi Paganini : Paganini (Ε, βιολιστης ειμαι, τι να κανουμε...)

... The Butterfly Effect : Evan (Πλακα θα ειχε..)

... Catch me if you can : Frank (Λογω των εμπειριων)

... The talented Mr Ripley : Ripley (Λογω των ικανοτητων)

... Ripley's Game : Ripley (< >)

... Good Bye Lenin! : Alex (Το να ζησω ενα τοσο εντονο πολιτικο γεγονος σε μια τετοια εποχη ανησυχιας...)

... The Hannibal Trilogy : Hannibal (Λογω γνωσεων και ικανοτητων)

Ok, αρκετα εγραψα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

βρε βρε καλώς τον! Άντε, αρχίσαμε τα ποστ σιγά σιγά. ( προς moderators: είδατε που σας φέρνω κόσμο στο φόρουμ; Και καλό κόσμο κιόλας όπως θα διαπιστώσετε. τι κερδίζω; )

ΥΓ. μου φαίνονται πολύ περίεργες οι επιλογές που έκανα 1 1/2 μήνα πριν (δύο ποστ πιο πάνω). Μα καλά, τόσο πολύ άλλαξα μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα; Όχι ότι τις αποκυρήσω, αλλά να... δεν μου φαίνεται ότι θα έγραφα αυτές τις ταινίες πρώτα. Τέλ'σπάντ'ν

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να είχα ζήσει στο Aυτό που θέλουν οι Γυναίκες. Όταν το είχα δει είχα επηρρεαστεί πολύ και προσπαθούσα να φανταστώ πως θα ήταν να μπορείς να ακούς τις σκέψεις των γυναικών. Καλή φάση ε? Τι λέτε?

Δημοσ.
Εγώ θα ήθελα να ειμουν ο Bowman στο 2001: A Space Odyssey...

Χαλαρά αυτό.

Τώρα κατα τα άλλα δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή κάτι.

Δημοσ.
Εγώ θα ήθελα να είχα ζήσει στο Aυτό που θέλουν οι Γυναίκες.[/b'] Όταν το είχα δει είχα επηρρεαστεί πολύ και προσπαθούσα να φανταστώ πως θα ήταν να μπορείς να ακούς τις σκέψεις των γυναικών. Καλή φάση ε? Τι λέτε?

Είσαι σίγουρος; Θα έτρωγες μεγάλη φρίκη...

egw tha ithela na zisw to bruce almighty XAXA

Akujin, λίγο δύσκολο αυτό που ζητάς, έχω δώσει τις δυνάμεις μου σε άλλον για αυτήν την εβδομάδα. Μην ανήσυχεις όμως, κάπου θα σε βολέψω κι εσένα.:mrgreen:

Δημοσ.

θα ηθελα να ζησω στο lord of the rings κοσμο γενικα θα ηταν ενδιαφερον απο την μια να ζεις την ζωη σου στο επακρο γνωριζοντας οτι σε λιγο θα μπορουσε να τελειωσει.Και απο την αλλη οτι θα ειχα την ευκαιρια να ζησω σε ενα κοσμο που δεν εχει διαβρωθει τοσο πολυ απο τα παθη του

Δημοσ.

Ki εγώ το Lord of the Rings θα ήθελα να ζήσω αλλά σαν ένας τσολιάς μάγος 100 level +!! Επίσης και το Superman θα ήθελα να ζήσω( κάνεις ό,τι μα ό,τι γουστάρεις, βιάζεις, κλέβεις, σκοτώνεις, πας όπου θέλεις , πολύ καυλ@)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...